Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Jazzy Jubilant

 photo Carnaval_zps52db1078.png

Carnaval hebben we inmiddels – gelukkig – alweer achter de rug maar toch wil ik nog even aandacht geven aan deze super gave confetti topcoat van Essie! De Essie Jazzy Jubilant is werkelijk waar echt een super gave glitterlak die van elke kleur nagellak een feestje maakt, kijken jullie mee? Oja, je kan het lakje trouwens ook winnen!

 photo Carnaval2_zpsa821afe0.png

 photo Carnaval3_zpsca8c6bfc.png

Essie Jazzy Jubilant is een super gave glitter topcoat met verschillende soorten glitters in verschillende maten en kleuren zoals zilver, paars, rood en groen. In een hand omdraai heb je je saaie nagellak gepimpt tot een feestelijk geheel. Lekker makkelijk en wel zo leuk!

 photo Carnaval4_zps7c4ab2b8.png

Het welbekende lekker brede Essie kwastje zien we ook terug bij deze lak. De lak is wat dikker dan de andere Essie lakken maar dat komt natuurlijk door de glitters. Voor de rest is het aanbrengen echt een eitje en knoeien is bijna een opgave omdat je in één streep de lak er al perfect op hebt zitten!

 photo Carnaval8_zpse02a93ce.png

Voor de swatches gebruikte is de super toffe Truth Of Flare uit de voorjaarscollectie van Essie!

 photo Carnaval7_zpsaa0528a6.png

 photo Carnaval5_zps92d30936.png

 photo Carnaval6_zps40bfb1ab.png

Ziet het er niet super tof uit? Ik heb de hele dag naar mijn vrolijke en pastel kleurige nagels gekeken! De glitters zijn trouwens één laagje en de basislak twee. De topcoat droogt erg snel zodat je weer snel met de alledaagse dingen aan de slag kan zonder bang te zijn dat er deuken in de lak komen.

 photo Carnaval1_zps9e5f4d98.png

Essie Jazzy Jubilant is in het gewone assortiment van Essie te vinden die je onder andere bij de Etos en DA kan kopen voor € 9,99. Wil je nou kans maken op dit super leuke nagellakje? En elke maand kans maken op een volledige collectie? Volg dan het Nederlandse Essie Instagram account en stuur je eigen carnaval nagel creatie naar hun toe door @essie_nl onder je foto te gebruiken! Elke maand zijn er nieuwe prijzen te winnen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Dat ziet er mooi uit!
  Ik vindt een fijn merk en het blijft lang mooi op de nagels zonder dat het snel gaat chippen! ;-)

  Geniet van de heerlijke zonnestralen Xoxo

 2. Wt maakt Essie toch een briljante collectie! Ik heb de confectie versie van Catrice en die vind ik hier wel op lijken. Dat blauwe grijze kleurtje is echt super en niet zo 13 in een dozijn. Mooi!

 3. Ik ben gek op Essie, alleen dit is niet helemaal mijn ding. Gewoon omdat ik zo’n OCD’ertje ben die dan niet tegen al die verschillende kleurtjes kan die niet netjes liggen op mijn nagels. Hahaha! Je kan je maar ergens aan storen ;-)

 4. Ik vind dit een heel leuk lakje maar ik zou het dan van essence kopen zij hebben precies hetzelfde en het is lekker budget =)

 5. Leuke combinatie met die lichtblauwe lak! Ik heb een nagellakje van Essence die er precies op lijkt. Maar Essie heeft op één of andere manier toch altijd mijn voorkeur wat nagellak betreft!

 6. Ik vind het er mooi uitzien, maar ik denk toch dat ik voor dat geld een leuk pastel lakje zou kopen van Essie, glitters zijn toch niet echt mijn ding.

 7. Wat een super lakje! Ik zag hem al wel liggen bij de Etos maar heb hem toch steeds niet meegenomen.. Nu begin ik weer te twijfelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *