Search
Close this search box.

Essie Cashmere Matte

 photo Essie Cashmere Matte_zps6r91loxj.png

Misschien is dit wel één van de mooiste collecties die Essie heeft uitgebracht, Cashmere Matte. Het klinkt niet alleen chique, dat is het ook. De collectie bestaat in totaal uit een paar prachtige kleuren die je meteen aan een dure cashmeren trui doen denken. Ik laat jullie deze prachtige lakken maar al te graag zien en heb een leuke aanbieding voor jullie.

 photo Essie Cashmere Matte2_zps52lt69gu.png

In het persbericht vind je zes prachtige lakken, maar eigenlijk kan ik in de winkels en online alleen maar deze vier kleuren vinden. Ook heb ik alleen deze vier toegestuurd gekregen dus wellicht zijn alleen deze vier te koop in Nederland. Maar dat vind ik helemaal niet erg want het zijn echt stuk voor stuk prachtige kleuren nagellak met een semi matte kleur. De matte trend is dan misschien wel een beetje geweest, deze moet je toch echt even zien.

 photo Essie Cashmere Matte3_zps2prxwaeu.png

Het is geen geheim meer dat ik groot fan ben van de Essie lakken. Ze hebben een hele fijn structuur qua lakken en een fantastisch borsteltje. Hij is lekker breed en plat zodat je gemakkelijk kan lakken en je nagel vrijwel altijd in één keer bedekt is. Ook heeft het kwastje een ronde onderkant voor bij de nagelriemen, echt ideaal. De lak is wel iets dikker dan normaal, maar eigenlijk had ik niet anders verwacht met een matte nagellak.

 photo Essie Cashmere Matte5_zpse7zth00a.png

Just Stitched

Een prachtige prinsessen roze kleur met daarbij de bijbehorende glitters. Als je de lak op smeert ziet hij er prachtig glanzend uit, maar ook matte vind ik hem fantastisch! Zeker de moeite waard en dekt met twee laagjes.

 photo Essie Cashmere Matte6_zpsxarqwn7r.png

All Eyes On Nudes

Een echte nude kleur, zelf hou ik daar wel van! Deze valt behoorlijk weg door mijn huidskleur, maar toch vind ik hem nog erg mooi! Het matte effect ziet er ook erg chique uit. Dekt met twee laagjes.

 photo Essie Cashmere Matte4_zpsx7rqokpz.png

Cozy In Cashmere

In het flesje ziet deze er echt fantastisch uit en als je hem opsmeert kan het één van mijn mooiste lakken zijn. Matte droogt hij heel bijzonder op en door de paarse glitters geeft dat een heel bijzonder effect in het licht. Dekt ook met twee laagjes.

 photo Essie Cashmere Matte7_zpsgvdztanp.png

Spun In Luxe

Nog zo een bijzonder mooie lak, een donkere kleur met een mysterieuze blauwe glitter. Ik vind hem echt heel erg mooi en hij dekt perfect met één laag!

 photo Essie Cashmere Matte1_zpsgpqhyn8l.png

Het moge duidelijk zijn, ik ben echt heel erg enthousiast over deze collectie, ik vind het er echt geweldig uitzien. Zowel in het flesje zo op mijn nagels. De Essie Cashmere Matte is nu te koop bij de DA en Etos voor € 9,99 per stuk. Maar bol.com heeft nu een leuke actie, op alle Essie lakken, 2 voor € 15,00!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. Ik vind het allemaal prachtige kleurtjes, all eyes on nude vind ik het minst. De lakjes ogen heel speciaal door het cashmere matte effect, leuk gedaan van Essie! Bedankt voor de tip val Bol.com!
  Liefs, Iris

 2. Ik vind vooral Cozy in Cashmere echt prachtig! Dat soort taupe-achtige tinten zijn mijn favoriete nude-kleuren op mijn nagels :). De rest vind ik trouwens ook erg mooi, en dat terwijl ik normaal niet per se fan ben van lichte kleurtjes op mijn nagels!

 3. Super nagellakjes zijn dit! Helaas is de roze versie niet in de aanbieding bij bol.com want die stond toch wel echt op mijn wishlist :-)

 4. Oeh la la, wat een prachtige nagellakken! Het effect is erg tof. Spun in Luxe vind ik echt een hele gave kleur! Al zal ik die persoonlijk eerder in de herfst / winter dragen.

 5. Wat een mooie kleuren! Zonder de matte finish hadden ze mij denk ik niet zo snel aangesproken, maar op deze manier wel.

 6. Jaaaa! Wat een super mooie tinten! Ik zit al een hele tijd te wachten op een bestelling van gellak, want ik wilde voor mijn trouwen graag een mooie nude tint dragen. Maar als ze niet op tijd binnen zijn (maandag) dan ga ik zeker voor All Eyes On Nudes. Prachtige kleur!

 7. Wauw, wat een super mooie kleuren! Ik ben zelf niet zo een fan van die hele donkere, maar de rest wauw! Je hebt ook prachtig gelakt!

 8. Ik vind het effect van deze lakjes echt bijzonder! Hoe mooi om zowel een lakje te maken dat matte is en toch wat glitter bevat! :-)
  Just Stitched is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *