Essie Summer 2019 Demi-Matte Collection

Essie Summer 2019

Volgens mij is het echt meer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst een nagellak artikel heb gemaakt met swatches. Vanwege mijn gellak nagels (die ik er zelf niet af kan halen) en dat ik niet meer zoveel toegestuurd krijg bleef het een beetje stil. Maar laatst kreeg ik een super leuke zomerse collectie van Essie toegestuurd die gezien mag worden!

Essie Summer 2019

Gewone nagellak gebruik ik al meer dan een jaar niet meer, ik laat mijn nagels altijd in de salon doen omdat ze dan mooi gevijld worden en gelakt worden met gellak dat meer dan een maand goed blijft zitten.

Maar daarvoor gebruikte ik altijd nagellak en was Essie één van mijn favoriete merken. Het heeft ontzettend veel keuze qua kleur, de lakken hebben een prettige substantie en de kwastjes lakken prettig.

Deze zomercollectie heeft heerlijke zomerse kleuren maar heeft ook iets speciaals. De lakken zijn namelijk demi-matte zoals Essie het zelf noemt. Een tussenweg tussen glanzend en matte. Eerlijk gezegd ben ik niet weg van de finish en lakt het een beetje stroperig. Laten we gaan kijken naar de swatches.

Essie Summer 2019

In Full Swing

Een zoete neon perzik kleur die meteen een zomers gevoel geeft. De lak dekt perfect met twee laagjes.

Essie Summer 2019

Claim To Flame

Een terra cotta nude lakje met een roze ondertoon. Hierbij zie je goed het demi-matte effect. Deze lak dekt al met één laagje.

Essie Summer 2019

Soles On Fire

Wil je lekker knallen deze zomer? Dan kan dat met deze neon oranje kleur! Ook vet voor op je teennagels.

Essie Summer 2019

Take The Lead

Weer zo een toffe neon kleur die naar hemelblauw neigt. Je krijgt er meteen zin van in de zomer toch?

Essie Summer 2019

Strike A Rose

Knallend is deze neon roze kleur zeker met een koraal kleurige ondertoon. Ik vind hem echt heel erg mooi voor de zomer.

Essie Summer 2019

Tangoed in Love

Deze paarse nagellak is weer even wat anders dan alle andere neon kleuren maar past perfect bij de zomer. Dekt goed met twee lagen.

Essie Summer 2019

Ik vind de Essie Summer 2019 collectie heel erg leuk en het demi-matte effect is leuk bedacht. Alleen of ik er nou meteen voor naar de winkel zou rennen? Nee, dat niet. De Essie lakken zijn onder andere te koop bij de Etos, Kruidvat en bol.com voor € 9,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze kleuren?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  rachel
  31 juli 2019 at 09:38

  ik vind ze alemaal wel mooi maar idd geen ren actie waard

 • Reply
  Marjolein
  31 juli 2019 at 09:49

  Jammer van dat semi-matte effect, dat betekent bij mij meestal ook dat het veel sneller gaat chippen. Wel leuke kleurtjes!

  • Reply
   Marloes
   31 juli 2019 at 10:27

   Claim To Flame vind ik een tof kleurtje! Ook een kek kleurtje voor in de herfst :-)

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  31 juli 2019 at 11:44

  Ze zien er leuk uit! Ik vind Claim to Flame toch wel het leukste kleurtje. Een mooie aardetint!

 • Reply
  Helen
  31 juli 2019 at 13:15

  Mooie kleuren maar dat demi-matte is niets voor mij helaas. Ik blijf fan van glanzende nagellak :P

 • Reply
  Didi
  31 juli 2019 at 15:51

  Ik heb deze set gewonnen en de kleurtjes zijn heel erg mooi maar blijven zonder topcoat niet lang mooi zitten.

 • Reply
  Tessa
  31 juli 2019 at 18:28

  wat een mooie collectie. de paarse nagellak is super

 • Reply
  Mariska
  31 juli 2019 at 21:52

  Ik vind dat matte effect wel heel mooi op nagels op zich, de roze vind ik daarbij het mooiste.

 • Reply
  Kelly
  1 augustus 2019 at 09:57

  Wauw, in full swing is echt gorgeous! :)

 • Reply
  Lesley
  2 augustus 2019 at 13:50

  Mooie kleurtjes. Ik denk dat ik voor nagellak alleen of voor full mat of glanzend zou kiezen. Dit is het dan nét niet voor mij.

 • Laat een reactie achter