Essie Retro Revival Collectie

Essie Retro Revival Collectie

Met dit mooie weer mag ik het eigenlijk niet zeggen, maar over een paar maanden komen de feestdagen er weer aan en daar horen natuurlijk heel veel make-up collecties bij waar ik altijd erg naar uitkijk. Vaak zien we de glans en de glitters terug in de kerstcollecties en zo is het niet anders bij Essie. Maar Essie heeft nog iets speciaals met deze collectie, het zijn namelijk geen nieuwe kleuren maar oude limited edition kleuren die jullie graag terug wilde zien!

Essie Retro Revival Collectie

Echt nieuw is deze collectie dus niet mocht je Essie al jaren op de voet volgen, maar volg je het merk nog niet zo lang zijn het wellicht wel nieuwe kleuren voor jou. Het zijn voor mij in ieder geval wel nieuwe kleuren, want ik ken ze niet uit oude collecties. Ze zijn speciaal in een hip jasje gestoken met een glanzend en twinkelende dop. Ziet er leuk uit toch?

Essie Retro Revival Collectie

De collectie bestaat uit totaal zes verschillende kleuren, maar in Nederland komen er maar vijf kleuren op de markt. Ik vind het echt eeuwig zonde dat ze de mooie roze kleur hebben geskipt in Nederland. Helaas kun je niet alles hebben, maar ik had wel een andere kleur laten zitten als ik zo naar deze collectie kijk.

Essie Retro Revival Collectie

Kennen jullie hier nog een aantal kleuren van? Mijn aandacht wordt meteen getrokken Stary Stary Night en Life Of The Party.

Essie Retro Revival Collectie

Jullie weten wel dat ik fan ben van de lakken van Essie, ze hebben namelijk prachtige kleuren maar lakken ook nog eens heel prettig door de perfecte structuur en het handige kwastje. De droogtijd is prima en de houdbaarheid een aantal dagen. Maar gebruik je een speciale Gel Top Coat blijft hij zeker een week zitten! Laten we naar de swatches kijken, elke swatch heeft twee laagjes lak aangebracht.

Essie Retro Revival Collectie

Birthday Suit

De kleur Birthday Suit komt uit het jaar 1981. Ik vraag me af waarom deze lak terug komt, want zo bijzonder vind ik hem niet. Het is een perzik kleurige nude lak maar dekt ook niet fantastisch. Deze hadden ze van mij kunnen skippen.

Essie Retro Revival Collectie

Cabana Boy

Deze lief paarse jongen komt uit het jaar 2005 en maakt een warm welkom in deze collectie. Ik vind het een mooie kleur en dekt perfect met twee lagen.

Essie Retro Revival Collectie

Sequin Sash

Deze subtiele lak met lieve glitters komt uit het jaar 2005. Ik vind het een leuke lak, maar niet meteen heel bijzonder. Misschien leuk als top coat over een andere lak heen.

Essie Retro Revival Collectie

Life Of The Party

Kijk, nu komen er kleuren aan waarvan ik meteen snap waarom ze in deze collectie. Is deze rode lak uit 2002 niet geweldig? Ik ben echt verliefd op deze kleur!

Essie Retro Revival Collectie

Stary Stary Night

En dan al laatst, deze fantastische lak uit het jaar 1985. Dit is misschien wel de mooiste lak van allemaal. Ik vind hem echt fantastisch en ik weet zeker dat deze vaak gedragen gaat worden.

Essie Retro Revival Collectie

Ik vind het leuk dat Essie een collectie uitbrengt met oude populaire kleuren, al moet ik wel toegeven dat ik niet elke keuze snap. De Essie Retro Revival Collectie is vanaf oktober te koop bij onder andere de Etos en bol.com. Gaan jullie wat van deze collectie scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 september 2016 at 06:26

  Het zijn prachtige kleuren nagellakken!
  Ik hou ervan als er glitters in verwerkt zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  15 september 2016 at 06:48

  Leuke collectie, vind vooral stary stary night mooi. Ik had ook de eerste en de derde eruit gelaten.

 • Reply
  Suzanne
  15 september 2016 at 07:47

  Juist vind ik de eerste en de derde prachtige lakjes, ik hou daarvan! De tweede vind ik te melkerig, de rode vind ik wel mooi maar niet bijzonder en de laatste zou ikzelf skippen, houd niet van dit soort lakjes. Kan je zien hoe verschillend iedereen is ?

 • Reply
  Eline
  15 september 2016 at 07:58

  Oeh die rode lak is echt prachtig!! Zeker voor in het najaar is die echt perfect.

 • Reply
  Vanessa
  15 september 2016 at 08:17

  Mooie collectie! Vooral Stary Stary Night is echt prachtig <3

 • Reply
  femketje
  15 september 2016 at 09:13

  die blauwe blijft pretty :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  15 september 2016 at 09:28

  Oeh mooi! Het is voor het eerst dat ik alle kleuren van een collectie mooi vind! Ik kan niet kiezen welke ik zou willen, haha.

 • Reply
  Froukjelovesmakeup
  15 september 2016 at 09:31

  Waaauw! Die laatste <3 Ik word er helemaal verliefd op!

 • Reply
  Milou
  15 september 2016 at 10:29

  Wat een prachtige kleurtjes, en wat een goede review weer! je nagels zien er goed uit en je lakt ook heel mooi!

  Ik vind persoonlijk die laatste, de donker blauwe heel erg mooi! Zoals jij zegt, wauw echt prachtig! ik vind zelf van die donkere lakken, alleen altijd zo moeilijk lakken haha

 • Reply
  Lisanne
  15 september 2016 at 11:06

  Love it!

 • Reply
  Jamey
  15 september 2016 at 11:11

  Prachtige kleuren zijn het!

 • Reply
  Yvonne
  15 september 2016 at 11:29

  De rode en de blauwe zouden wel echt een toevoeging aan mijn stash zijn. De eerste vind ik ook niet bijzonder, maar misschien wel een fijne lak voor als je geen nagellak(kleur) wil dragen maar je nagels er wel gezond en netjes uit wil laten zien?

 • Reply
  Giulianna
  15 september 2016 at 14:22

  OMG how cute are they? I’m not that into nail polish but I think I might make a run to Ethos for the sequin one & life of the party

 • Reply
  priscilla
  15 september 2016 at 14:28

  De blauwe is echt mijn favoriet!

 • Reply
  Teddy
  15 september 2016 at 17:26

  Wat een gave kleuren, vooral die donkerblauw is heel mooi!

 • Reply
  Mariska
  15 september 2016 at 19:36

  Oehh, die rode en die blauwe vind ik wel heel erg mooi hoor!

 • Reply
  hillybillybeauty
  15 september 2016 at 20:40

  Alleen de blauwe zou ik kopen, die vind ik echt mooi!

 • Reply
  Nicole
  17 september 2016 at 11:28

  Echt een leuke collectie. De kleurtjes zien er heel mooi uit en ik vind de verpakking ook mooi!

 • Reply
  Priscilla
  22 september 2016 at 13:20

  Als ik geen striplac gebruik dan gebruik ik altijd Essie, mooie kleuren en meestal aan 1 keer lakken genoeg.

  Groetjes Priscilla

  http://www.baseofbeauty.nl

 • Laat een reactie achter