Essie Luscious Lips

Vandaag laat ik jullie een prachtige nude roze kleur zien van Essie, namelijk Luscious Lips. Ik vind deze kleur erg mooi omdat deze zo naturel is en je net kan zien dat je een nagellak draagt. Ik vind hem erg mooi en kijk snel even verder naar de swatches.

Maar eerst de nagellak zelf, ik vind Essie echt totaal niet fijn lakken en dat komt omdat Essie echt hele kleine borsteltjes heeft waar ik niet echt goed mee overweg kan. Zo wordt de nagellak bij mij dan erg ongelijk aangebracht omdat ik vaak met het borsteltje over mijn nagel heen moet en dat vind ik echt een beetje jammer. Voor de rest is die houdbaarheid van Essie wel weer heel erg goed. Ik heb deze nagellak een keer een week opgehad zonder dat hij chipte dat is dus wel weer heel erg fijn!

Voor de foto heb ik 2 laagjes gebruikt, zoals je ziet dekt hij dus helemaal niet zo goed. Dat vind ik wel een beetje jammer maar ik stoor me er niet aan omdat het zo natuurlijk is en dus wel een heel klein beetje een french manicure effect geeft. Ik vind het dus een erg mooie kleur maar ben niet echt fan van de dekking en het borsteltje van Essie.

 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Jeske
  25 februari 2011 at 10:10

  Mooi neutraal lakje.

 • Reply
  Esmay
  25 februari 2011 at 10:10

  Ik hou niet zo van die hele bleekroze nagellak! (:

 • Reply
  Nynke BBS.
  25 februari 2011 at 10:27

  Mooi kleurtje :D
  XX

 • Reply
  Silva
  25 februari 2011 at 11:11

  Wat een lief lakje :P

 • Reply
  Anne
  25 februari 2011 at 11:39

  Wauw, dit is echt een kleurtje voor mij! Ik hou echt van die neutrale lakjes!

 • Reply
  yak man
  25 februari 2011 at 14:13

  in het potje ziet die er een stuk mooier uit :’]

 • Reply
  Kirsten
  27 februari 2011 at 10:11

  Jammer van het borsteltje ,
  Wel een mooi kleurtje

 • Laat een reactie achter