Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Rocky Rose Collection

Automatische concepten

Essie heeft de laatste tijd echt ontzettend veel nieuwe collecties uitgebracht (en dan hebben we het nog niet eens over de collecties voor het najaar). De collecties zijn geïnspireerd op stenen en dat is bij deze collectie niet anders. De Rocky Rose collectie gaat over warme steenkleuren die je terug ziet in de lakken.

Automatische concepten

De collectie is geïnspireerd op de prachtige rotsen in Amerika zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park en ga zo maar door. Je ziet de rijke kleuren van de stenen terug in de kleuren van de nagellak en ik vind het super tof. De collectie is limited edition en is deze zomer (voor hoe lang die nog duurt) te koop.

Automatische concepten

Het fijne aan de Essie lakken vind ik de structuur die heel fijn lakt en redelijk snel droog is. Maar ook zeker het platte kwastje met een afgeronde onderkant waarmee je heel precies kan werken.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De kwaliteit van de lakken is trouwens erg goed, bij de meeste lakken heb je maar één laagje nagellak nodig voor een goede dekking. Standaard zijn de swatches met één laagje gemaakt, tenzij anders aangegeven.

Automatische concepten

Rocky Rose

Een warme kleikleurige nagellak die dekte met één laagje.

Automatische concepten

Yes, I Canyon

Een mooie zongekleurde kleur oranje waardoor je je echt in de Grand Canyon waant. Dekt met twee laagjes.

Automatische concepten

Set in Sandstone

En zongebleekte koraaltint die verbazingwekkend goed dekt met één laagje.

Automatische concepten

Into A-Bliss

Een zanderige mauve tint, dekt perfect met één laagje.

Automatische concepten

Cliff Hanger

Een toepasselijke naam voor deze collectie. Een mooie warme zandkleur die dekt met één laagje.

Automatische concepten

No Shade Here

Deze prachtige warme roze kleur dekte in twee laagjes en is echt een aanwinst voor je nagellak collectie!

Automatische concepten

Ik vind de Essie Rocky Rose Collection een hele mooie collectie en mijn ervaring is dan ook meer dan positief. De lakken werken fijn en hebben erg mooie kleuren. De Essie Rocky Rose Collection is vanaf nu te koop bij Etos, bol.com en Boozyshop voor € 9,99 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Dit zijn echt helemaal mijn kleurtjes! Ik heb sinds ik gelnagellak draag bijna geen normale nagellakjes meer in huis, maar heb nog een lakje van Essie bewaard. Vind die ook erg fijn. :)

  2. Ik heb Set in sandstone en In to a-bliss gekocht. Mooie kleurtjes. Set in sandstone heb ik nog niet gebruikt maar In to a-bliss was na 1 dag al beschadigd met missende stukjes. Een dag later kreeg ik na opnieuw lakken weer beschadigingen en missende stukjes. Kortom de kleurtjes zijn mooi maar de kwaliteit best slecht. Ik draag ook Dior en Chanel lak. Deze lakjes zijn twee keer zo duur maar de kwaliteit (houdbaarheid) is bij mij drie keer beter. Jammer. Ik ben teleurgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *