Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie

Automatische concepten

Ik weet niet of jullie het in de gaten hadden, maar over minder dan twee weken is het alweer Valentijnsdag. Ik vind het vooral aan commerciële dag, maar stiekem is het ook wel weer leuk. Speciaal om jezelf en je nagels wat extra liefde te geven komt Essie met een heuze Valentijnscollectie. Ik laat je alle kleuren met swatches zien!

Automatische concepten

Het is een collectie om door te geven, Essie wil graag dat jij jezelf of een ander verrast met een nieuwe verleidelijke kleur nagellak. Ik vind de lakken uit deze collectie er echt ontzettend leuk uitzien. Elk potje heeft ook een ander printje.

Automatische concepten

Zoals gewoonlijk is dit weer een limited edition collectie met zes verschillende en nieuwe kleuren. De lakjes hebben een speciaal Valentijns jasje aangekregen en hebben daarnaast ook een romantische naam. Ik vind het echt heel erg leuk bedacht.

Essie vind ik altijd een erg prettig merk nagellak. De lakken dekken in één of twee laagjes en ze hebben een prettige brede kwast waar je heel gemakkelijk en precies mee kan lakken.

Automatische concepten

Talk Sweet To Me

Een zacht roze kleur, wat moet ik er nog meer over zeggen. Erg romantisch!

Automatische concepten

Surprise And Delight

Echt rood of roze is het niet, meer een mix tussen beide met een mooie shimmer.

Automatische concepten

Piece, Love & Chocolate

Hét lakje uit de collectie, maar eerlijk gezegd vind ik het de minst mooie. Een Barbie roze kleur met shimmer. Niet helemaal mijn ding.

Automatische concepten

Unwrap Me

Paars past natuurlijk ook perfect bij de romantische kleuren, de shimmer maakt het helemaal af.

Automatische concepten

Don’t Be Choco-late

De naam zegt al genoeg, dit is een echte chocoladekleur. Om je vingers bij af te likken.

Automatische concepten

Love-fate Relationship

De laatste kleur is een echte kersenrode kleur, erg mooi en chique. Kan voor elke gelegenheid.

Automatische concepten

Ik vind de Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie heel erg leuk bedacht en toffe kleuren hebben die perfect bij het thema passen. Het zijn geen kleuren waarvoor ik naar de winkel zou rennen, maar het zijn wel mooie basics. De Essie Piece, Love & Chocolate Valentijnscollectie is vanaf nu te koop bij onder andere bol.com, Douglas en Etos voor € 9,99 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Kelly
  5 februari 2020 at 18:16

  Ah wat een schatjes! Talk sweet to me vind ik erg mooi. :)

 • Reply
  rachel
  5 februari 2020 at 18:53

  oei deze zijn heel erg leuk en mooi :D

 • Reply
  Tessa
  5 februari 2020 at 19:10

  Wat een leuke verpakkingen hebben ze weer

 • Reply
  Loes
  5 februari 2020 at 19:42

  Surprise and delight is m’n favoriet 😊

 • Reply
  Simone
  5 februari 2020 at 21:59

  Superleuke lakjes en die verpakking maakt het alleen maar leuker! Ik vind bijna alle kleurtjes mooi, behalve de bruin-achtige, dat draag ik niet zo snel!

 • Reply
  Rachel
  5 februari 2020 at 22:34

  oeh wat een prachtige nagellakken en die bruine ziet er ook heel gaaf uit!
  Je hebt je nagels prachtig gelakt zeg.. wauw

 • Reply
  Lien
  8 februari 2020 at 11:32

  Hele mooie kleurtjes! De twee eerste spreken me het meest aan

 • Reply
  Mariska
  8 februari 2020 at 13:02

  Love-fat relationship vind ik toch wel de mooiste hoor, prachtig is die.

 • Laat een reactie achter