Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essie Color Color Color Winter Collection

Essie Color Color Color Winter Collection

Van de week kwam mijn moeder alle pakketjes brengen die zich afgelopen weken hadden verzameld bij mijn ouders omdat we natuurlijk druk waren met verhuizen. Daar zaten onder andere deze nieuwe lakken van Essie tussen! Het is de Essie winter collectie die volgens de naam veel kleur moet hebben. Ik had dan stiekem iets meer kleur verwacht, maar aan de andere kant, voor een winter collectie bevat hij best veel kleur! Ik laat je graag alles zien!

Essie Color Color Color Winter Collection

Aller eerst, sorry voor de wat mindere foto’s, ik moet ik het nieuwe huis nog mijn plekjes vinden om goed te kunnen werken. En blijkbaar heb ik hem nog niet helemaal gevonden qua licht. Hopelijk zijn de volgende keer de foto’s beter…

De Essie Color Color Color winter collectie bestaat uit zes verschillende kleuren met allemaal een totaal andere finish. De ene is metallic, de ander is gewoon een standaard kleur, de andere is duo chrome en weer een andere heeft een subtiele shimmer. Het maakt het wel een speelse en leuke collectie vind ik zelf.

Essie Color Color Color Winter Collection

Dit zijn de kleuren die we in de collectie vinden, totaal verschillende tinten van elkaar. De lakken van Essie lakken zoals gewoonlijk erg prettig en hebben een goede kwaliteit. Wel vond ik het verschil in kwaliteit verschillend bij deze lakken. De ene kleur dekt al met één laag en de andere is heel waterig en heeft meerdere laagjes nodig. Het kwastje maakt de lak echt af waardoor je heel gemakkelijk kunt lakken.

Essie Color Color Color Winter Collection

Go With The Flowy

Dit is een soort van grijzige kleur met een zilveren shimmer. Op de foto lijkt hij meer paars, maar hij is toch echt grijs. Dekt met twee laagjes.

Essie Color Color Color Winter Collection

Oh Behave!

In de verpakking vond ik dit echt een hele mooie kleur, maar op mijn nagels vond ik hem een beetje tegenvallen. De perzikkleurige lak heeft mooie gouden shimmers en dekt met twee laagjes.

Essie Color Color Color Winter Collection

Party On A Platform

Dit vind ik echt de mooiste kleur uit de collectie en dekt ook nog eens met één laagje. Hij ziet er echt prachtig warm en chique uit! Deze ga ik zeker vaker dragen.

Essie Color Color Color Winter Collection

Satin Sister

En hoe goed Party On A Platform dekt, hoe waterig deze is. Hij dekt pas met drie laagjes maar is dan uiteindelijk wel heel erg mooi.

Essie Color Color Color Winter Collection

Ready To Boa

Deze kleur heeft mij echt verrast, want in de verpakking sprak hij mij niet meteen aan. Hij heeft een hele mooie warme uitstraling en de warme bruine shimmer maakt het helemaal af.

Essie Color Color Color Winter Collection

Getting Groovy

Bij deze lak dacht ik weer dat het zo een gouden glitter zou zijn die voor geen meter zou dekken, think again! Hij dekt perfect met twee laagjes en ziet er heel feestelijk uit! Jammer dat de kerstdagen al voorbij zijn.

Essie Color Color Color Winter Collection

Ik vind het echt een leuke en verrassende collectie van Essie met goed gekozen kleuren, niet zo standaard. De collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos, DA en bol.com voor € 9,99 per lakje. Wat vinden jullie van de collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Mooi! Alleen die gouden niet zo, maar de rest echt prachtig! Enne, je foto’s zijn ook prachtig hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *