Search
Close this search box.

Essie Gorge-ous Geodes Collection

Automatische concepten

De holografische nagellak trend is terug, en hoe! Essie komt deze zomer met een prachtige nagellak collectie uit die geïnspireerd is op natuurlijke stenen en hun prachtige glans. De kleuren doen je niet echt denken aan de zomer, maar de zonnestralen heb je wel nodig om deze nagellak te laten schitteren. Ik laat je deze zes nieuwe lakken graag zien.

Automatische concepten

Essie heeft voor deze zomer een drietal collecties voor je klaarstaan en dit is daar één van. Ik ben groot fan van de Essie lakken omdat ze al jaren een goede kwaliteit bieden. De lakken brengen heel prettig aan, hebben een fijn kwastje en drogen snel. Normaal blijft de lak een aantal dagen goed zitten maar je kunt natuurlijk de houdbaarheid van de lakken verlengen met een goede base- en topcoat.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Alle lakken bevatten twee laagjes en zijn allemaal in twee lagen volledig dekkend (want mijn donker roze gellak zit er onder en dat zie je er niet doorheen). Door het holografische effect sloeg mijn camera wel een beetje op hol dus de foto’s zijn niet allemaal even scherp helaas.

Automatische concepten

You’re A Gem

Een mooie donkerbruine kleur met holografische glitters. Eén van mijn favoriete kleuren in deze collectie.

Automatische concepten

Of Quartz

In het flesje zie je amper verschil, maar zo op de nagels zie je dat deze kleur een stuk lichter is dan zijn voorganger, erg mooi en chique.

Automatische concepten

Stop Look And Glisten

De donkerste kleur uit deze collectie en meteen valt het holografische effect op. Een erg mooie lak!

Automatische concepten

Gorge Oud Geodes

Hou je van een wat zachtere tint? Dan is deze roze kleur echt iets voor jou! Ik vind hem erg mooi en subtiel.

Automatische concepten

Semi Precious Tones

Champagne iemand? Deze mooie champagnekleur staat iedereen denk ik goed.

Automatische concepten

Rock Your World

Zilver is altijd goed zeggen ze en ik denk dat dat ook zeker zo is. Een mooie subtiele kleur en past overal bij.

Automatische concepten

Ik vind de Essie Gorge-ous Geodes Collection echt prachtig en ik vind het ook super leuk dat de holografische lakken weer terug zijn. Alleen de link met de zomer snap ik niet helemaal, ik had eerder verwacht dat dit een kerstcollectie zou zijn. Maar dat maakt ook allemaal niet uit, dan hebben we alvast iets voor de feestdagen!

De Essie Gorge-ous Geodes Collection is vanaf nu te koop bij de Etos, bol.com en Boozyshop voor € 9,99 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Essie komt de laatste tijd met zulke prachtige kleuren, en ondanks dat ik op mijn werk geen nagellak mag dragen, heb ik ze donderdag allemaal gekocht, en ik blijf maar obsessief naar mn tenen kijken, haha

  2. Supermooie kleuren! Ook erg leuk dat je ons meer swatches laat zien! Zoiets zou ook erg leuk zijn bij de make up reviews :) bv meerdere ooglooks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *