Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etos Hand Scrub

Een van mijn favoriete verzorgende hand producten is wel de Etos Hand Scrub, uit de Boby Senses lijn. Het is een fijn product dat je handen lekker zacht maakt en heerlijk laat ruiken. Ik gebruik het meestal als ik erg droge handen heb, of mijn nagels aan het lakken ben. Ik gebruik het dan nadat ik mijn nagellak eraf heb gehaald.

Zo ziet het product eruit, een bruine scrub. Het is een suikerscrub met stukjes cocos. Zouden dat die bruine stukjes zijn? Ook in de scrub zitten bruine kleine glittertjes. Ook zit in het product Jojobaolie en Glycerine, voor een heerlijk zacht verzorgend gevoel.

Hoe te gebruiken?

Zorg dat de huid vochtig is. Breng de scrub met zacht masserende bewegingen aan op je handen. Spoel ze daarna af met water.

Zo ziet het er uitgesmeerd uit.

Ik vind het echt een superfijn product! Makkelijk in gebruik en maakt je handen heerlijk zacht. Echt een aanrader dus!

Het is te koop bij de Etos en ik dacht dat het €2,50 of €3,00 was. Er zijn trouwens nog een hele boel andere producten van deze lijn te vinden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *