Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Estee Lauder eyecandy foto’s!

Ken je dat? Dat je echt prachtige producten in je stash hebt, maar ze eigenlijk niet durft te gebruiken omdat ze veelte mooi zijn om aan te komen en ze te verpesten met een kwast? Dat heb – of nouja beter gezegd had – ik met deze prachtige producten van Estee Lauder. Een prachtig palette en lipstick wat gewoon alleen al prachtig om naar de kijken en natuurlijk te fotograferen, vandaar een eyecandy artikel vandaag met prachtige foto’s van Estee Lauder producten!

Pretty! De rechter oogschaduw heeft een prachtige shimmer met groen, rood en goud! En een geweldige pigmentatie. Het palette heet trouwens Black Chrome.

En dan deze prachtige matte lipstick van Estee Lauder in Red Velvet, de verpakking is toch ook echt geweldig?

En dan nog even een foto van mij met de producten op, ik hou echt van deze rode lipstick!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Prachtige foto’s! Estee Lauder is een van mijn lievelingsmerken. Het heeft zo’n mooie uitstraling, lekker chique :)

  2. Prachtige lipstickkleur! Vind alleen het kwastje bij de oogmake-up ietwat lullig.. ;) vind ik altijd jammer als dure merken een stom niet werken sponsapplicator dr bij doen ipv even een klein echt fijn kwastje!

  3. Prachtig merk is Estee Lauder! En oooohjee, zo herkenbaar , haha!
    Ik heb het heel erg snel – dat ik het zonde vind – om producten te gebruiken.
    Verschrikkelijk vindt ik het, maar twee week later draaien mijn gedachten om!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *