Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Het is geen verassing meer als ik jullie vertel dat ik fan ben van Essie lakken. Ik was dan ook super enthousiast toen de nieuwe herfst collectie binnen kwam. Een collectie met een hele leuke naam: Thought The 90s Were Over? As If! Je raadt het dus al, de kleuren zijn geïnspireerd op de jaren ’90 en maken helemaal hun comeback. Op het eerste gezicht zien de kleuren er echt prachtig uit en ik kan niet wachten ze te swatchen!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

De collectie staat dus in het teken van de trends van de jaren ’90. Nou ben ik zelf een nineties kid, maar ik heb de trends van die jaren niet echt bewust meegemaakt. Maar dit zouden dé kleuren zijn geweest en gek genoeg geloof ik het meteen. Ik vind de kleuren niet meteen bij een najaarscollectie passen, maar de kleuren en finishes zijn wel heel erg mooi! Dit is iets waar ik zeker blij van word.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

In totaal komt Essie – zoals gewoonlijk – met zes limited edition kleuren:

  • Mixetaupe
  • Saved By The Belle
  • As It!
  • Knee-High Life
  • Girly Grunge
  • Dressed To The Nineties

De kleuren hebben allemaal wel een beetje wat van de pasteltinten weg of juist weer heel erg donker.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Zoals gewoonlijk lakken de lakken van Essie heel erg prettig en hebben ze een fijn structuur en drogen snel. Het borsteltje is ook zoals we gewend zijn van het merk: plat, breed en met een ronde onderkant zodat je snel en precies kunt lakken. Ik ben fan.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Mixetaupe

Je moet echt even goed kijken, maar het is inderdaad een taupe kleur en net geen wit. Ik vind de kleur erg mooi en ook fijn dat zo een lichte kleur goed dekt met twee lagen.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Saved By The Belle

Een schattige en snoepige roze kleur, dat is het zeker! Dekt met twee lagen en ziet er uit om opgegeten te worden.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

As If!

Deze kleur vind ik echt fantastisch en mag dan ook zeker gezien worden. Dekt met twee lagen en is zeker een favoriet.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Knee-High Life

Deze kleur vind ik ook echt geweldig en toen ik hem testte nog beter, want hij dekt perfect met één laagje. Echt geweldig mooi!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Girly Grunge

Ik ben nog steeds geen fan van dit soort finishes maar iets bijzonders heeft deze lak wel! Je hebt hier wel echt twee lagen van nodig om hem goed dekkend te hebben.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Dressed To The Nineties

En deze kleur vind ik ook echt geweldig – goh ik vind bijna alles geweldig -! Een diep paarse kleur met een soort van holografische glitter. Dekt goed met twee lagen.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

En dat was hem dan, de Essie Thought The 90s Were Over? As If! collectie voor het najaar. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik de kleuren echt heel erg mooi vind en echt fan ben. Vanaf nu zijn de lakken verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk bij onder andere de Etos, DA en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ah, ik ben ook fan van Essie. Het grootste deel van mijn nagellak collectie bestaat eigenlijk uit Essie lakjes. Van de kleuren die je hier laat zien is ‘as if’ mijn favoriet. (moest natuurlijk gelijk aan die film Clueless denken;-))

  2. Ik was in de 20 tijdens de jaren 90, dus heb het heel bewust meegemaakt! Het klopt wel zo’n beetje. Al had ik toen nog afgekloven nagels en droeg ik pas veel later nagellak, nadat ik van mijn bijtberslaving af was, haha. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *