Search
Close this search box.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Mascara

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Jullie weten dat ik groot fan ben van de Etos Remember Me Always mascara en deze was laatst helaas op. Ik zag dat de Etos 1+1 gratis had op hun mascara’s dus besloot een nieuwe in te slaan. Tot mijn verbazing stond er ook een nieuwe mascara van Etos tussen, de Amaze Me Forever mascara en je kunt je voorstellen dat ik daar ook heel benieuwd naar was, want is hij net zo goed als de andere Etos mascara? Ik nam hem mee naar huis om hem te testen!

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara
Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Of de mascara echt nieuw is weet ik niet, maar ik kon me in ieder geval niet herinneren dat deze mascara er al was (of ik hem hem gewoon altijd over het hoofd gezien). De mascara zit in een knalroze verpakking en heeft precies dezelfde vormgeving als alle andere Etos mascara’s, alleen dan met een andere naam en kleur. De mascara is lekker simpel gehouden en op de achterkant staan de beloftes. Zo belooft de mascara mega volume te geven die lang houdt. Ik ben benieuwd.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Als ik de mascara open draai komt een normaal borsteltje mij tegemoet. Ik kan nou niet echt zeggen dat ik hier heel erg van onder de indruk ben. Het heeft een normaal borsteltje met gewone haartjes en is rijkelijk bedeeld met mascara, dit vind ik altijd wel prettig want dit zorgt vaak voor volume. Het verschil met de Remember Me Always mascara is dat dit borsteltje niet spits toeloopt en de mascara structuur wat dunner is. De Remember Me Always mascara heeft echt een dikke en lobbige structuur, deze wat dunner.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Mijn wimpers met de Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume mascara.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Ik ben zeker onder de indruk van deze mascara, hij geeft veel volume en blijft inderdaad lang zitten. Maar ik heb wel een kleine kanttekening. Ik vind de Remember Me Always mascara net iets fijner, dat komt omdat ik vind dat deze mascara iets klontert. Volgens mij zitten er fibers in deze mascara die een beetje aan elkaar gaan plakken en dus klonteren, ook onder mijn ogen zie je een zwarte waas van kleine stukjes mascara, dat vind ik jammer.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Ik vind de Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara fijn, maar de Remember Me Always variant heeft toch mijn voorkeur (als je van nog meer volume houdt). Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, hij kost maar € 3,99 en is natuurlijk te koop bij de Etos.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

    1. Ja klopt, heb hem toen een tijdje gebruikt en vond hem niet fijn. Daarna weer erbij gepakt en toen vond ik hem wél fijn. Heb er ook een update bij geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *