Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etos Beautiful Blush & Highlighting Powder

Essence Winter? Wonderfull!

Je kan mij altijd blij maken met een mooie blush en sinds kort ben ik ook helemaal verzot op highlighter. Ik snapte nooit de meerwaarde van een mooie highlighter, maar die snap ik nu heel goed. Ik hou van de glans en kleur op mijn wangen. Alleen niet iedereen wil daar altijd evenveel geld aan uitgeven en dat is helemaal niet erg. Etos heeft in haar vernieuwde assortiment een mooie nieuwe blush en highlighter zitten en ik test ze uit!

Essence Winter? Wonderfull!

Het eerste wat ik moet zeggen is dat ik de nieuwe verpakkingen en uitstraling van de producten van Etos heel erg mooi vind. Het vorige design kon eigenlijk echt niet meer en was bijna iets van de jaren ’90 begin ’00. Het trok mij in ieder geval helemaal niet, terwijl Etos toch kwalitatief best goede en mooie make-up producten had. Maar dankzij het nieuwe uiterlijk en vernieuwde assortiment zet Etos zichzelf weer helemaal op de kaart!

Essence Winter? Wonderfull!

Ik ontving een blush (Wild Sunset) en een highlighter (Rose). Het Etos assortiment heeft in totaal 6 verschillende kleuren blush en 2 kleuren highlighter in het assortiment wat ik nog best wat vind voor een huismerk. De kleuren zien er in iedere geval erg mooi en draagbaar uit, ben dan ook heel erg benieuwd naar het resultaat en hoe prettig ze werken. Het doosje is in ieder geval gemaakt van stevig plastic en sluit goed, dat is al prettig.

Essence Winter? Wonderfull!

Op de achterkant van het product vinden we op het eerste oog niet echt heel veel informatie. Je ziet de naam van het product, een barcode en de inhoud. Nu moet ik zeggen dat ik stond te kijken van de inhoud van 8 gram is echt veel. Ter vergelijking, mijn NARS blush heeft maar 4,8 gram en betaal je de hoofdprijs voor.

Essence Winter? Wonderfull!

Beide producten hebben een ontzettend leuk en vrolijk patroontje. De kleuren zijn zoals ik al zei vrij natuurlijk en zouden eigenlijk door iedereen gedragen kunnen worden. Ook de producten zijn nog eens ontzettend betaalbaar want ze kosten maar € 3,99 per stuk beiden. Ik vind de verpakking trouwens wel een beetje lastig open gaan, je hebt hiervoor echt je nagels nodig…

Essence Winter? Wonderfull!

Met deze blush spelen ze ontzettend op safe, want het is namelijk een iets minder glansrijke dupe op de NARS Orgasm. Hij heeft bijna exact dezelfde kleur alleen met dan een stuk minder gouden shimmer. De shimmer zit er wel in, maar je ziet op je wangen toch echt meer kleur dan glans terug komen, ook wel wat mooier in combinatie met een highlighter. De blush is lekker romig van structuur en brokkelt niet af.

Essence Winter? Wonderfull!

Soms moet je echt even twee keer kijken of iets echt een highlighter is want deze glanst niet heel erg opvallend in de verpakking. Maar toch heeft hij een hele mooie parelmoer achtige glans, met inderdaad een ‘rose’ ondertoon. Wat me wel meteen opvalt is dat deze highlighter ontzettend zacht van structuur was. Na één keer swatchen en hem aanbrengen met de kwast was het hele patroontje af weg en lag overal poeder, minpuntje.

Essence Winter? Wonderfull!

Swachts van links de highlighter en rechts de blush. Ziet er prima uit toch?

Essence Winter? Wonderfull!

Mijn wang met alleen foundation.
Essence Winter? Wonderfull!

Mijn wang met de Wild Sunset blush die er nog vrij pittig uitziet op de wangen, maar ik vind hem heel erg mooi en blend ook goed.

Essence Winter? Wonderfull!

En ook de highlighter in de kleur Rose verrast me! Hij glanst echt heel erg mooi en is duidelijk aanwezig. Het enige jammere is dat hij zo zacht is en brokkelt.

Essence Winter? Wonderfull!

De blush en highligher brengen ook heel prettig aan en blenden goed met elkaar en je kunt hem ook mooi natuurlijk in de huid werken, ideaal. Ik ben zeker onder de indruk!

Essence Winter? Wonderfull!

Ik vind deze twee producten uit het vernieuwde Etos assortiment zeker een aanrader als je niet zoveel geld voor make-up overhebt en leuke kleurtjes wilt hebben die prima van kwaliteit zijn. Beide producten kosten maar € 3,99 en zijn te vinden in het vernieuwde make-up assortiment van Etos zelf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Wat een prachtige kleuren!
  Ik hou van een goede roze blush!
  De highlighter is misschien te licht voor mijn geteinte huid.
  Maar ik zal daar ook naar kijken ;-)
  Fijne en goede review.

  Mooie dag Xoxo

 2. Ik vind het zo leuk dat Etos haar assortiment zo aan het vernieuwen is, er zitten echt leuke producten tussen! Ik had stiekem verwacht dat de highlighter niet zo zou glanzen maar op jouw huid vind ik hem heel mooi!

 3. De blush en highlighter staan je erg mooi! Ik heb de highlighter ook sinds kort maar moet hem nog gaan testen, ben erg benieuwd!

 4. Wat een mooie producten! De blush heeft echt een prachtige warme en tegelijkertijd frisse kleur. De highlighter is ook heel erg mooi. Wat goed dat deze producten zo prettig werken. Etos is zichzelf echt aan het vernieuwen. Dat ziet er veelbelovend uit!

 5. Mee eens, de highlighter is erg poederig, maar het resultaat is – eenmaal geblend – wel erg mooi! Prima highlighter voor dagelijks gebruik. Met dat poederige kan ik wel omgaan. Ik heb een andere kleur blusher, maar is inderdaad ook fijn!

 6. Wauw. Ik heb al vaak met de highlighter in mijn handen gestaan maar de Swatch vond ik niet veel belovend. Maar zo op je wang vind ik hem prachtig! Ik ga hem toch maar halen.

 7. Wauw wat een mooie producten! De blush lijkt mij ontzettend fijn! Sowieso vind ik de nieuwe productlijn van Etos erg fijn! Ben ook helemaal weg van de volume mascara! En wat een mooie ooglook!

 8. De highlighter is niet zo mijn ding, naar mijn smaak mag een highlighter wel iets meer glans of shimmer hebben. De blush daarentegen vind ik wel ontzettend mooi! En mooie foto’s heb je trouwens gemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *