Essie Viva Antigua Summer Collection

Essie Viva Antigua Summer Collection

Ik word altijd helemaal gelukkig als er een nieuwe nagellak collectie van Essie binnen komt. Ik vind Essie lakken echt super fijn en ze hebben echt super toffe kleuren. Natuurlijk kan een zomercollectie niet uitblijven dus hierbij laat ik jullie graag de Viva Antigua collectie zien! En check de swatches echt even, ze zijn super tof en dekken fantastisch!

Essie Viva Antigua Summer Collection

Essie neemt ons mee naar een heerlijk tropisch eiland waar je heerlijk van de zon kan genieten. Ik denk dat je bij het zien van deze kleuren ook aan een prachtig eiland denkt. Met witte stranden, roze bleoemen, een helder blauwe zee, een strak blauwe lucht en de prachtige donkere rotsen die uit de zee komen. Essie maakt het plaatje met deze collectie helemaal compleet.

Essie Viva Antigua Summer Collection

In totaal bestaat de collectie uit zes verschillende kleuren en hier zie je er vijf. Er is ook nog een rode kleur maar die heb ik niet ontvangen. Als ik zo naar de collectie kijk is het een hele frisse en zomerse collectie. Er zitten niet echt knallende kleuren tussen, maar toch vind ik de collectie perfect bij de prachtige zee en het strand passen.

Essie Viva Antigua Summer Collection

De structuur van de lakken is zoals gewoonlijk weer perfect, niet te dun maar ook zeker niet te dik. Het lakt als een tierelier, dekt altijd met twee laagjes en droog ook nog eens redelijk snel. Het platte, brede en afgeronde kwastje vind ik ook echt ideaal en zorgt ervoor dat ik heel gemakkelijk mijn nagels kan lakken. Laten we snel naar de swatches kijken, overal heb ik twee laagjes lak aangebracht.

Essie Viva Antigua Summer Collection

Coconut Cove

Een nét niet witte lak maar die wel een hele goede dekking heeft, dat zie je niet vaak! Ik vind dit een hele frisse lak voor de zomer.

Essie Viva Antigua Summer Collection

Viva Antigua!

Hier draait de hele collectie natuurlijk om en het is ook echt een hele mooie en bijzondere kleur. De kleur blauw is al fantastisch maar de shimmers maken het helemaal af.

Essie Viva Antigua Summer Collection

Berried Treasures

Een lekkere knallende kleur roze, of toch rood? Hij dekt met al één laag en ziet er zeker heel erg zomers uit.

Essie Viva Antigua Summer Collection

Loot The Booty

Een beetje het zelfde principe als de Viva Antigua! lak, maar dan met een donkere blauwe basiskleur, ook deze vind ik erg mooi! Hij ziet er heel magisch uit.

Essie Viva Antigua Summer Collection

Tribal Text-Styles

Dan hebben we als laatste deze mysterieuze zwarte kleur met zilveren glitters. Als ik eerlijk ben vind ik het meer een kleur voor de kerst, maar mooi is ‘ie wel!

Essie Viva Antigua Summer Collection

Ik vind de Essie Viva Antigua Summer Collection een hele mooie collectie met niet meteen standaard kleuren waaraan je denkt bij een zomer collectie. De lakken werken fantastisch en zien er prachtig uit op de nagels. De houdbaarheid is bij mij ongeveer 3 dagen zonder chips wat prima is. De lakken zijn te koop voor € 9,99 bij onder andere de Etos, DA en bol.com. Leuke tip bol.com heeft nu 30% korting op alle Essie nagellak.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Vanessa
  9 juni 2016 at 15:05

  Wat een mooie kleurtjes! De blauwe en rode / roze nagellak zijn mijn favorieten!

 • Reply
  femketje
  9 juni 2016 at 15:05

  coconut cove <3

 • Reply
  Lonneke
  9 juni 2016 at 15:59

  Ik vind enkele kleuren echt bijzonder zoals Loot The Booty, maar zoals Coconut Cove vind ik veel weg hebben van Essie Blanc.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  9 juni 2016 at 16:42

  Wat een heerlijke collectie! Vooral BERRIED TREASURES vind ik tof!

 • Reply
  Varenka W
  9 juni 2016 at 17:20

  Wat een mooie scherpe foto’s.
  De kleuren komen echt heel goed uit.
  Het zijn echt mooie lakjes, vooral de mint kleur vind ik prachtig met die kleine shimmertjes erin.

 • Reply
  Tessa
  9 juni 2016 at 17:20

  Oeh die coconut is echt geweldig!

 • Reply
  Christy
  9 juni 2016 at 17:33

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! En ik ben helemaal verliefd op Viva Antigua, wat een mooie kleur! Xx Christy

 • Reply
  Mariëlle
  9 juni 2016 at 18:27

  Niet alle kleuren vind ik zomers en hoewel het dan juist wel anders is, vind ik toch de felle kleuren meer bij zomers weer passen!

 • Reply
  priscilla
  9 juni 2016 at 18:29

  Ik vind ze stuk voor stuk allemaal erg mooi! Vooral Viva Antigua! springt er voor mij echt uit.

 • Reply
  Eline
  9 juni 2016 at 19:06

  Oehh wat een leuke kleurtjes! Vooral de blauwe en de roze zijn heel erg leuk. Essie maakt me altijd weer blij met de leuke collecties

 • Reply
  Astrid
  9 juni 2016 at 20:25

  Mooie kleurtjes! Vooral de donkerblauwe…

 • Reply
  Hilde
  9 juni 2016 at 20:28

  wat een geweldige kleuren! Super mooi!!

 • Reply
  Dionne
  9 juni 2016 at 20:47

  Ik vind ze allemaal erg mooi!

 • Reply
  chucky1012
  9 juni 2016 at 21:39

  Watr een zeer mooie kleuren!
  Leuke naam voor de collectie nagellakjes.

 • Reply
  Bertine
  9 juni 2016 at 22:09

  oh wat mooi met die glittertjes erin! mijn collectie dit!

 • Reply
  rachel
  10 juni 2016 at 09:16

  word hier weer blij van en weer een goeie smoes om te shoppen :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  10 juni 2016 at 09:34

  Oeh wat een mooie kleuren allemaal! Ik vind die witte kleur de minste van de collectie, de rest zou ik zo inslaan!! Ik ben ook enorm fan van Essie, vooral op de teennagels blijft hij ontzettend goed zitten (op mijn vingernagels blijft geen enkele lak langer dan 2 dagen goed, helaas).

 • Reply
  Daisy
  10 juni 2016 at 11:06

  Wat een fantastische collectie! Ik vind alleen de zwarte kleur er niet echt bij passen, maar bij de rest denk ik direct: ZOMER!!!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 juni 2016 at 12:55

  Loot the booty vind ik echt een heel mooi kleurtje

 • Reply
  Nicky
  10 juni 2016 at 16:03

  Viva antigua is toch echt wel mijn favoriete kleur. Normaal ga ik altijd voor de rode/roze kleur maar deze keer toch niet.

 • Reply
  Suzan
  10 juni 2016 at 23:43

  Wauw prachtig!! En wat kun jij toch mooi lakken zeg :)
  Liefs, Suzan

 • Reply
  Mariska
  11 juni 2016 at 19:01

  De zwarte met zilveren glitters lijkt heel erg op frock ’n roll uit een andere collectie vind ik. Vooral die lichtblauwe met zilveren shimmer is mooi :)

 • Reply
  Lisanne
  13 juni 2016 at 20:13

  Loooove it! Prachtige foto’s ook weer!

 • Laat een reactie achter