Search
Close this search box.

Etos Colour Care Lipstick

Etos Colour Care Lipstick

Ik moet je eerlijk zeggen, Etos eigen huismerk make-up is niet het eerste schap waar ik heen loop. Of misschien beter gezegd, ik sla het vrijwel altijd over. Ik weet niet precies waarom, maar het trekt me op één of andere manier tot niet zo. De verpakkingen vind ik er niet zo mooi uitzien en dat is meestal toch wel een belangrijk dingetje voor de eerste indruk. Stom eigenlijk dat ik me door die verpakking laat beïnvloeden, want de meeste make-up producten van Etos zijn dik oké.

Etos Colour Care Lipstick

De Etos Colour Care lipsticks zijn niet nieuw, we kennen ze al wel een tijdje. Maar wat hier wel nieuw aan is, is dat er 10 nieuwe kleuren zijn waarvan ik er 3 aan jullie mag laten zien. Dit zijn de kleuren Sensual Nude, Juicy Gossip en La Vie En Rose.

Etos Colour Care Lipstick

Maar de bovenstaande kleuren zijn niet de enige. Hier even een klein overzichtje van alle kleuren:

 • Coral Charm
 • Kings Kisses
 • Candy Crush
 • Sweet Summer
 • Peach On The Beach
 • Dark Diva
 • La Vie En Rose
 • Juicy Gossip
 • Vampire Kiss
 • Sensual Nude

Ik moet zeggen dat de kleuren er erg divers en leuk uitzien, een hele complete range. Ik ben toch wel blij met de selectie die ik toegestuurd heb gekregen, want Juicy Gossip en Sensual Nude lijken me de mooiste! Laten we ze dus snel gaan testen.

Etos Colour Care Lipstick

Alle kleuren komen nieuw in het vaste assortiment te zitten, je hoeft je dus niet meteen naar de winkel te haasten om een nieuwe kleur te scoren. Je kunt ze gewoon blijven kopen en worden weer netjes aangevuld. De lipsticks vind ik er een beetje goedkoop uitzien, maar dat heb ik al snel met de Etos producten. Ook de lipsticks zelf zijn niet heel netjes gevuld, je ziet goed de luchtbelletjes in de stick zitten op deze foto. Maar dat zijn allemaal bijzaken natuurlijk, het gaat om het product zelf.

Etos Colour Care Lipstick

De Etos Colour Care lipsticks hebben een lichtgewicht crème textuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt en beschermt. Zo blijven ze langdurig gehydrateerd en vooral lekker zacht aanvoelen. Dat is dan ook wel weer meteen een minpuntje van deze lipstick. Door de zachte en romige structuur blijven de lipsticks niet heel erg lang zitten, vergelijk het een beetje met een lippenbalsem. Zelfs na wat drinken is de lipstick al heftig afgenomen in kleur.

De goed gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking, al in één keer. Tenminste, dat beloofd Etos. Daar ben ik het wel mee eens, tenminste bij deze drie kleuren. Ik heb reviews gezien van anderen die zeggen dat het heel erg wisselt per lipstick. Maar deze hebben allemaal een mooie dekking.

Etos Colour Care Lipstick

De lipsticks hebben een fijne structuur en glijden zonder al te veel moeite over de huid. Ze laten een mooie kleur achter die ik er erg goed vind uitzien. Ik ben nu best wel benieuwd en stiekem ook wel enthousiast geworden over deze producten, laat ik ze maar snel testen.

Etos Colour Care Lipstick

Sensual Nude

Een mooie nude kleur die iets lichter is dan mijn eigen kleur lip, ik vind hem er erg mooi en fris uitzien. Prima voor een zomerse dag!

Etos Colour Care Lipstick

Juicy Gossip

Deze kleur doet me een beetje aan Faux denken, een prachtige nude tint die donkerder is dan mijn eigen lip. Ik vind hem er erg verzorgd uitzien.

Etos Colour Care Lipstick

La Vie En Rose

Ik ben niet zo een fan van rode lipstick maar ik moet zeggen dat het mij met het blonde haar wel beter staat. Het is echte en heftige kleur rood met een goede dekking.

Etos Colour Care Lipstick

Eigenlijk ben ik best wel enthousiast over de Etos Colour Care Lipsticks. De 10 nieuwe kleuren zijn wat mij betreft een schot in de roos, want de kleuren zien er erg leuk uit. Het uiterlijk van de Etos make-up vind ik nog steeds altijd een beetje jammer, maar wellicht veranderen ze dat ooit nog. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want ze kosten maar € 2,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Wauw, la vie en rose staat je prachtig!
  ik hou zelf ook niet van zulke knallende kleuren maar het staat je super mooi!

 2. Dit artikel is inderdaad wel een voorbeeld van hoe belangrijk uiterlijk is bij producten. Ik zou ook nooit uit mezelf zo’n goedkope lipstick uitzoeken terwijl goedkope producten soms net zo goed zijn als de duurdere. Al mis je dan wel dat speciale gevoel van het aanschaffen en gebruiken van luxe producten.

 3. Mij kan de verpakking dan helemaal niet schelen, als het produkt maar goed is en de prijs oke. Wat heb je een een dure verpakking als het product prut is en de prijs hoog? Kun je je peperdure make up product op een plankje zetten en er naar kijken, nee geef mij dan maar een mindere verpakking en lagere prijs. :P

 4. Die rode kleur vind ik echt té heftig.. wel een mooie kleur maar nee, veel te fel rood voor mij!! De andere kleuren vind ik erg mooi :-)! Ja, lijken me weer fijne budget toppers!

 5. Ik sla het schap van de Etos make-up ook echt altijd over. De verpakkingen trekken me inderdaad niet zo. Maar deze lipsticks zien er absoluut veelbelovend uit. Erg mooi.

 6. Leuk weetje is dat Etos druk bezig is met het vernieuwen van de verpakkingen van de make-up :). Dus over een paar maanden ziet het er een stuk mooier uit!

 7. Ik vind de lipstick kleuren leuk, maar de verpakking van de Etos producten is echt inspiratieloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *