Essie Fall 2016 Collection

Essie Fall 2016 Collection

Ik ben gek op de lakken van Essie, dat mag geen geheim meer zijn. Ik liet jullie een paar weken geleden al de winter/kerst collectie van Essie al zien die binnenkort te koop is. Maar nu ligt de Fall 2016 Collection van Essie in de winkels die ik van de week nog toegestuurd kreeg. Aangezien je hem nog volop overal kan kopen én het gewoon een hele mooie collectie is wil ik hem jullie nog heel erg graag laten zien.

Essie Fall 2016 Collection

Dit is hem dan, de Fall 2016 Collection van Essie. Als ik eerlijk ben vind ik de naam niet echt pakkend van de collectie, normaal is het wel ergens op geinspireerd en dit bekt toch niet heel erg lekker. Maar aan de andere kant is het wel duidelijk dat het om de herfstcollectie gaat en dat zie je dan ook meteen terug aan de kleuren van de lakken. En die kleuren vind ik heel erg goed gekozen en er zitten zeker een paar ware pareltjes tussen.

Essie Fall 2016 Collection

In Nederland komt de collectie met vijf verschillende kleuren uit, er is ook nog een hele mooie blauwe kleur, maar daar moeten wij zonder doen. Gelukkig blijft er genoeg moois over om je nagels mee te lakken. Echt veel informatie of achtergrond ideeën heeft deze collectie niet dus eigenlijk kan ik jullie er niet heel erg veel over vertellen. Wat ik je wel kan vertellen is dat de lakken zoals gewoonlijk erg prettig lakken, fijne borsteltjes hebben en gewoon erg fijn in gebruik zijn.

Essie Fall 2016 Collection

De kwastjes van Essie zijn namelijk plat en hebben brede en afgeronde onderkant zodat je heel makkelijk en precies kan lakken. Wat me trouwens ook meteen opviel in deze collectie is dat de kleuren vrijwel allemaal in één keer dekken. Dat is helemaal wat we willen zien.

Essie Fall 2016 Collection

De kleuren van de collectie bestaan uit de namen: Kimono-Over, Go Go Geisha, Now And Zen, Playing Koi en Maki Me Happy.

Essie Fall 2016 Collection

Als ik de namen zo zie en lees denk ik dat de collectie toch wel een Oosters en Japans tintje heeft. Wellicht brengen deze kleuren je in de Oosterse herfstsferen? Ik vind ze in ieder geval prachtig!

Essie Fall 2016 Collection

Go Go Geisha

Dit is een prachtige roze tint die tegen verwachting in één keer dekt met een prachtige kleur en glans. Ik vind deze lak erg mooi!

Essie Fall 2016 Collection

Now And Zen

Dit is een aardse tint die je niet vaak voorbij ziet komen bij kleuren voor nagellak. Waarom snap ik eigenlijk niet want ik vind hem echt heel erg mooi.

Essie Fall 2016 Collection

Playing Koi

Als je aan herfst denkt, dan denk ik aan dit soort kleuren. Een warm soort oranje- bruinachtige tint. Voor op je nagels deze herfst een perfecte keuze.

Essie Fall 2016 Collection

Maki Me Happy

In het flesje lijkt het meer een rode kleur en op de nagels weer meer roze. Maar welke kleur het ook mag zijn, ik vind hem fantastisch en dekt ook weer in één laag.

Essie Fall 2016 Collection

Kimono-Over

In het flesje is het lijkt het bijna zwart, maar op je nagels komt er een prachtige diep paarse kleur tevoorschijn. Deze kleur heeft wel echt twee laagjes nodig maar dat mag zeker de pret niet drukken.

Essie Fall 2016 Collection

Ik kan er kort over zijn en je raadt het al, ik ben heel erg enthousiast over deze collectie. Ik vind de kleuren perfect uitgekozen voor het seizoen en in combinatie met de kwaliteit van Essie ben ik meer dan tevreden! Wil je nog een paar van deze prachtige kleuren scoren, wees dan snel, want de wintercollectie komt er binnenkort al weer aan. De Essie lakken kosten € 9,99 en zijn onder andere bij de Etos, DA en bol.om te koop. Ze zijn trouwens in de aanbieding bij bol.com, twee Essie lakken voor € 15,00!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Beantwoorden
  Yvonne
  27 september 2016

  Ik heb Go go Gheisa en Maki me happy al in mijn bezit! Maki me happy zit nu op mijn teennagels. :) Ze zijn inderdaad erg mooi. Mooie swatches heb je gemaakt.

 • Beantwoorden
  Eline
  27 september 2016

  De grijze lak vind ik eigenlijk ook wel heel erg leuk. Je hebt echt hele mooie foto’s gemaakt!

 • Beantwoorden
  Bianca
  27 september 2016

  Maki Me Happy (leuke naam) vind ik vooral erg mooi uit zien, draag alleen amper nagellak x

 • Beantwoorden
  Lotte
  27 september 2016

  Erg mooie collectie! Ik heb ‘m zelf ook. Als het goed is, is de blauwe kleur wel verkrijgbaar in Nederland onder de naam ‘Udon know me’. Die had ik bij de Kruidvat tijdens de 1+1 actie gekocht. Hele mooie swatches heb je gemaakt trouwens! :)

 • Beantwoorden
  Romy
  27 september 2016

  Ik vind dit zo’n prachtige collectie. In eerste instantie zou ik voor de rode gaan, maar ook de Now & Zen vind ik prachtig.

 • Beantwoorden
  Veerle
  27 september 2016

  “Japanese if you please” heet de collectie. Vreemd dat ze die info niet meesturen. Zie link die ik bij Website heb ingevuld, ik denk dat ik niet zomaar links in de comment zelf mag zetten dus ik probeer het maar zo :-) Now and Zen vind ik de mooiste, maar heb al wat gelijkaardige kleuren dus ga proberen het geld maar op mijn bankrekening te houden…

 • Beantwoorden
  Nicky
  27 september 2016

  Dit is wel eindelijk weer een collectie die ik volledig leuk vind. De kleuren zijn divers en ook passend bij de herfst. En ik denk ook dat er voor iedereen wel een kleurtje bij zit.

 • Beantwoorden
  Jamey
  27 september 2016

  prachtige kleurtjes!

 • Beantwoorden
  rachel
  27 september 2016

  ik vind ze weer super mooi!!

 • Beantwoorden
  Melanie
  27 september 2016

  Dat roze kleurtje is echt heel cute! Vind ze allemaal heel mooi <3

 • Beantwoorden
  Lisanne
  27 september 2016

  Ziet er prachtig uit! En hele mooie foto’s! Now and zen en Go Go Geisha heb ik ook al gescoord!

 • Beantwoorden
  Anna
  27 september 2016

  Go Go Geisha is prachtig! Leuke dat de namen en wellicht ook kleuren geïnspireerd zijn door het Azië.

 • Beantwoorden
  Kim
  27 september 2016

  Oh wauw wat een prachtige collectie. Ik ga vanmiddag gelijk even een kijkje nemen.

 • Beantwoorden
  mieke | mieksmind
  27 september 2016

  Mooie foto’s! Prachtige lakjes ook, dit is weer een collectie waar ik blij van word. Essie is echt een topper. Go go Gheisa en Maki me happy zijn mijn favorieten. Heel mooi!

 • Beantwoorden
  Dionne
  27 september 2016

  Ze zien er weer prachtig uit! Vooral die licht en donker roze!

 • Beantwoorden
  Bernadette
  27 september 2016

  Prachtige kleuren! Ik heb kleur nummer 6, udon know me, gewoon weten te scoren in NL! Bij de kruidvat even geleden

 • Beantwoorden
  Lesley
  27 september 2016

  GO GO GEISHA is mijn favoriet. Wauw Prachtig!

 • Beantwoorden
  Lot
  27 september 2016

  Mooie kleuren, alleen jammer dat een beetje research doen en aandacht besteden aan de artikelen iets teveel gevraagd is.. merk steeds vaker dat de artikelen halve informatie bevatten, vol met schrijf fouten zitten of zoals nu, er gewoon iets wordt overgenomen uit waarschijnlijk een toegestuurd foldertje zonder verder te kijken. Na het 1x openen van google had ik zowel de naam van de collectie als de zesde kleur bij een heleboel nederlandse winkels gevonden. Dit is de allereerste keer dat ik op iemand zijn blog zo een reactie achterlaat maar ik vind het gewoon echt heel jammer dus wilde het toch achterlaten want wie weet kan je er iets mee.

 • Beantwoorden
  femketje
  27 september 2016

  oehh die paarse :D

 • Beantwoorden
  Vanessa
  27 september 2016

  Wat een mooie collectie voor dit najaar!

 • Beantwoorden
  Elise
  28 september 2016

  Ik vind dit zo’n prachtige collectie. Ik werd al direct enthousiast toen ik de Snapchats van het event voorbij zag komen, helemaal in de Japanse sferen. Playing Koi is bij mij onderweg!

 • Beantwoorden
  Nicole
  28 september 2016

  Echt een hele toffe collectie!

 • Beantwoorden
  Mariska
  28 september 2016

  Ik heb het niet snel, maar ik vind echt alle kleuren wel heel mooi uit deze collectie :)

 • Beantwoorden
  Loes | Gewoon iets met Loes
  29 september 2016

  Prachtige kleuren, inderdaad helemaal goed voor de herfst, ik vind ze allemaal mooi!

 • Beantwoorden
  Myke
  29 september 2016

  Ik had Go Go Geisha vandaag nog in mijn handen na het lezen van je artikel. Dikke vet twijfel, toch niet gedaan, bekijk ‘m weer in je artikel, nog meer dikke vette twijfel (en spijt). Raad eens wie waarschijnlijk dit weekend Go Go Geisha op haar nagels heeft zitten? ;)

 • Laat een reactie achter