Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Ik werd meteen enthousiast bij het zien van deze nieuwe kleuren lipstick van de Etos. Speciaal voor komende herfst en winter lanceren ze een aantal nieuwe producten en kleuren. De populaire Color Care lipsticks zijn een groot succes en daarom is het niet gek dat er 5 nieuwe tinten bij komen. Ik vind de kleuren stuk voor stuk echt prachtig en kan niet wachten ze te testen, ben erg benieuwd naar het resultaat!

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Sinds het Etos assortiment een heuse make-over heeft gehad ben ik heel erg enthousiast over de verpakkingen, het ziet er echt zoveel beter uit. De oude verpakkingen van Etos vond ik iets uitstralen en liep er standaard straal voorbij. Omdat de nieuwe verpakkingen mooi en strak zijn trekt het veel meer mijn aandacht. Ook ziet het er gewoon veel mooier en luxer uit, hier wil je wel mee gezien worden.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

De lipstick hulzen zijn lekker stevig maar voelen toch wel wat goedkoop aan door het lichte plastic, maar dat neem ik maar lief, het zijn natuurlijk ook goedkope lipsticks. De huls sluit goed en heeft een mooie clean uitstraling. Ik vind het er echt prima uitzien.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Op de dop van de lipsticks vinden we stickers met de kleur van de lipstick en de naam. De kleuren van de sticker sluiten redelijk goed aan bij de daadwerkelijke kleur in de verpakking. De kleuren hebben ook hele leuke namen gekregen vind ik zelf. Dat vind ik altijd toch wel een extraatje als producten een leuke naam hebben.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Als ik de lipsticks open maak en de kleur omhoog draai komt er vijf prachtige kleuren tevoorschijn. Ik ben meteen enthousiast want ik vind de kleuren er echt heel erg mooi uitzien en krijg meteen zin om ze te gaan dragen. Wat mij betreft passen deze kleuren ook perfect bij de herfst/winter. Het zijn prachtige warme tinten die vrijwel iedereen draagbaar vindt.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

De lipsticks beloven een intense kleur af te geven en hydrateren de lippen tegelijkertijd. Voor de rest belooft het niet gek veel. De lipsticks hebben trouwens een semi-glanzende finish wat ik er heel erg mooi vind uitzien met deze kleuren. Tijd om ze te gaan swatchen!

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Van links naar rechts zie je de kleuren: 50 Shades Of Nude, Desert Rose, Pretty Liar, Kylie’s Fav en Rebel. Ik dacht dat Rebel een hele donkere rode kleur zou hebben maar is dus meer paars, dat is even een verrassing, maar wel heel erg mooi! De lipsticks glijden heel gemakkelijk over de huid heen en hebben een prima pigmentatie.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

50 Shades Of Nude

Deze kleur is gewoon bijna hetzelfde als mijn eigen lipkleur. Ik de verpakking vond ik het er niet zo spannend uitzien, maar op de lippen vind ik hem heel mooi en klassiek staan. Deze ga ik zeker vaker dragen!

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Desert Rose

Dit is zo een perfecte roze kleur die niét barbie achtig over komt, maar gewoon heel erg mooi en stijlvol. Ik vind hem mooi!

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Pretty Liar

Ik weet het nu al zeker, dit gaat de meest succesvolle kleur uit de collectie worden. Helemaal omdat hij in het straatje Faux, Brave en Mehr past van MAC qua kleur.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Kylie’s Fav

Aan deze bruine tint moest ik even wennen, maar eigenlijk vind ik hem wel tof. Of ik hem er vaker bij jou pakken weet ik niet, maar het heeft wel iets.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Rebel

Dit is de meest verrassende kleur uit de collectie als je het mij vraagt. Een warme en diepe paarse kleur die eigenlijk wel heel chique is. Alleen ik vind hem wel een beetje vlekkerig.

Etos Color Care Lipstick – nieuwe kleuren

Ik ben blij verrast door deze lipsticks van de Etos. De kleuren zijn prachtig, de kleuren dekken goed en ze brengen erg prettig aan. En het leukste is nog dat de lipsticks maar € 3,99 per stuk! De kleuren zijn vanaf nu te koop in het Etos make-up schap!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Desert Rose trekt mij het meest. Zo’n onopvallende tint die overal bij kan en elke dag gedragen kan worden. :) Rebel lijkt op Rebel van Mac, maar dan wat donkerder.

  2. Wat een mooie kleuren, vind alleen die laatste niet zo mooi inderdaad. De rest wel, en ze staan je prachtig! Ik koop eigenlijk nooit make up van Etos eigen merk, weet niet waarom, maar ben altijd meer aangetrokken tot Catrice en Essence als het ‘goedkoop’ moet zijn (en wel goed overigens).

  3. Wat een mooie lipsticks, ook leuk dat het logo van Etos erin staat :) Pluspuntje vind ik de naam op de lipstick, in de kleur die het is. Makkelijk zoeken op die manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *