Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Het is geen verassing meer als ik jullie vertel dat ik fan ben van Essie lakken. Ik was dan ook super enthousiast toen de nieuwe herfst collectie binnen kwam. Een collectie met een hele leuke naam: Thought The 90s Were Over? As If! Je raadt het dus al, de kleuren zijn geïnspireerd op de jaren ’90 en maken helemaal hun comeback. Op het eerste gezicht zien de kleuren er echt prachtig uit en ik kan niet wachten ze te swatchen!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

De collectie staat dus in het teken van de trends van de jaren ’90. Nou ben ik zelf een nineties kid, maar ik heb de trends van die jaren niet echt bewust meegemaakt. Maar dit zouden dé kleuren zijn geweest en gek genoeg geloof ik het meteen. Ik vind de kleuren niet meteen bij een najaarscollectie passen, maar de kleuren en finishes zijn wel heel erg mooi! Dit is iets waar ik zeker blij van word.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

In totaal komt Essie – zoals gewoonlijk – met zes limited edition kleuren:

 • Mixetaupe
 • Saved By The Belle
 • As It!
 • Knee-High Life
 • Girly Grunge
 • Dressed To The Nineties

De kleuren hebben allemaal wel een beetje wat van de pasteltinten weg of juist weer heel erg donker.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Zoals gewoonlijk lakken de lakken van Essie heel erg prettig en hebben ze een fijn structuur en drogen snel. Het borsteltje is ook zoals we gewend zijn van het merk: plat, breed en met een ronde onderkant zodat je snel en precies kunt lakken. Ik ben fan.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Mixetaupe

Je moet echt even goed kijken, maar het is inderdaad een taupe kleur en net geen wit. Ik vind de kleur erg mooi en ook fijn dat zo een lichte kleur goed dekt met twee lagen.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Saved By The Belle

Een schattige en snoepige roze kleur, dat is het zeker! Dekt met twee lagen en ziet er uit om opgegeten te worden.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

As If!

Deze kleur vind ik echt fantastisch en mag dan ook zeker gezien worden. Dekt met twee lagen en is zeker een favoriet.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Knee-High Life

Deze kleur vind ik ook echt geweldig en toen ik hem testte nog beter, want hij dekt perfect met één laagje. Echt geweldig mooi!

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Girly Grunge

Ik ben nog steeds geen fan van dit soort finishes maar iets bijzonders heeft deze lak wel! Je hebt hier wel echt twee lagen van nodig om hem goed dekkend te hebben.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

Dressed To The Nineties

En deze kleur vind ik ook echt geweldig – goh ik vind bijna alles geweldig -! Een diep paarse kleur met een soort van holografische glitter. Dekt goed met twee lagen.

Essie Thought The 90s Were Over? As If!

En dat was hem dan, de Essie Thought The 90s Were Over? As If! collectie voor het najaar. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik de kleuren echt heel erg mooi vind en echt fan ben. Vanaf nu zijn de lakken verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk bij onder andere de Etos, DA en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  bychristiana
  1 september 2017 at 07:54

  Ah, ik ben ook fan van Essie. Het grootste deel van mijn nagellak collectie bestaat eigenlijk uit Essie lakjes. Van de kleuren die je hier laat zien is ‘as if’ mijn favoriet. (moest natuurlijk gelijk aan die film Clueless denken;-))

 • Reply
  chucky1012
  1 september 2017 at 08:03

  Ja, zeker lak ik hier graag mijn nagels mee ;-)
  Prachtige kleuren…

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  1 september 2017 at 08:21

  looove de eerste twee :D

 • Reply
  Fleur
  1 september 2017 at 08:28

  Er staat in het begin ‘ verassend’ ipv verrassend…

 • Reply
  Kelly
  1 september 2017 at 09:02

  Ik vind de kleurtjes prachtig!

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  1 september 2017 at 09:33

  Saved by the belle is mijn favoriet!

 • Reply
  Susan
  1 september 2017 at 10:03

  Hele mooie collecties! Essie blijft het toch altijd weer goed doen <3

 • Reply
  checkeredblouse
  1 september 2017 at 11:45

  de rode vind ik nog wel leuk voor de herfst maar de rest is niet echt herfstachtig toch zijn ze wel mooi.

 • Reply
  Simone
  1 september 2017 at 12:01

  SUPER mooie kleuren! Vooral As If, die staat nu op mijn wishlist!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  1 september 2017 at 12:49

  Wat een mooie kleurtjes weer! As If! vind ik erg mooi!

 • Reply
  Edith-Sofia
  1 september 2017 at 13:28

  Waauw, wat een super leuke kleurtjes<3

 • Reply
  Eveline Fleur
  1 september 2017 at 15:16

  Wat een mooie lakjes zeg. Ik vind Essie ook erg fijn moet ik zeggen. Die roze kleur ga ik zeker overwegen voor mijn bruiloft! (ik zoek nog een mooie zachtroze kleur voor op DE dag <3)

 • Reply
  Mariska
  1 september 2017 at 17:34

  Ik vind vooral die laatste heel mooi!

 • Reply
  Yvonne
  1 september 2017 at 19:05

  Ik was in de 20 tijdens de jaren 90, dus heb het heel bewust meegemaakt! Het klopt wel zo’n beetje. Al had ik toen nog afgekloven nagels en droeg ik pas veel later nagellak, nadat ik van mijn bijtberslaving af was, haha. :)

 • Reply
  Nynke
  1 september 2017 at 21:10

  Vorige week een paar kleuren van gekocht en nu een week de blauwe op. Zit als een huis! Zo fijn :)

 • Reply
  Dana
  1 september 2017 at 23:42

  Ik vind mixtaupe en as if erg mooi!

 • Reply
  nicolished
  2 september 2017 at 19:36

  Wat een super mooie collectie weer! Ik vind Knee high life super mooi.

 • Reply
  Britt
  3 september 2017 at 11:29

  Ik vind die bordeau en mixtaupe prachtig!

 • Laat een reactie achter