Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Spirited Holiday Color

 photo EssieSpiritedHolidayColor_zps283979cf.png

De winter en de kerstdagen staan voor de deur en daar spelen de beautymerken altijd goed op in. Ik was al een tijdje op de Essie wintercollectie aan het wachten en van de week kwamen ze binnen! Het is niet echt een collectie waarbij je meteen aan de kerst denkt, maar heel erg mooi vind ik ze wel. Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

 photo EssieSpiritedHolidayColor2_zpscc8e339d.png

De collectie bestaat zoals gewoonlijk uit zes verschillende kleuren. Normaal zien we bij Essie in de winter met kerst vooral veel glitters en bijzondere lakken, maar dit jaar houdt Essie het vrij simpel. Zes mooie lakken zonder al te veel poespas. En stiekem kunnen ze wat mij betreft ook prima door voor de lente, alleen maar leuk!

 photo EssieSpiritedHolidayColor3_zpse60d8d12.png

In de collectie vinden we vijf ‘ normale’ lakken zonder enige shimmer of andere toegevoegde versieringen. Wel zit er één bijzondere lak in de collectie, Jiggle Hi, Jiggle Low dat is een bijzondere mix tussen zilveren en gouden glitters, heel bijzonder op je nagels. Hij dekt niet heel goed dus misschien kun je hem heel dun aanbrengen als topcoat over een andere lak heen.

 photo EssieSpiritedHolidayColor4_zps2d2bfadd.png

De kwastjes zijn zoals gewoonlijk lekker breed en hebben een ronde onderkant zodat je heel gemakkelijk en netjes je nagels hier mee kan lakken, dat vind ik erg fijn. Ook de structuur van de lak zelf is helemaal prima, niet te dun maar ook niet te dik. Deze combinatie maakt dat Essie toch wel één van mijn favoriete nagellak merken is.

 photo EssieSpiritedHolidayColor5_zps7367f1b7.png

Jiggle Hi, Jiggle Low, daar had ik het net al over, een prachtige lak met zilveren en gouden glitters! Dekt prima met twee laagjes en staat heel feestelijk.

 photo EssieSpiritedHolidayColor6_zpscf2ab14d.png

Tuck It In My Tux, is een crème kleurige lak die niet helemaal lekker dekt met 2 laagjes. 1 laagje hiervan staat heel verzorgd op je nagels.

 photo EssieSpiritedHolidayColor7_zps551001fa.png

Back In The Limo, een lekkere meloenroze lak die helaas ook niet dekt met twee laagjes, maar lief is ‘ie wel!

 photo EssieSpiritedHolidayColor8_zpsd28db986.png

Bump The Pumps, valt lekker op. Een mooie koraalroze tint die ik echt heel erg tof vind. Deze gaat zeker vaak gedragen worden, of het nou kerst of zomer is. Hij dekt trouwens met 1 laag.

 photo EssieSpiritedHolidayColor9_zpse1e40cd6.png

Double Breasted Jacket, is iets meer rood van kleur dan de vorige lak, waardoor hij iets chiquer is! Ik vind hem erg mooi en dekt ook met 1 laagje.

 photo EssieSpiritedHolidayColor10_zps66406de9.png

Jump In My Jumpsuit, dit is natuurlijk de rode lak waarbij we meteen aan kerst denken, die kon natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Ook deze dekt met maar 1 laagje.

 photo EssieSpiritedHolidayColor1_zpscce234ac.png

Ik vind de Essie Spirited Holiday Color echt heel erg leuk! Het zijn niet echt typische kerst en winter kleuren waardoor je ze het hele jaar door kan dragen. Wel vind ik het jammer dat de kwaliteit heel erg verschilt qua kleur. De ene dekt gemakkelijk met 1 laagje en de andere heeft niet genoeg aan 2 laagjes. De Essie Spirited Holiday Color ligt vanaf december in de winkels bij onder andere Etos en DA voor € 9,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

53 reacties

  1. Wat is dit een mooie collectie! Op het eerste gezicht lijkt het inderdaat niet echt op een kerstcollectie, maar het zijn wel prachtige kleuren :)

  2. Ik had gehoopt dat Essie met een iets meer unieke kerstcollectie zou komen. Enigste die ik echt mooi vind en bij de kerst vind passen is Jump In My Jumpsuit, prachtige rode kleur!

  3. Ik had niet verwacht dat Jiggle Hi, Jiggle Low een volledige dekking zou geven, maar gelukkig is het wel zo, want hij is echt prachtig! xxx Lucinda

  4. Al die rode en roze kleuren vind ik zo mooi! De kleuren stellen overigens niet echt teleur, wel jammer dat Tuck It In My Tux en Back In The Limo niet volledig dekken na twee laagjes, de andere tinten vind ik er veelbelovend uitzien.

  5. Ik ben echt een Essie fan. Die koraalroze is echt bijzonder mooi. Heb ik weer een excuus om een jurkje te kopen :-)
    Mijnall time favorite is overigens de Bahama Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *