Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Mascara

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Jullie weten dat ik groot fan ben van de Etos Remember Me Always mascara en deze was laatst helaas op. Ik zag dat de Etos 1+1 gratis had op hun mascara’s dus besloot een nieuwe in te slaan. Tot mijn verbazing stond er ook een nieuwe mascara van Etos tussen, de Amaze Me Forever mascara en je kunt je voorstellen dat ik daar ook heel benieuwd naar was, want is hij net zo goed als de andere Etos mascara? Ik nam hem mee naar huis om hem te testen!

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara
Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Of de mascara echt nieuw is weet ik niet, maar ik kon me in ieder geval niet herinneren dat deze mascara er al was (of ik hem hem gewoon altijd over het hoofd gezien). De mascara zit in een knalroze verpakking en heeft precies dezelfde vormgeving als alle andere Etos mascara’s, alleen dan met een andere naam en kleur. De mascara is lekker simpel gehouden en op de achterkant staan de beloftes. Zo belooft de mascara mega volume te geven die lang houdt. Ik ben benieuwd.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Als ik de mascara open draai komt een normaal borsteltje mij tegemoet. Ik kan nou niet echt zeggen dat ik hier heel erg van onder de indruk ben. Het heeft een normaal borsteltje met gewone haartjes en is rijkelijk bedeeld met mascara, dit vind ik altijd wel prettig want dit zorgt vaak voor volume. Het verschil met de Remember Me Always mascara is dat dit borsteltje niet spits toeloopt en de mascara structuur wat dunner is. De Remember Me Always mascara heeft echt een dikke en lobbige structuur, deze wat dunner.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Mijn wimpers met de Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume mascara.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Ik ben zeker onder de indruk van deze mascara, hij geeft veel volume en blijft inderdaad lang zitten. Maar ik heb wel een kleine kanttekening. Ik vind de Remember Me Always mascara net iets fijner, dat komt omdat ik vind dat deze mascara iets klontert. Volgens mij zitten er fibers in deze mascara die een beetje aan elkaar gaan plakken en dus klonteren, ook onder mijn ogen zie je een zwarte waas van kleine stukjes mascara, dat vind ik jammer.

Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara

Ik vind de Etos Amaze Me Forever Absolutely Fabulous Volume Mascara fijn, maar de Remember Me Always variant heeft toch mijn voorkeur (als je van nog meer volume houdt). Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, hij kost maar € 3,99 en is natuurlijk te koop bij de Etos.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Shirlene Bronkhorst
  16 januari 2019 at 09:41

  Leuk! Ik gebruik hem ook elke dag en ben blij met de prijs/kwaliteit verhouding.

 • Reply
  Kelly
  16 januari 2019 at 10:00

  Deze ziet er verrassend goed uit! Mooie review :)

 • Reply
  rachel
  16 januari 2019 at 10:05

  oh wauw, en dat zeg ik omdat ik geen fan ben van de etos make up producten maar vind dit er wel goed uit zien :D

 • Reply
  Bouchra
  16 januari 2019 at 14:49

  Etos mascaras zijn goed en die van Essence ook

 • Reply
  Beautyjuf
  16 januari 2019 at 18:03

  Wat een opvallende verschijning in je dagelijkse make-up tasje! Handig, want zo heb je de mascara zo gevonden :-) Ik vind het resultaat erg mooi!

 • Reply
  Angela
  16 januari 2019 at 20:02

  Huh er staat dat je groot fan bent van de andere mascara maar de review daar is helemaal niet positief?

  • Reply
   Aranka
   16 januari 2019 at 20:03

   Ja klopt, heb hem toen een tijdje gebruikt en vond hem niet fijn. Daarna weer erbij gepakt en toen vond ik hem wél fijn. Heb er ook een update bij geschreven

  Laat een reactie achter