Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Als je als beautymerk geen liquid lipstick in je assortiment hebt zitten hoor je er niet meer bij. Ze zijn helemaal hot, de liquid lipsticks. Ik zelf snap de trend niet helemaal, ze zien er natuurlijk ontzettend mooi uit, maar ik vind het totaal niet handig. Geef mij maar of een lipgloss of een lipstick, niet iets wat daar tussen in zit. Maar ook Estée Lauder gaat het proberen met de Pure Color Envy Liquid Lip Potion.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Dit is de laatste lip innovatie van Estée Lauder, de Liquid Lip Potion. Deze herfst moet het hét product worden van Estée Lauder in 16 verschillende kleuren. Het is een luxe lichtgewicht formule die over de lippen heen moet glijden en een prachtige kleur achterlaat. Tot 8 uur blijft het product zitten en heeft een glanzend, half matte finish. Ik ben heel erg benieuwd naar het product.

 

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

We kennen Estée natuurlijk allemaal wel, een prachtig high end make-up merk waar tegenwoordig de lipsticks ontzettend populair van zijn. Maar laten we ook vooral de prachtige bronzers, highlighters en oogschaduws niet vergeten. Zelf ben ik niet echt heel erg bekend met het merk maar de producten die ik van dit merk heb zijn echt heel erg mooi en fijn. Ik was dus ook heel erg benieuwd naar deze prachtige lipstick, of lipgloss. Ik weet nog steeds niet hoe ik dit nou moet noemen.

De totale collectie bestaat trouwens uit 16 verschillende kleuren. Hieronder alle kleuren in kleuren categorie op een rijtje:

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Nudes and browns: Naked Ambition* – Extreme Nude – Bitter Sweet – Quiet Riot

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Corals and reds: Fierce Beauty – Cold Fire – Lethal Red – Strange Bloom

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Pinks and berries: Not So Innocent* – Pierced Petal* – Wicked Sweet – Naughty Naive

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Mauves and plums: Vague Obsession – Fragile Ego – True Liar – Savage Garden*

De kleuren met een * zijn alleen online te koop en dus niet in het schap in de winkel.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Ik vind de verpakking chique, maar toch ook weer heel erg saai van de Lip Potion. Het heeft een luxe blauwe huls met een venstertje waardoor je de kleur van het product goed kan zien.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

De dop heeft een gouden bovenkant met daarin prachtig het merk bedrukt. De verpakking vind ik alleen saai en eigenlijk niet zo boeiend overkomen. Als ik dit voor het eerst zie word mijn interesse niet echt gewekt. De verpakking is trouwens wel ontzettend stevig en van degelijk plastic gemaakt. De dop sluit stevig en je hoeft niet bang te zijn dat hij snel beschadigingen zal oplopen.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

De textuur van de lipgloss is zo dat hij meteen over de lippen heen glijd en meteen genoeg kleur achterlaat. Meerdere keren appliceren is dus niet nodig. De lipgloss zorgt er trouwens ook voor dat de lippen er voller uitzien met veel volume. De pro longwear formule moet er ook voor zorgen dat de lipgloss wel tot 8 uur blijft zitten, best lang! De lipgloss heeft trouwens ook een heerlijke geur met een vleugje rode bes, appelbloesem en mandarijn.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Maar niet alleen de formule is speciaal, de applicator ook. Helaas kan je het niet zo goed op de foto zien, maar de applicator heeft een soort van hartvormig en platte applicator die gebogen is en daarom perfect de vorm van de lip volgt. In het midden zit een soort van reservoir zodat de applicator genoeg product tot zich kan nemen om je lippen mee te bedekken.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Maar dat is niet het enige, de lippen worden naast dat ze er mooi uitzien ook nog eens goed verzorgd. De lipgloss bevat de Advanced True Vision Technology, hoe Estée het noemt. Dankzij ingrediënten zoals jojoba olie, avocado olie en zonnebloem olie worden de lippen goed gevoed en drogen ze niet uit en voelen comfortabel aan.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Ik heb trouwens de kleur True Liar ontvangen uit de Mauves & Plums categorie. Niet meteen mijn kleur maar hij ziet er wel heel erg mooi uit. Hij heeft een rijke kleur en glijd echt over de huid heen. Hij heeft een semi-glansje en past perfect bij de herfst.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Hier heb ik de kleur met één applicatie aangebracht. Je kan de kleur opbouwen door meerdere laagjes te gebruiken maar zelf vond ik dit al heftig genoeg. De structuur is een beetje aan de droge kant waardoor ik het af en toe lastig vind een strakke lijn te trekken. Wel voelt hij ontzettend zacht en comfortabel aan op de lippen. Alsof je helemaal niets draagt.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

De lipgloss belooft tot 8 uur perfect te blijven zitten, alleen dat lukte mij niet. De lipstick droogt niet echt in de lippen waardoor je na een hapje eten vrijwel meteen de lipgloss moet bijwerken. Een beetje kleur blijft wel hangen, maar het is niet zoals bij een matte lipstick dat hij echt gehecht is aan je lippen. Dat vind ik wel jammer dat ze daarmee hun beloftes niet nakomen, maar misschien bedoelde ze wel 8 uur zonder eten of drinken, haha.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Of het helemaal mijn kleur is weet ik niet, maar ik vind de kwaliteit wel erg goed. Hij voelt ontzettend fijn aan op mijn lippen en de kleurintensiteit is erg mooi. Ook heb ik echt het idee dat mijn lippen verzorgd worden. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat hij wat lastiger is om netjes aan te brengen en niet 8 uur blijft zitten. Ook kan de prijs een minpuntje zijn want je betaald € 32,00 voor dit product. Hij is te koop bij verschillende luxere drogisterijen en parfumerieën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Mariska
  8 september 2015 at 15:38

  De kleur vind ik je eigenlijk wel goed staan :) Jammer dat hij zo duur is en dat je hem zo snel weer moet bijwerken. Altijd jammer is dat.

 • Reply
  Desirée
  8 september 2015 at 15:42

  Je kan hem goed hebben hoor! Ik heb dezelfde kleur trouwens, die paarstinten gaan hem echt worden deze herfst en winter ♥

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  8 september 2015 at 15:49

  Wat een geweldige kleur!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  8 september 2015 at 15:51

  Hij staat je mooi! Fijne review

  XO

 • Reply
  Manon
  8 september 2015 at 16:19

  De verpakking vind ik heel erg mooi en de kleur ook!

 • Reply
  Margot
  8 september 2015 at 16:24

  Wat een gave kleur! Jammer dat hij toch wel heel duur is voor wat je ervoor krijgt.

 • Reply
  Mariëlle
  8 september 2015 at 16:37

  Ik vind de kleur érg mooi en er ook goed uit zien!

 • Reply
  Rachel
  8 september 2015 at 16:49

  Wauw wat een prachtige kleur lijkt een beetje op Rebel van MAC

 • Reply
  Kelly
  8 september 2015 at 16:52

  Wat een gave kleur! Heel mooi.

 • Reply
  Lisa
  8 september 2015 at 17:01

  Sommige liquid lipstick zijn geweldig zoals die van toofaced. De kleur is wel prachtig! De pigmentatie vind ik tegenvallen persoonlijk. De kleur staat je wel erg mooi!

 • Reply
  Julia
  8 september 2015 at 17:18

  Wauw! Wat een prachtige kleur! Staat je super mooi.

  XO

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 september 2015 at 17:51

  Hmm, vind de kleur wel heel erg paars!

 • Reply
  Beautyjuf
  8 september 2015 at 18:06

  Jeetje, wat een prijskaartje! Al vind ik de huls en applicator er wel ontzettend mooi en handig uitzien. De kleur vind ik prachtig! Deze is helemaal herfst-proof!

 • Reply
  Danielleeee
  8 september 2015 at 18:47

  Oeh het kleurtje vind ik erg mooi ! Ik sla deze hype alleen over, doe mij maar gewoon lipstick !

 • Reply
  Tessa
  8 september 2015 at 18:48

  Wat een prachtige kleur!

 • Reply
  Lotje
  8 september 2015 at 18:56

  Wat een geweldige kleur! Ik vind het wel jammer dat ie niet echt lang blijft zitten!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  8 september 2015 at 19:41

  Ik vind dat deze kleur je erg mooi staat en wat fijn dat ze zoveel tinten op de markt brengen. Toch wordt ik niet heel erg enthousiast..

 • Reply
  thebeautyblognl
  8 september 2015 at 19:51

  Wat een aparte kleur! Heel mooi!

 • Reply
  Sarah
  8 september 2015 at 20:50

  Aranka, die kleur staat je echt! Knap!

  • Reply
   Aranka
   8 september 2015 at 20:59

   Ah dankjewel! Misschien moet ik hem dan toch vaker gaan dragen!

 • Reply
  Nicole
  8 september 2015 at 21:07

  Ik vind de kleur je oprecht zo fantastisch staan! Het past echt heel goed bij je. Echt heel heel heel heel mooi!

 • Reply
  Amelie
  8 september 2015 at 21:22

  Ik vind het echt een hele mooie kleur!

 • Reply
  Femke
  8 september 2015 at 22:20

  Hij klinkt vrij goed.. Alleen als je de lipstick al zo snel bij moet werken vind ik 32 euro wel veel geld. Wel een onwijs mooie kleur zeg!

 • Reply
  Kelly
  8 september 2015 at 22:45

  Wauw wat een ontzettend mooie kleur ! Ik ben alleen niet zo’n fan van de liquid lipsticks, ze voelen bij mij niet zo prettig aan. Dus ik denk niet dat ik hem aanschaf voor dat geld.

 • Reply
  Tamara
  9 september 2015 at 02:29

  Mooi alleen jammer van de prijs!!

 • Reply
  Varenka
  9 september 2015 at 09:47

  Staat juist super die kleur bij jouw
  Ik vind dat strakke van de huls plus de degelijkheid ervan juist wel mooi
  Klinkt als een fijn lip product hoor
  Weer goed gereviewd want ben nu razend benieuwd
  Ga m zeker checken

 • Reply
  Julie
  9 september 2015 at 13:40

  Ik vind zulke kleuren echt prachtig! Toch vind ik hem wel echt te prijzig als hij niet echt staint… Jammer! :-)

 • Reply
  Lis
  9 september 2015 at 15:00

  Wel een mooi kleurtje zeg, jammer van de prijs!
  Er staan trouwens een aantal spelfouten in je artikel.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 september 2015 at 10:29

  Die kleur is erg mooi, maar ook speciaal vind ik!

 • Reply
  Amina
  17 september 2015 at 23:36

  Wat een prachtige lipstick zeg! En ik vind het schilderijtje ook heul erg leuk :)

  xx

 • Laat een reactie achter