Etos Colour Care Lipstick

Etos Colour Care Lipstick

Ik moet je eerlijk zeggen, Etos eigen huismerk make-up is niet het eerste schap waar ik heen loop. Of misschien beter gezegd, ik sla het vrijwel altijd over. Ik weet niet precies waarom, maar het trekt me op één of andere manier tot niet zo. De verpakkingen vind ik er niet zo mooi uitzien en dat is meestal toch wel een belangrijk dingetje voor de eerste indruk. Stom eigenlijk dat ik me door die verpakking laat beïnvloeden, want de meeste make-up producten van Etos zijn dik oké.

Etos Colour Care Lipstick

De Etos Colour Care lipsticks zijn niet nieuw, we kennen ze al wel een tijdje. Maar wat hier wel nieuw aan is, is dat er 10 nieuwe kleuren zijn waarvan ik er 3 aan jullie mag laten zien. Dit zijn de kleuren Sensual Nude, Juicy Gossip en La Vie En Rose.

Etos Colour Care Lipstick

Maar de bovenstaande kleuren zijn niet de enige. Hier even een klein overzichtje van alle kleuren:

 • Coral Charm
 • Kings Kisses
 • Candy Crush
 • Sweet Summer
 • Peach On The Beach
 • Dark Diva
 • La Vie En Rose
 • Juicy Gossip
 • Vampire Kiss
 • Sensual Nude

Ik moet zeggen dat de kleuren er erg divers en leuk uitzien, een hele complete range. Ik ben toch wel blij met de selectie die ik toegestuurd heb gekregen, want Juicy Gossip en Sensual Nude lijken me de mooiste! Laten we ze dus snel gaan testen.

Etos Colour Care Lipstick

Alle kleuren komen nieuw in het vaste assortiment te zitten, je hoeft je dus niet meteen naar de winkel te haasten om een nieuwe kleur te scoren. Je kunt ze gewoon blijven kopen en worden weer netjes aangevuld. De lipsticks vind ik er een beetje goedkoop uitzien, maar dat heb ik al snel met de Etos producten. Ook de lipsticks zelf zijn niet heel netjes gevuld, je ziet goed de luchtbelletjes in de stick zitten op deze foto. Maar dat zijn allemaal bijzaken natuurlijk, het gaat om het product zelf.

Etos Colour Care Lipstick

De Etos Colour Care lipsticks hebben een lichtgewicht crème textuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt en beschermt. Zo blijven ze langdurig gehydrateerd en vooral lekker zacht aanvoelen. Dat is dan ook wel weer meteen een minpuntje van deze lipstick. Door de zachte en romige structuur blijven de lipsticks niet heel erg lang zitten, vergelijk het een beetje met een lippenbalsem. Zelfs na wat drinken is de lipstick al heftig afgenomen in kleur.

De goed gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking, al in één keer. Tenminste, dat beloofd Etos. Daar ben ik het wel mee eens, tenminste bij deze drie kleuren. Ik heb reviews gezien van anderen die zeggen dat het heel erg wisselt per lipstick. Maar deze hebben allemaal een mooie dekking.

Etos Colour Care Lipstick

De lipsticks hebben een fijne structuur en glijden zonder al te veel moeite over de huid. Ze laten een mooie kleur achter die ik er erg goed vind uitzien. Ik ben nu best wel benieuwd en stiekem ook wel enthousiast geworden over deze producten, laat ik ze maar snel testen.

Etos Colour Care Lipstick

Sensual Nude

Een mooie nude kleur die iets lichter is dan mijn eigen kleur lip, ik vind hem er erg mooi en fris uitzien. Prima voor een zomerse dag!

Etos Colour Care Lipstick

Juicy Gossip

Deze kleur doet me een beetje aan Faux denken, een prachtige nude tint die donkerder is dan mijn eigen lip. Ik vind hem er erg verzorgd uitzien.

Etos Colour Care Lipstick

La Vie En Rose

Ik ben niet zo een fan van rode lipstick maar ik moet zeggen dat het mij met het blonde haar wel beter staat. Het is echte en heftige kleur rood met een goede dekking.

Etos Colour Care Lipstick

Eigenlijk ben ik best wel enthousiast over de Etos Colour Care Lipsticks. De 10 nieuwe kleuren zijn wat mij betreft een schot in de roos, want de kleuren zien er erg leuk uit. Het uiterlijk van de Etos make-up vind ik nog steeds altijd een beetje jammer, maar wellicht veranderen ze dat ooit nog. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want ze kosten maar € 2,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Dionne
  16 juli 2015 at 09:34

  Ik vind die rode erg mooi!

 • Reply
  Manon
  16 juli 2015 at 09:35

  Mooie kleuren, ik vind Juicy Gossip echt prachtig bij je staan!

 • Reply
  Tineke
  16 juli 2015 at 09:36

  Wauw, die rode kleur is wel erg gaaf!
  Liefs

 • Reply
  Naomi
  16 juli 2015 at 10:04

  Best wel mooi, vind allee de finish te glanzend.

  x

 • Reply
  marjan
  16 juli 2015 at 10:05

  Ik skip ze liever,maar de kleuren zijn leuk :)

 • Reply
  annemette
  16 juli 2015 at 10:09

  Wauw, la vie en rose staat je prachtig!
  ik hou zelf ook niet van zulke knallende kleuren maar het staat je super mooi!

 • Reply
  Margot
  16 juli 2015 at 10:12

  Wat staat die rode mooi!

 • Reply
  manon
  16 juli 2015 at 10:13

  Binnenkort maar eens een kijkje nemen bij de etos, ik vind ze mooi!

 • Reply
  Maxime
  16 juli 2015 at 10:16

  Ik vind juist de rode kleur erg mooi bij je staan!
  xx

 • Reply
  priscilla
  16 juli 2015 at 10:30

  De rode kleur spreekt me wel erg aan! Ik ga ze toch is even in het echt bekijken :)

 • Reply
  Nicole
  16 juli 2015 at 10:57

  Leuke kleurtjes. Ik vind de rode mooi staan bij je haarkleur!

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  16 juli 2015 at 10:57

  Prachtig!! Ik vind (deze) rode lipstick je juist heel mooi staan! Misschien inderdaad mooier dan mat je bruine haar, maar dat weet ik niet;)
  leuke lipsticks in ieder gaval!

 • Reply
  Mariëlle
  16 juli 2015 at 11:19

  Ik heb één koraalkleurtje gezien waar ik wel heel benieuwd naar ben, daar ga ik zeker eens voor kijken!

 • Reply
  Marjolein
  16 juli 2015 at 11:25

  Wow de rode is lekker fel! Maar de verpakking vind ik ook niet super aantrekkelijk nee, dat is wel jammer.

 • Reply
  Kirsten
  16 juli 2015 at 11:32

  Ik lees zoveel goeds over deze lipsticks, ben super benieuwd!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  16 juli 2015 at 11:54

  Ze zien er mooi uit en voor een fijn prijsje!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Miranda
  16 juli 2015 at 12:01

  Wauw, de rode kleur vind ik echt mooi.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  16 juli 2015 at 12:13

  Dit artikel is inderdaad wel een voorbeeld van hoe belangrijk uiterlijk is bij producten. Ik zou ook nooit uit mezelf zo’n goedkope lipstick uitzoeken terwijl goedkope producten soms net zo goed zijn als de duurdere. Al mis je dan wel dat speciale gevoel van het aanschaffen en gebruiken van luxe producten.

 • Reply
  me
  16 juli 2015 at 12:34

  Mij kan de verpakking dan helemaal niet schelen, als het produkt maar goed is en de prijs oke. Wat heb je een een dure verpakking als het product prut is en de prijs hoog? Kun je je peperdure make up product op een plankje zetten en er naar kijken, nee geef mij dan maar een mindere verpakking en lagere prijs. :P

 • Reply
  Nienke
  16 juli 2015 at 12:49

  Waauw! Die laatste is de enige die ik mooi vind. Maar die is dan wel echt super.

 • Reply
  Femke
  16 juli 2015 at 13:06

  Die rode kleur vind ik echt té heftig.. wel een mooie kleur maar nee, veel te fel rood voor mij!! De andere kleuren vind ik erg mooi :-)! Ja, lijken me weer fijne budget toppers!

 • Reply
  Bea
  16 juli 2015 at 14:19

  Die rode kleur staat je erg mooi!
  Toch maar eens vaker doen ;-)

 • Reply
  Kelly
  16 juli 2015 at 17:38

  Ik vind de rode kleur je van deze 3 juist het mooist staan! Kan je goed hebben. :)

 • Reply
  Sara
  16 juli 2015 at 18:59

  Ik sla het schap van de Etos make-up ook echt altijd over. De verpakkingen trekken me inderdaad niet zo. Maar deze lipsticks zien er absoluut veelbelovend uit. Erg mooi.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  16 juli 2015 at 19:52

  Ik vind juist dat rood jou écht zo cool staat!

 • Reply
  Marlin
  16 juli 2015 at 22:11

  Die rode staat je echt super!

 • Reply
  Dilara
  16 juli 2015 at 22:19

  Leuk weetje is dat Etos druk bezig is met het vernieuwen van de verpakkingen van de make-up :). Dus over een paar maanden ziet het er een stuk mooier uit!

 • Reply
  Bertine
  17 juli 2015 at 04:29

  de kleuren zien er zeker goed uit. ik vind die rode je fantastisch staan!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 juli 2015 at 09:52

  La vie en rose staat je echt supergoed!

 • Reply
  Mariska
  17 juli 2015 at 20:10

  Oeh die laatste, die staat je wel heel erg chique! :D

 • Reply
  Tamara
  18 juli 2015 at 17:34

  Mooie kleurtjes maar ik ben zelf ook niet echt fan van de omhulseltjes

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  19 juli 2015 at 07:59

  Ik vind de lipstick kleuren leuk, maar de verpakking van de Etos producten is echt inspiratieloos.

 • Reply
  Andréa
  20 juli 2015 at 15:59

  Erg mooie kleuren! Juicy Gossip staat je erg goed!
  x

 • Laat een reactie achter