Search
Close this search box.

Essie Roarrrrange Zomer 2014

 photo Essie-Zomer_zpsa66e857d.png

De Essie zomercollectie staat in het teken van sterke vrouwen en krachtige kleuren. Deze natuurlijke tinten moeten de oerkracht in ons vrouwen naar boven halen om je doelen te behalen. We moeten de ‘jungle out there’ zien te overleven en daar passen deze zes prachtige lakken perfect bij!

 photo Essie-Zomer2_zps867a0be3.png

Deze zes prachtige natuurlijke tinten hebben een prachtige glanzende uitstraling zonder poes pas. Het is enkel en alleen kleur zonder shimmers. De leuke flesjes maken het geheel helemaal af en ik ben eigenlijk al enthousiast, want ik hou van het merk Essie. Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

 photo Essie-Zomer3_zpsa91d928b.png

Maar nog eerst even het kwastjes. Essie heeft altijd een breed en dun kwastje met een perfecte afronding zodat je je nagels echt super makkelijk kan lakken! De lak heeft de perfecte structuur en loopt niet zomaar in de lijntjes of is te dik. I love the Essie polishes! Alle swatches bevatten trouwens 2 laagjes behalve Haute In The Heat, die dekt perfect met één laagje.

 photo Essie-Zomer5_zpsf568d51b.png

Fierce, No Fear – een prachtige taupe kleurige kleur die ik stiekem toch wel iets vind voor het najaar!

 photo Essie-Zomer6_zpsd05b8497.png

Ruffles & Feathers – dit vind ik echt een bijzondere kleur groen voor op de nagels, tof!

 photo Essie-Zomer8_zps3e4f5661.png

Roarrrrange – ik denk dat dit wel het perfecte lakje is voor het aankomend WK niet?

 photo Essie-Zomer4_zps79102485.png

Urban Jungle – net geen wit maar een beetje gebroken wit, erg mooi! En hij dekt ook nog eens perfect.

 photo Essie-Zomer9_zps4e9f220b.png

Strut Your Stuff – helaas dekt hij net niet goed, de kleur is wel echt lekker zomers.

 photo Essie-Zomer7_zpsd7e6bbef.png

Haute In The Heat – wat moet ik hier van zeggen, top kleur roze! I love it!

 photo Essie-Zomer1_zps42276873.png

Als ik eerlijk moet zijn vind ik het niet echt een spetterende zomercollectie qua kleur, ik vind het al meer een najaarscollectie. De kleuren vind ik niet echt fleurig en vrolijk waarbij ik aan denk als ik zomer zie staan. Gelukkig is de kwaliteit wel fantastisch en wat we gewend zijn van Essie, het is niet voor niets mijn favoriete nagellak merk! Essie is te koop voor € 9,99 per lakje bij onder andere de DA en Etos!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

49 reacties

 1. Jouw swatches zijn altijd zo mooi! Ik vind de oranje kleur wel heel tof, zo mooi glanzend ook. Verder vind ik de collectie niet héél spetterend.

 2. Haha dit artikel heeft echt de wow-factor zodat ik nu met open mond naar je mooie swatches zit te kijken. Wat een prachtige kleuren zitten ertussen! Fierce, No Fear is nu al mijn favoriet, maar de mooie roze lak kan er ook wat van. Maar zoals je aangeeft is het inderdaad meer een najaarscollectie in mijn ogen, natuurlijk ook draagbaar in de zomer maar niet speciaal zomerse kleuren. Mooie review en prachtige foto’s!

 3. Wat een prachtige kleuren! Dit is echt super. Behalve de taupe kleur, want dat is niks voor mij, wil ik ze allemaal wel hebben. xxx

    1. Die heb ik ook maar gebruik ik nooit meer sinds ik de 40 mm lens heb! 40 mm is een macro lens en de 50 mm een groothoek. Hiermee kan ik dus van dichtbij goed scherpstellen en met de 50 mm kan dat maar op 1 punt.

 4. Je maakt mooie swatches!
  Zelf weet ik ook niet zo heel goed wat ik nu van Essie moet vinden. Ik vind het niet altijd even fijn. Maar dat komt misschien wel omdat ik er hele oude lakjes van heb.

 5. Haute In The Heat laat mijn hartje sneller kloppen ;-) Al vind ik de rest niet zo ‘spannend’. Dat heb ik de laatste tijd wel vaker bij de collecties van Essie.

 6. Urban Jungle en Haute In The Heat zal ik toch eens van wat dichterbij bekijken als ik nog eens langs Kruidvat kom! &hele mooie swatches heb je gemaakt!!

 7. Strut Your Stuff is echt mijn favoriet, zo’n mooi blauw kleurtje!
  Leuk artikel heb je weer geschreven Aranka! :-)

 8. Urban jungle is echt mijn favoriet! Essie stelt nooit teleur eigenlijk, dus deze gaat sowieso op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *