Essie Gorge-ous Geodes Collection

Automatische concepten

De holografische nagellak trend is terug, en hoe! Essie komt deze zomer met een prachtige nagellak collectie uit die geïnspireerd is op natuurlijke stenen en hun prachtige glans. De kleuren doen je niet echt denken aan de zomer, maar de zonnestralen heb je wel nodig om deze nagellak te laten schitteren. Ik laat je deze zes nieuwe lakken graag zien.

Automatische concepten

Essie heeft voor deze zomer een drietal collecties voor je klaarstaan en dit is daar één van. Ik ben groot fan van de Essie lakken omdat ze al jaren een goede kwaliteit bieden. De lakken brengen heel prettig aan, hebben een fijn kwastje en drogen snel. Normaal blijft de lak een aantal dagen goed zitten maar je kunt natuurlijk de houdbaarheid van de lakken verlengen met een goede base- en topcoat.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Alle lakken bevatten twee laagjes en zijn allemaal in twee lagen volledig dekkend (want mijn donker roze gellak zit er onder en dat zie je er niet doorheen). Door het holografische effect sloeg mijn camera wel een beetje op hol dus de foto’s zijn niet allemaal even scherp helaas.

Automatische concepten

You’re A Gem

Een mooie donkerbruine kleur met holografische glitters. Eén van mijn favoriete kleuren in deze collectie.

Automatische concepten

Of Quartz

In het flesje zie je amper verschil, maar zo op de nagels zie je dat deze kleur een stuk lichter is dan zijn voorganger, erg mooi en chique.

Automatische concepten

Stop Look And Glisten

De donkerste kleur uit deze collectie en meteen valt het holografische effect op. Een erg mooie lak!

Automatische concepten

Gorge Oud Geodes

Hou je van een wat zachtere tint? Dan is deze roze kleur echt iets voor jou! Ik vind hem erg mooi en subtiel.

Automatische concepten

Semi Precious Tones

Champagne iemand? Deze mooie champagnekleur staat iedereen denk ik goed.

Automatische concepten

Rock Your World

Zilver is altijd goed zeggen ze en ik denk dat dat ook zeker zo is. Een mooie subtiele kleur en past overal bij.

Automatische concepten

Ik vind de Essie Gorge-ous Geodes Collection echt prachtig en ik vind het ook super leuk dat de holografische lakken weer terug zijn. Alleen de link met de zomer snap ik niet helemaal, ik had eerder verwacht dat dit een kerstcollectie zou zijn. Maar dat maakt ook allemaal niet uit, dan hebben we alvast iets voor de feestdagen!

De Essie Gorge-ous Geodes Collection is vanaf nu te koop bij de Etos, bol.com en Boozyshop voor € 9,99 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Christine
  17 augustus 2019 at 07:24

  Essie komt de laatste tijd met zulke prachtige kleuren, en ondanks dat ik op mijn werk geen nagellak mag dragen, heb ik ze donderdag allemaal gekocht, en ik blijf maar obsessief naar mn tenen kijken, haha

 • Reply
  chucky1012
  17 augustus 2019 at 07:39

  Wauw….
  Prachtige teinten ???

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  17 augustus 2019 at 10:25

  deze zijn weer gaaf :D een weer eens wat anders dan de pastel kleurtjes :D

 • Reply
  Mariska
  17 augustus 2019 at 11:21

  Ik vind ze wel echt heel erg mooi als ik ze zo zie. Prachtig! Misschien dat ik er maar een of een paar ga scoren binnenkort :)

 • Reply
  Tineke
  17 augustus 2019 at 12:05

  Glitters kunnen altijd, ook in de zomer haha! Ik denk dat dit heel mooi staat wanneer je wat bruin bent door de zon.

 • Reply
  Tessa
  17 augustus 2019 at 12:13

  wat een geweldige kleuren!

 • Reply
  Isabella
  17 augustus 2019 at 19:18

  Wauw super mooi!

 • Reply
  Lien
  18 augustus 2019 at 09:14

  Prachtige kleuren! Ik zou niet kunnen kiezen ?

 • Reply
  Nicole
  18 augustus 2019 at 10:57

  Wat een mooie collectie zeg. Echt hele toffe lakjes, mooie kleurtjes.

 • Reply
  Kim
  18 augustus 2019 at 11:04

  Wat een mooie kleuren, elke kleur heeft wel iets!

 • Reply
  Debby
  23 augustus 2019 at 19:18

  Supermooie kleuren! Ook erg leuk dat je ons meer swatches laat zien! Zoiets zou ook erg leuk zijn bij de make up reviews :) bv meerdere ooglooks?

 • Reply
  Yara
  15 september 2019 at 20:31

  Wauw! Ik word er zo hebberig van? Ik heb zelf al de kleur gorge ous geodes en ik ben helemaal in love!!

 • Laat een reactie achter