Search
Close this search box.

Essie Cafe Chic Society

Essie Cafe Chic Society

Ik hou van de lakken van Essie, maar dat wisten jullie onderhand al wel. Ik was dan ook helemaal happy toen de nieuwe zomercollectie binnen kwam. Een hele lieve en schattige collectie met zes verschillende tinten. De collectie heet Cafe Chic Society en staat voor de zoete lekkernijen die je in Parijs overal kan krijgen van éclairs tot aan een heerlijke baguette. Kijken jullie mee naar deze zoete lakken en de swatches?

Essie Cafe Chic Society

De collectie is dus gerespireerd op Frankrijk en dan vooral Parijs. Het stadse en gezellige leven dat daar heerst met vooral heel veel lekkere dingen die je gewoon op straat kan kopen. Als ik naar deze lakjes kijk krijg ik ook meteen zin in wat lekker zoets.

Essie Cafe Chic Society

In de collectie zitten zes verschillende kleuren met allemaal snoepige namen:

  • Éclair My Love – snoep rood
  • Blue-La-La – pastel blauw
  • Baguette Me Not – lila macaron
  • Fondant Of You – glinsterend abrikoos
  • S’il Vous Play – lavendel metallic
  • Sweet Soufflé – suiker wit

Essie Cafe Chic Society

Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken, de Essie lakken vind ik geweldig. De lakken brengen heel makkelijk aan, dekken met twee laagjes en het kwastje werkt heel precies. Het zijn gewoon echt hele fijne lakken, zeker aanraders. Laten we naar de swatches gaan kijken. Elke kleur heeft twee lagen aangebracht.

Essie Cafe Chic Society

Sweet Soufflé

De omschrijving van de kleur is suiker wit en dat klopt prima. De lak is vrij basic en niet niet helemaal wit. Helaas dekt hij net niet lekker met twee laagjes.

Essie Cafe Chic Society

Baguette Me Not

Deze prachtige lila pasteltint fleurt je meteen op, dekt perfect met twee laagjes.

Essie Cafe Chic Society

Blue-La-La

Ik hou van blauwe zachte tinten, het doet me meteen denken aan de zomer en mooi weer.

Essie Cafe Chic Society

Fondant Of You

Bij dit soort kleuren krijg je toch meteen zin in iets lekkers? Ik vind het een echte zomerse kleur en dekt met twee laagjes.

Essie Cafe Chic Society

Éclair My Love

Een knallende roze kleur die eigenlijk al dekt met één laagje. Ik vind hem echt prachtig.

Essie Cafe Chic Society

S’il Vous Play

Normaal hou ik niet van dit soort folie achtige lakken, maar deze in combinatie met een paarsachtige kleur vind ik erg gaaf! Dekt met twee lagen.

Essie Cafe Chic Society

Ik vind het een leuke zomerse collectie, maar of het echt vernieuwend of bijzonder is weet ik niet. De collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos, DA en bol.com voor € 9,99 per stuk. Gaan jullie wat van deze lakken scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *