Essie Color Color Color Winter Collection

Essie Color Color Color Winter Collection

Van de week kwam mijn moeder alle pakketjes brengen die zich afgelopen weken hadden verzameld bij mijn ouders omdat we natuurlijk druk waren met verhuizen. Daar zaten onder andere deze nieuwe lakken van Essie tussen! Het is de Essie winter collectie die volgens de naam veel kleur moet hebben. Ik had dan stiekem iets meer kleur verwacht, maar aan de andere kant, voor een winter collectie bevat hij best veel kleur! Ik laat je graag alles zien!

Essie Color Color Color Winter Collection

Aller eerst, sorry voor de wat mindere foto’s, ik moet ik het nieuwe huis nog mijn plekjes vinden om goed te kunnen werken. En blijkbaar heb ik hem nog niet helemaal gevonden qua licht. Hopelijk zijn de volgende keer de foto’s beter…

De Essie Color Color Color winter collectie bestaat uit zes verschillende kleuren met allemaal een totaal andere finish. De ene is metallic, de ander is gewoon een standaard kleur, de andere is duo chrome en weer een andere heeft een subtiele shimmer. Het maakt het wel een speelse en leuke collectie vind ik zelf.

Essie Color Color Color Winter Collection

Dit zijn de kleuren die we in de collectie vinden, totaal verschillende tinten van elkaar. De lakken van Essie lakken zoals gewoonlijk erg prettig en hebben een goede kwaliteit. Wel vond ik het verschil in kwaliteit verschillend bij deze lakken. De ene kleur dekt al met één laag en de andere is heel waterig en heeft meerdere laagjes nodig. Het kwastje maakt de lak echt af waardoor je heel gemakkelijk kunt lakken.

Essie Color Color Color Winter Collection

Go With The Flowy

Dit is een soort van grijzige kleur met een zilveren shimmer. Op de foto lijkt hij meer paars, maar hij is toch echt grijs. Dekt met twee laagjes.

Essie Color Color Color Winter Collection

Oh Behave!

In de verpakking vond ik dit echt een hele mooie kleur, maar op mijn nagels vond ik hem een beetje tegenvallen. De perzikkleurige lak heeft mooie gouden shimmers en dekt met twee laagjes.

Essie Color Color Color Winter Collection

Party On A Platform

Dit vind ik echt de mooiste kleur uit de collectie en dekt ook nog eens met één laagje. Hij ziet er echt prachtig warm en chique uit! Deze ga ik zeker vaker dragen.

Essie Color Color Color Winter Collection

Satin Sister

En hoe goed Party On A Platform dekt, hoe waterig deze is. Hij dekt pas met drie laagjes maar is dan uiteindelijk wel heel erg mooi.

Essie Color Color Color Winter Collection

Ready To Boa

Deze kleur heeft mij echt verrast, want in de verpakking sprak hij mij niet meteen aan. Hij heeft een hele mooie warme uitstraling en de warme bruine shimmer maakt het helemaal af.

Essie Color Color Color Winter Collection

Getting Groovy

Bij deze lak dacht ik weer dat het zo een gouden glitter zou zijn die voor geen meter zou dekken, think again! Hij dekt perfect met twee laagjes en ziet er heel feestelijk uit! Jammer dat de kerstdagen al voorbij zijn.

Essie Color Color Color Winter Collection

Ik vind het echt een leuke en verrassende collectie van Essie met goed gekozen kleuren, niet zo standaard. De collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos, DA en bol.com voor € 9,99 per lakje. Wat vinden jullie van de collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  rachel
  5 januari 2017 at 10:43

  ik vind ze weer helemaal super en dat word dus weer geld uitgeven :D

 • Reply
  Sanne marlijn
  5 januari 2017 at 10:57

  Ik vind je foto’s nog steeds mooi! Het is inderdaad geen standaard collectie inderdaad. Mijn favoriete kleur is Satin Sister.

 • Reply
  chucky1012
  5 januari 2017 at 11:27

  Zulke mooie kleuren!
  Getting groovy kan altijd.
  Bv. naar een bruiloft of verjaardagsparty, etc..

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  5 januari 2017 at 12:21

  ik vind het best een leuke collectie :D

 • Reply
  Kelly
  5 januari 2017 at 13:32

  Mooie kleurtjes zijn het hé? Ik ben dol op de roze!

 • Reply
  Manon Boerakker
  5 januari 2017 at 16:46

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Florence
  5 januari 2017 at 18:35

  Wat een prachtige kleuren! Go with the flowy zou trouwens perfect bij mijn blognaam passen :D

 • Reply
  Nicole Sczasny
  5 januari 2017 at 22:39

  Ik vind eigenlijk alle kleuren mooi!

 • Reply
  Susan
  6 januari 2017 at 08:43

  Mooi! Vooral die gouden variant vind ik mooi.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  6 januari 2017 at 17:21

  Mooi! Alleen die gouden niet zo, maar de rest echt prachtig! Enne, je foto’s zijn ook prachtig hoor!

 • Reply
  Mariska
  6 januari 2017 at 21:23

  De laatste twee vind ik toch het mooiste denk ik, de rest spreekt me niet zo aan en vind ik vrij gewoontjes.

 • Laat een reactie achter