Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie

Automatische concepten

Ik weet niet of jullie het in de gaten hadden, maar over minder dan twee weken is het alweer Valentijnsdag. Ik vind het vooral aan commerciële dag, maar stiekem is het ook wel weer leuk. Speciaal om jezelf en je nagels wat extra liefde te geven komt Essie met een heuze Valentijnscollectie. Ik laat je alle kleuren met swatches zien!

Automatische concepten

Het is een collectie om door te geven, Essie wil graag dat jij jezelf of een ander verrast met een nieuwe verleidelijke kleur nagellak. Ik vind de lakken uit deze collectie er echt ontzettend leuk uitzien. Elk potje heeft ook een ander printje.

Automatische concepten

Zoals gewoonlijk is dit weer een limited edition collectie met zes verschillende en nieuwe kleuren. De lakjes hebben een speciaal Valentijns jasje aangekregen en hebben daarnaast ook een romantische naam. Ik vind het echt heel erg leuk bedacht.

Essie vind ik altijd een erg prettig merk nagellak. De lakken dekken in één of twee laagjes en ze hebben een prettige brede kwast waar je heel gemakkelijk en precies mee kan lakken.

Automatische concepten

Talk Sweet To Me

Een zacht roze kleur, wat moet ik er nog meer over zeggen. Erg romantisch!

Automatische concepten

Surprise And Delight

Echt rood of roze is het niet, meer een mix tussen beide met een mooie shimmer.

Automatische concepten

Piece, Love & Chocolate

Hét lakje uit de collectie, maar eerlijk gezegd vind ik het de minst mooie. Een Barbie roze kleur met shimmer. Niet helemaal mijn ding.

Automatische concepten

Unwrap Me

Paars past natuurlijk ook perfect bij de romantische kleuren, de shimmer maakt het helemaal af.

Automatische concepten

Don’t Be Choco-late

De naam zegt al genoeg, dit is een echte chocoladekleur. Om je vingers bij af te likken.

Automatische concepten

Love-fate Relationship

De laatste kleur is een echte kersenrode kleur, erg mooi en chique. Kan voor elke gelegenheid.

Automatische concepten

Ik vind de Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie heel erg leuk bedacht en toffe kleuren hebben die perfect bij het thema passen. Het zijn geen kleuren waarvoor ik naar de winkel zou rennen, maar het zijn wel mooie basics. De Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie is vanaf nu te koop bij onder andere bol.com, Douglas en Etos voor € 9,99 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *