Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Ski Chic Wintercollectie

 photo Essie Ski Chic1_zpsjvcxmcs2.png

Elk seizoen sta ik weer te trappelen om de nieuwe Essie collectie uit te testen. Opmerkelijk is dat Essie dit jaar niet met een kerstcollectie uit komt, maar met een wintercollectie. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg, we zien toch al door de bomen het bos niet meer wat betreft kerstcollecties. Deze collectie is geïnspireerd op de koude winter en stiekem ook een beetje op de wintersport.

 photo Essie Ski Chic_zpswemj0a7q.png

Als ik de collectie zie denk ik eigenlijk niet meteen aan de winter, maar echte kleuren voor de zomer en het voorjaar is het ook niet. Maar het belangrijkste is natuurlijk of we de kleuren mooi vinden en dat vind ik wel! De kleuren zijn vrij divers, van heel licht tot lekker donker, van een simpele effen nagellak tot veel glitter. Je kan dus elke kant op met deze wintercollectie.

 photo Essie Ski Chic2_zps1dhs2bev.png

De kwaliteit van de Essie lakken vind ik altijd ontzettend fijn. Ze hebben een hele fijne structuur van lak die echt perfect is, niet te dik maar ook zeker niet te dun. Dat in combinatie met hun kwastje maakt het echt een feestje om te lakken. Wat ik ook heel fijn vind aan Essie dat je bijna niet scheef kan lakken, omdat het zo makkelijk gaat.

 photo Essie Ski Chic4_zpsiuog4hhw.png

In de wintercollectie zitten zes verschillende kleuren: Apres-Chic, Peak Show, Shall We Chalet?, Virgin Snow, Altitude Attitude en Haute Tube. Zoals ik al zei zijn de kleuren erg divers en kan ik niet wachten om ze te gaan testen!

 photo Essie Ski Chic5_zps624lu1ed.png

Hier zie je nog even het kwastje van Essie, ik ben altijd heel erg blij met dit kwastje, zo moet het gewoon bij ieder merk zijn. Een plat kwastje met een afgeronde onderkant, zo kan je echt het makkelijkst je nagels lakken! Alle swatches hebben trouwens twee lagen nagellak.

 photo Essie Ski Chic6_zpsoj9lkjzu.png

Peak Show

Ik vind dit echt een hele mooie crème kleur met een wat roze ondertoon. En het mooiste van allemaal, hij dekt met twee laagjes.

 photo Essie Ski Chic10_zpsywbzlidn.png

Shall We Chalet?

Ik hou van deze kleuren rood! Echt origineel is hij niet, maar wel héél mooi!

 photo Essie Ski Chic8_zpsdttuau2u.png

Apres-Chic

Normaal ben ik niet zo van de metallic lakken, maar ik moet toegeven dat deze er wel heel erg mooi uitziet, zonder dat je echt de strepen van het kwastje ziet.

 photo Essie Ski Chic7_zpsugxje95h.png

Virgin Snow

Lekker fris voor op de nagels, dit lieve paarse pastel tintje! Niet echt iets voor de winter wat mij betreft, maar je kan hem ook bewaren voor het voorjaar!

 photo Essie Ski Chic9_zpss0teczam.png

Altitude Attitude

Volgens mij is dit toch wel de knaller van de collectie, een knalroze kleur die ik niet eens goed op de foto krijg, zo knallend is ‘ie!

 photo Essie Ski Chic11_zpsy7xtyri2.png

Haute Tub

En dan als laatst dit bijzondere zwarte lakje met mysterieuze glitters. Moet alleen wel toegeven dat ik hem in het potje mooier vond dan op de nagels. Dan vallen de glitters toch een beetje weg.

 photo Essie Ski Chic3_zpszpjvubqh.png

Helaas moeten we nog even wachten op de Essie wintercollectie, maar ik kon het niet laten om ze alvast aan jullie te laten zien. De collectie is pas te koop vanaf december voor € 9,99 per lakje. Essie is onder andere te koop bij bol.com, DA en Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Mooie kleuren, niet echt bijzonder, maar dat hoeft ook niet altijd.
    Vaak is het mooier als je je nagels mooi en strak gelakt hebt dan dat de kleur mega anders of opvallend is.
    Deze dekken iig prachtig, ziet er goed uit.
    Ik vind de manier hoe je de foto’s gemaakt hebt ook erg mooi gedaan weer.

  2. Wauw, prachtige kleurtjes weer! Vooral Peak Show, Virgin Snow en Apres-Chic vind ik prachtig. Jammer dat de glitters van Haute Tube wegvallen op de nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *