Etos Blush Stick

 photo Etos-Blush6_zps6bc8d225.png

Ik ben gek op blushes, het grootste gedeelte van mijn stash bestaat ook uit blush! In alle kleuren, formaten, met of zonder glitters, het kan mij niet gek genoeg. Een simpel poeder blushje is niet meer van deze tijd, het moet anders zijn. We zien steeds meer sticks voorbij komen, maar of deze ook zo geliefd zijn? Etos brengt in ieder geval vier prachtige kleuren blush sticks uit die ik ga testen!

 photo Etos-Blush_zps71c0da58.png

Als ik naar buiten kijk denk ik aan alles behalve de zomer. Maar gelukkig fleuren deze blushes mij weer op. Het zijn de kleuren om die grauwe dag leven en kleur in te blazen. De herfst is dan misschien in aantocht, maar met deze vrolijke kleuren behouden we toch een beetje zomer.

 photo Etos-Blush2_zps471a30ed.png

De blush sticks zitten in vrij kleine en compacte verpakkingen die er vrolijk uit zien. Ze zijn wel heel basic en niet bijzonder waardoor ze er niet echt uit knallen, maar dat doen eigenlijk alle producten van Etos niet. Ze hebben een praktische verpakking die makkelijk open en dicht gaat. Maar je kan hiermee ook makkelijk de blush aanbrengen door hem omhoog te draaien en weer naar beneden.

 photo Etos-Blush3_zps4cdf7703.png

Van de verpakkingen worden we niet heel veel wijzer, want veel informatie ga je hier niet vinden. De kleur van de verpakking is exact hetzelfde als het product en voor de rest staat er op dat het een Etos blush is die zacht is en makkelijk aan te brengen. Voor de rest geen verdere informatie en beloftes.

 photo Etos-Blush4_zps24e6d368.png

De blushes zijn er in vier verschillende tinten: 001, 002, 003 en 004. Ze hebben helaas geen namen, dat had het saaie uiterlijk misschien nog iets leuker gemaakt. De blushes bevatten 5 gram wat best veel lijkt, maar dit is natuurlijk veel minder zuinig in gebruik dan een gewone poeder blush.

 photo Etos-Blush5_zpsd55c8de2.png

Ter bescherming hebben alle blushes een kapje die de blush beschermen. Dat is fijn want zo weet je dat er niemand met de vingers heeft aangezeten in de winkel. Maar echt netjes houdt het je blush niet, want de stick is toch vrij beschadigd na het open maken van het dopje.

 photo Etos-Blush7_zps5586d3b9.png

Dat is natuurlijk jammer voor een blogger en voor de foto’s maar eigenlijk maakt dat in het ‘dagelijks leven’ niet uit want hij werkt er niet minder om. De blushes hebben een crèmeachtige structuur die matte opdroogt en niet moet plakken.

 photo Etos-Blush8_zps7b853ebc.png

De blush is op verschillende manieren aan te brengen. Je kan een streep zetten op je wang en deze met een kwast of je vingers uitwerken. Maar je kan ook voorzichtig je vingers op de blush deppen en deze al deppend op je wangen aanbrengen voor een subtiel resultaat. Ik ging gewoon voor het echte werk en zette als een echte indiaan strepen op mijn wangen!

 photo Etos-Blush10_zps86879746.png

Maar eerst even naar de swatches kijken zie er erg goed uitzien vinden jullie ook niet? Ze hebben in ieder geval lekker veel pigmentatie.

 photo Etos-Blush11_zpse206be12.png

Mijn gezicht zonder blush.

 photo Etos-Blush12_zpse5836711.png

De blush aangebracht in de kleur 003.

De blush uitgewerkt. De kleur is behoorlijk aanwezig dus je moet hem wel goed uitwerken. Daarna heb je een heel mooi subtiel kleurtje op je wangen. Een klein minpuntje vind ik toch wel dat hij wel wat vlekt op je foundation. Echt egaal wordt hij dus niet zoals een poeder blush en dat vind ik jammer. Wellicht dat het beter gaat met geen basis van foundation en dit dan heel voorzichtig deppend aanbrengt. Ook blijft de blush wat vettig aanvoelen zonder het af te poederen. Een poeder na het aanbrengen van de blush kan ik je dus zeker wel aanraden.

 photo Etos-Blush9_zpsb4df2745.png

Ik vind het idee van de blush sticks altijd erg leuk, maar het zijn gewoon nét niet de producten die me blij maken. Een poeder blush vind ik toch handiger in gebruik en vlekken minder op het gezicht. De pigmentatie is dik voor elkaar en het gemak ook. Maar toch gaat mijn voorkeur uit naar een poeder blush! De Etos Blush Sticks zijn vanaf  nu verkrijgbaar bij de Etos filialen voor € 4,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Kirsten
  19 augustus 2014 at 06:47

  Ik vind ze heel mooi draagbaar, ik heb zelf de kleur 003 ook geprobeerd en hij staat heel mooi!

 • Reply
  Anneloes
  19 augustus 2014 at 07:11

  De kleuren zelf zien er erg mooi uit! Jammer dat ze op je huid niet helemaal top aanvoelen en niet zo gemakkelijk blenden. Ik denk dat ik ze daarom ook niet zou kopen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  19 augustus 2014 at 07:20

  Mooie kleuren, maar ik vind een poederblush toch fijner werken in combinatie met foundation.

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 augustus 2014 at 07:25

  Het idee is super handig, maar ik zweer toch echt bij poeder blushes. Zo jammer, want de kleuren zien er wel super goed uit. Maar nee, dit haalt mij niet over de streep. xxx Lucinda

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  19 augustus 2014 at 07:31

  Hmmm gelukkig zijn deze niet prijzig en leuke kleuren! Maar poeder is inderdaad toch iets prettiger lijkt mij, maar mooie review!

 • Reply
  Beautydagboek
  19 augustus 2014 at 07:39

  Ik hou zelf ook niet zo van creams en sticks qua blush, maar ik moet toegeven dat ik de kleuren wel tof vind! Kun je ze misschien ook als (matte) lipstick gebruiken?

 • Reply
  Ceetje
  19 augustus 2014 at 07:43

  Ik blijf toch bij mijn vertrouwde poeder blushes ook al zien ze er leuk uit.

 • Reply
  Anne Solveig
  19 augustus 2014 at 07:44

  Ik vind de kleuren leuk, maar.. Mweh. Doe mij maar poeder!

 • Reply
  Mandy
  19 augustus 2014 at 07:59

  Ik ga ook voor een poeder blush!

 • Reply
  Yvonne
  19 augustus 2014 at 08:50

  Ik vind cremèblushers ook niet zo fijn. Heb je net je foundation goed uitgesmeerd, gaat je blusher dat weer verpesten, omdat je dat immers ook moet ‘smeren/vegen’. Ik fixeer mijn foundation liever met poeder en dan breng ik de kleur in mijn gezicht terug met poederblusher of bronzer. Crèmeblusher is handiger als je geen foundation gebruikt, maar ik en geen foundation? Dat is voor mij zoiets als naakt rondlopen. :-)

 • Reply
  chucky1012
  19 augustus 2014 at 08:54

  Ik heb nog nooit een crémeblush gebruikt! Maar dit ziet er heel goed uit en mooie kleuren ;-)

 • Reply
  bymirandaa
  19 augustus 2014 at 09:03

  Ik vind deze er zo leuk uitzien elke keer als ik ze zie. Maar ik gebruik eigenlijk niet zo vaak Blush en als ik dat wel doe dan eigenlijk altijd poeder… Misschien deze toch maar eens uitproberen want de kleuren zijn erg mooi!

 • Reply
  Anouk
  19 augustus 2014 at 09:19

  Leuke kleurtjes maar ik vind een poeder blush veel fijner werken.

 • Reply
  beautyforgirls
  19 augustus 2014 at 09:21

  Ik heb ze ook en vind ze zo fijn. Lekker makkelijk en handig om mee op reis te nemen.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Beau
  19 augustus 2014 at 09:22

  De kleuren zien er prima uit, alleen ik ben altijd bang bij zoiets dat ik een clown word :-)

 • Reply
  Lianne
  19 augustus 2014 at 10:07

  Is het niet meer de bedoeling dat je alleen aan brengt op je jukbeen en dan richting je oor uit blend? Helaas kan ik niet meer terug vinden van waar ik het had, maar ik las ergens dat je blush niet verder dan het uiteinde van je wenkbrauw moet aanbrengen omdat je natuurlijk blush ook niet tot aan je oren zit. Zelf vind ik dat best logisch klinken, maar ben benieuwd naar jouw mening hierover :P Ben zelf een amper make up dragend persoon (vind het interessant om er over te lezen, maar niet echt om te dragen). Heb je het trouwens ook anders geprobeerd met je foundation? In plaats van de indianen strepen met je vinger over de stick en dan op je gezicht? Misschien werkt dat fijner.

  • Reply
   Frz
   19 augustus 2014 at 20:24

   Blush kan je op verschillende manieren aanbrengen. Het ligt ook aan de vorm van je gezicht.

 • Reply
  Esther
  19 augustus 2014 at 10:22

  Er zitten zeker wel een paar mooie kleuren bij. Als je hem nou aanbrengt onder een poeder foundation vlekt hij misschien minder.

 • Reply
  Denise
  19 augustus 2014 at 10:56

  Wat een leuk idee! Ik snap wel dat het gewoon net niét is. Ik vind poeder blushes ook veel fijner om mee te werken!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  19 augustus 2014 at 11:12

  Echt handig lijken ze me inderdaad niet en blush of gewone cream blush is praktischer om mee te werken. Maar ik vind ze er toch mooi uitzien.

 • Reply
  Manon
  19 augustus 2014 at 13:04

  Ik vind ze er leuk uitzien en helemaal niet prijzig

 • Reply
  Eva Realitijd
  19 augustus 2014 at 14:19

  Ik vind het wel een tof idee en best wel mooi! Mss is het effe wennen?

 • Reply
  Manon
  19 augustus 2014 at 14:45

  Ik vind blush sticks niet zo praktisch ik kan er niet goed mee overweg en vind het niet snel genoeg waardoor ik ze niet zo graag gebruik :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  19 augustus 2014 at 16:10

  Lijken mij niet heel handig..

 • Reply
  justjaxelle
  19 augustus 2014 at 17:09

  ik vind de kleuren echt heel mooi, alleen is het jammer dat het een beetje vlekt!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  19 augustus 2014 at 17:14

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Diana
  19 augustus 2014 at 17:52

  Bourjois crème stick nummer 1 is prachtig en natuurlijk van kleur en brengt makkelijk aan.

 • Reply
  artisticstateofmind
  19 augustus 2014 at 18:29

  Ik vind sticks niet zo fijn werken, jammer, want de kleuren zijn prachtig !

 • Reply
  femketje
  19 augustus 2014 at 18:51

  ik ben zelf nooit zo van de creamy producten, smudged alle kanten op :’)

 • Reply
  Mariëlle
  19 augustus 2014 at 19:36

  Ze zien er echt super cute uit, maar ik vind sticks nooit zo handig werken! Of ik moet het gewoon vaker doen hihi!

 • Reply
  Shaz
  19 augustus 2014 at 20:12

  Mooie kleuren maar mijn voorkeur gaat toch uit naar poederblushes i.v.m. vette huid.

 • Reply
  Frz
  19 augustus 2014 at 20:21

  Ik ben geen fan van foto’s waar je in de camera kijkt. Vooral bij blush artikelen niet. Bij een blush review geef ik de voorkeur aan een foto van de zijkant. Nu zie je de blush niet duidelijk. Overigens heb je een aantal kleuren blush en daarvan zou ik ook een foto willen zien. Andere beautybloggers swatchen alle kleuren op hun gezicht (of nagels bij nagellak) maar jij doet maar 1 kleur…. Een beetje jammer.

 • Reply
  annelisaschrijft
  19 augustus 2014 at 20:32

  Het ziet er mooi uit! Maar ik houd het toch maar bij m’n ouderwetse poederblush :)

 • Laat een reactie achter