Estee Lauder DayWear BB Cream

De BB Cream gekte heeft volgens mij nu wel zijn toppunt bereikt, elk denkbaar merk komt met een BB Cream uit. Wat een BB Cream is hoef ik jullie nu vast niet meer te vertellen maar het is in ieder geval helemaal hot en happening! Estee Lauder heeft daarom ook een BB Cream gemaakt met de DayWear formule van hunzelf daar in toegepast. Benieuwd wat ik van dit product vind, lees je zometeen!

Estee Lauder zou Estee Lauder niet zijn om een prachtige naam van dit product te maken, het heet dan ook wel de Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme met daarom een SPF 35! Een lekker hoge factor dus, die we zeker met dit weer wel kunnen gebruiken. De BB Cream van Estee Lauder is een heerlijk zachte moisturizer voor je gezicht met een heerlijke dekking. Het product zit ook nog eens vol met anti-oxidanten, zoals de verpakking ons verteld, dus erg goed en voedzaam voor de huid!

De BB Cream heeft een inhoud van 30 ml, wat gewoon normaal is voor een foundation, een normaal flesje met inhoud dus.

Wat ik dan wel weer grappig vind is dat de BB Cream aangebracht moet worden na je ‘skincare’, huidverzorging dus. Met andere woorden, het wordt hier wel aangeraden om je dagcrème te gebruiken, terwijl dat altijd een statement is van een BB Cream dat dat dus niet hoeft.

De BB Cream zit in een handige verpakking en is makkelijk in gebruik. Lekker hygiënisch en je krijgt makkelijk wat product uit de flacon!

En voila, daar heb je de crème is actie, de crème is dikkig, vol en zacht van structuur en ruikt heerlijk fris naar komkommer! Ik ben dol op die geur en vind hem dan ook erg prettig werken met deze geur er in verwerkt.

Goed zoals je kan zien is deze foundation op het moment van het maken van deze foto veel te donker voor mij (maar nu we een paar dagen zon verder zijn is het mijn perfecte kleur!). Maar toch wilde ik hem graag testen en ben er erg tevreden over.

De BB Cream geeft een heerlijke egale dekking en voelt ontzettend fijn op de huid aan, echt een aanrader dus!

Haha, veel te bruin, maar als nog even een goed beeld van de foundation op mijn gezicht. Als je ook goed kijkt zijn er nergens velletjes of andere oneffenheden op mijn huid te zien, hoera! Ik ben zeker van plan als mijn foundation op is een tintje lichter te kopen voor mijn huid, want ik vind deze BB Cream wel heel erg fijn!

De Estee Lauder BB Cream ligt nu in de winkels voor € 36,00

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Esmay
  25 mei 2012 at 08:57

  Wel jammer dat de kleur niet goed is :( Nog eventjes in de zon bakken en dan is ‘ie perfect haha!

 • Reply
  Martina
  25 mei 2012 at 09:01

  Ik vind het toch jammer dat de meeste BB creams die tot nu toe op de markt zijn gekomen hier te donker zijn.. Ik zou graag een lichte zien die echt goed bij mijn huid past! :)

 • Reply
  milou
  25 mei 2012 at 09:17

  Jaa ik heb ook een hele lichte huid, das wel jammer want daardoor zijn de meeste te donker!

  • Reply
   Aranka
   25 mei 2012 at 09:27

   Hij is er nog in een lichtere kleur, alleen ik denk dat die ook wel donker valt voor de lichte huidjes.

 • Reply
  charile
  25 mei 2012 at 09:36

  Jammer dat hij zo donker is!

 • Reply
  Marge
  25 mei 2012 at 10:33

  Toch krijg je er wel echt een mooie egale huid van! Als je een beetje bruin wordt deze zomer dan zou je hem misschien toch nog kunnen gebruiken :)

 • Reply
  Penny
  25 mei 2012 at 12:57

  Mijn vriend vond mij een wortel met deze bbcream;)

 • Reply
  Miranda
  25 mei 2012 at 16:38

  Erg jammer dat ze vrijwel allemaal zo donker zijn, de meeste zijn voor mij huid ook te donker. Hij geeft inderdaad wel een mooie resultaat.

 • Reply
  Marieke
  25 mei 2012 at 17:49

  Eigenlijk best grappig, die full-face foto’s die veel te donker zijn. Dan zie je wel echt het effect.
  Had je trouwens niet verkeerd gelezen? Op die verpakking staat dat dit de laatste stap in je skin care routine moet zijn. Dus wanneer je je dagcreme aanbrengt, breng je dit aan. Althans, dat is wat ik denk dat er staat.
  Ik heb zelf een Aziatische BB cream die heel fijn is, maar wel wat bleek ;)

 • Reply
  Lovethatmakeup
  25 mei 2012 at 18:49

  Hij dekt wel echt heel mooi!

 • Reply
  Jana R.
  25 mei 2012 at 19:56

  Deze ziet er goed uit :D x

 • Reply
  Michelle
  17 juni 2012 at 23:26

  Ziet er goed uit!

 • Laat een reactie achter