Search
Close this search box.

Estee Lauder DayWear BB Cream

De BB Cream gekte heeft volgens mij nu wel zijn toppunt bereikt, elk denkbaar merk komt met een BB Cream uit. Wat een BB Cream is hoef ik jullie nu vast niet meer te vertellen maar het is in ieder geval helemaal hot en happening! Estee Lauder heeft daarom ook een BB Cream gemaakt met de DayWear formule van hunzelf daar in toegepast. Benieuwd wat ik van dit product vind, lees je zometeen!

Estee Lauder zou Estee Lauder niet zijn om een prachtige naam van dit product te maken, het heet dan ook wel de Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme met daarom een SPF 35! Een lekker hoge factor dus, die we zeker met dit weer wel kunnen gebruiken. De BB Cream van Estee Lauder is een heerlijk zachte moisturizer voor je gezicht met een heerlijke dekking. Het product zit ook nog eens vol met anti-oxidanten, zoals de verpakking ons verteld, dus erg goed en voedzaam voor de huid!

De BB Cream heeft een inhoud van 30 ml, wat gewoon normaal is voor een foundation, een normaal flesje met inhoud dus.

Wat ik dan wel weer grappig vind is dat de BB Cream aangebracht moet worden na je ‘skincare’, huidverzorging dus. Met andere woorden, het wordt hier wel aangeraden om je dagcrème te gebruiken, terwijl dat altijd een statement is van een BB Cream dat dat dus niet hoeft.

De BB Cream zit in een handige verpakking en is makkelijk in gebruik. Lekker hygiënisch en je krijgt makkelijk wat product uit de flacon!

En voila, daar heb je de crème is actie, de crème is dikkig, vol en zacht van structuur en ruikt heerlijk fris naar komkommer! Ik ben dol op die geur en vind hem dan ook erg prettig werken met deze geur er in verwerkt.

Goed zoals je kan zien is deze foundation op het moment van het maken van deze foto veel te donker voor mij (maar nu we een paar dagen zon verder zijn is het mijn perfecte kleur!). Maar toch wilde ik hem graag testen en ben er erg tevreden over.

De BB Cream geeft een heerlijke egale dekking en voelt ontzettend fijn op de huid aan, echt een aanrader dus!

Haha, veel te bruin, maar als nog even een goed beeld van de foundation op mijn gezicht. Als je ook goed kijkt zijn er nergens velletjes of andere oneffenheden op mijn huid te zien, hoera! Ik ben zeker van plan als mijn foundation op is een tintje lichter te kopen voor mijn huid, want ik vind deze BB Cream wel heel erg fijn!

De Estee Lauder BB Cream ligt nu in de winkels voor € 36,00

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik vind het toch jammer dat de meeste BB creams die tot nu toe op de markt zijn gekomen hier te donker zijn.. Ik zou graag een lichte zien die echt goed bij mijn huid past! :)

  2. Toch krijg je er wel echt een mooie egale huid van! Als je een beetje bruin wordt deze zomer dan zou je hem misschien toch nog kunnen gebruiken :)

  3. Erg jammer dat ze vrijwel allemaal zo donker zijn, de meeste zijn voor mij huid ook te donker. Hij geeft inderdaad wel een mooie resultaat.

  4. Eigenlijk best grappig, die full-face foto’s die veel te donker zijn. Dan zie je wel echt het effect.
    Had je trouwens niet verkeerd gelezen? Op die verpakking staat dat dit de laatste stap in je skin care routine moet zijn. Dus wanneer je je dagcreme aanbrengt, breng je dit aan. Althans, dat is wat ik denk dat er staat.
    Ik heb zelf een Aziatische BB cream die heel fijn is, maar wel wat bleek ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *