Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Wintercollectie 2013

Klaar voor de winterse kleuren van Essie? Het zijn prachtige kleuren die me meteen aan de winterdagen doen denken. Koele kleuren gecombineert met warme kleuren en af en toe zit er een prachtige glitter lak tussen. Dit zijn mijn eerste Essie lakken en ik kan je vertellen dat ik echt onder de indruk ben, kijk mee naar de swatches!

 photo Essie3_zps417347b0.png

Van een diamanten glinstering tot een smuelende parelmoertint of een finish van gemalen edelstenen, elke kleur in de wintercollectie van Essie is onderscheidend, maar toch passen ze perfect bij elkaar. De kleuren prikkelen je zintuigen en geven je de ultieme winter vibe!

 photo Essie4_zpsdb1229d5.png

Fijn vind ik aan de lakjes van Essie het brede kwastje, waarmee je met één beweging gemakkelijk je nagels lakt. Mijn dunne nagels hebben maar één streep nodig om volledig mijn nagel te voorzien van nagellak. Ook de structuur van de nagellak is perfect, niet te dik of te dun. Zo blijft het perfect op zijn plek zitten en wijkt het niet uit naar de randjes.

 photo Essie5_zpsc3b89759.png

Parka Perfect – Dit is echt een lakje waarbij etiquettes gewenst zijn. Het mag duidelijk zijn dat jij er altijd bent en in de belangstelling staat. De kleur is een sereen kasjmiergrijs met kleine subtiele zilveren glitters. Dekt perfect in twee lagen.

 photo Essie6_zps051cfb8b.png

Warm & Toasty Turtleneck – De belichaaming van behaaglijk en verleidelijkheid is samengevoegd in één lak. Maar laat je niet misleiden: degene die deze kleur draagt is beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

 photo Essie10_zps63b74788.png

Toggle To The Top – Werk of bluf jezelf desnoods naar de modetop met deze showstopper pur sang: een sprankelende granaatrode kleur met gecrushte edelsteden.

 photo Essie7_zps0c4431ea.png

Sable Collar – Hoe koud het buiten ook is, jij weet jezelf op te warmen met een weelderige parelmoerglanzende pruimbruine tint die elke look direct een luxe touch geeft. Ook deze lak dekt in twee lagen en behoort tot mijn favorieten van de collectie.

 photo Essie8_zpsc20c7edb.png

Mind Your Mittens – Of je nu aan het après-skiën bent of staat te borrelen: met deze intens donkere groenblauwe tint met een prachtige diamant finsish kom je altijd goed terrecht. Dekt met 1 laagje.

 photo Essie9_zps2d290c3f.png

Shearling Darling – Aan de oppervlakte zo glad als zijde en boterzacht: maar deze pluche-like mahonieorde lak heeft een diep, donker hart dat tot je verbeelding spreekt. Dekt met 2 laagjes.

 photo Essie2_zps1eae43d8.png

Die Essie winter collectie is vanaf 1 december tot koop bij de DA, Etos en op bol.com en wehkamp.nl. De lakjes kosten per stuk € 9,99. Wat is jouw favoriet?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Ik vind ze serieus echt allemaal onwijs mooi! Toggle To The Top en Sable Collar zijn mijn favorieten, maar eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen hebben. Prachtige swatches!

  2. Wauw vooral Parka Perfect vind ik echt prachtig. Toch nog een mooie pastel kleur en niet meteen het hele donkere en het haast depressieve van de winter. Dat is dan ook zeker mijn favoriet.

  3. Sable collar vind ik een hele mooie kleur. Ik heb er een van Catrice die daar een beetje op lijkt. Shearling darling vind ik ook een erg mooi najaarskleurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *