Essie Lovie Dovie

Essie dat is echt een van mijn favoriete nagellak merken, ik heb er niet veel van maar de lakjes die ik heb vind ik helemaal geweldig, ze lakken fijn en blijven heerlijk lang zitten! En ze hebben geweldige kleuren. Ook dit kleurtje van Essie vind ik helemaal geweldig, namelijk Lovie Dovie een prachtig barbie roze kleurtje!

Ik had van de week zin in iets anders, ik had de laatste tijd alleen maar donkere kleuren op mijn nagels en ik had zin in een heftige knal kleur dus ik greep naar mijn Lovie Dovie. Die er meteen uit springt. Het is echt een prachtige roze kleur, maar wel heel erg opvallend, je moet er dus wel van houden! Essie is echt een heel erg fijn nagellak merk, het smeert fijn, goede houdbaarheid en een lekker vol potje. Het enige nadeel van Essie nagellakjes zijn dat de kwastjes ontzettend dun zijn en ik kan daar niet zo goed mee overweg, geef mij maar een dik kwastje!

Door het donkere weer is het nogal moeilijk de nagellak er goed op te zetten qua kleur. Op de swatch foto lijkt hij het meeste. Zoals je ziet een geweldige knal roze kleur. Op de foto heb ik 2 laagjes nagellak aangebracht en het dekt na 2 lagen prima. Ik heb de nagellak al een hele tijd en heb hem een keer op Transdesgin gekocht, maar ik weet niet of ze hem daar nog verkopen. Maar als je hem ergens tegen komt er je twijfelt, ik zou hem zeker nemen als je van zulke kleuren houdt!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Silva
  13 december 2010 at 17:06

  Mooi! Het knalt echt van je vingers af :)

 • Reply
  Esmay
  13 december 2010 at 18:42

  Wauw! Supermooi kleurtje!

 • Reply
  roos
  18 december 2010 at 14:45

  mooie kleur.
  maar ik vind essie echt een slecht merk, ik heb er zelf ook een en ik koop dat nooit meer dat weet ik zeker, haha.
  zijn dat trouwens je echte nagels of nepnagels?
  ze zijn echt heel mooi namelijk!

  • Reply
   Aranka
   18 december 2010 at 19:17

   Dat zijn mijn echte nagels :)

 • Reply
  Maud
  19 december 2010 at 16:13

  Wat een geweldig lakje<3 *hebben!*

 • Laat een reactie achter