Essie Cafe Chic Society

Ik hou van de lakken van Essie, maar dat wisten jullie onderhand al wel. Ik was dan ook helemaal happy toen de nieuwe zomercollectie binnen kwam. Een hele lieve en schattige collectie met zes verschillende tinten. De collectie heet Cafe Chic Society en staat voor de zoete lekkernijen die je in Parijs overal kan krijgen van éclairs tot aan een heerlijke baguette. Kijken jullie mee naar deze zoete lakken en de swatches?

De collectie is dus gerespireerd op Frankrijk en dan vooral Parijs. Het stadse en gezellige leven dat daar heerst met vooral heel veel lekkere dingen die je gewoon op straat kan kopen. Als ik naar deze lakjes kijk krijg ik ook meteen zin in wat lekker zoets.

In de collectie zitten zes verschillende kleuren met allemaal snoepige namen:

 • Éclair My Love – snoep rood
 • Blue-La-La – pastel blauw
 • Baguette Me Not – lila macaron
 • Fondant Of You – glinsterend abrikoos
 • S’il Vous Play – lavendel metallic
 • Sweet Soufflé – suiker wit

Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken, de Essie lakken vind ik geweldig. De lakken brengen heel makkelijk aan, dekken met twee laagjes en het kwastje werkt heel precies. Het zijn gewoon echt hele fijne lakken, zeker aanraders. Laten we naar de swatches gaan kijken. Elke kleur heeft twee lagen aangebracht.

Sweet Soufflé

De omschrijving van de kleur is suiker wit en dat klopt prima. De lak is vrij basic en niet niet helemaal wit. Helaas dekt hij net niet lekker met twee laagjes.

Baguette Me Not

Deze prachtige lila pasteltint fleurt je meteen op, dekt perfect met twee laagjes.

Blue-La-La

Ik hou van blauwe zachte tinten, het doet me meteen denken aan de zomer en mooi weer.

Fondant Of You

Bij dit soort kleuren krijg je toch meteen zin in iets lekkers? Ik vind het een echte zomerse kleur en dekt met twee laagjes.

Éclair My Love

Een knallende roze kleur die eigenlijk al dekt met één laagje. Ik vind hem echt prachtig.

S’il Vous Play

Normaal hou ik niet van dit soort folie achtige lakken, maar deze in combinatie met een paarsachtige kleur vind ik erg gaaf! Dekt met twee lagen.

Ik vind het een leuke zomerse collectie, maar of het echt vernieuwend of bijzonder is weet ik niet. De collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos, DA en bol.com voor € 9,99 per stuk. Gaan jullie wat van deze lakken scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  13 juli 2017

  Wauw de lila kleur is zo mooi ;-)

 • Reageren
  levendeloes
  13 juli 2017

  Hele mooie kleurtjes! Éclair my Love is mijn favoriet denk ik, zo’n sprekende kleur.

 • Reageren
  checkeredblouse
  13 juli 2017

  Die metallic gekleurde en de blauwe zijn mijn favorieten heel mooi collectie!

 • Reageren
  Britt
  13 juli 2017

  Ik vind de kleurtjes eigenlijk hartstikke leuk!

 • Reageren
  Annika - Mrs. Marvelous
  13 juli 2017

  Mooi! Ik zou gaan voor Baguette Me Not, prachtige kleur. Maar ik vind ze allemaal wel wat hebben.

 • Reageren
  Oui Nathalie
  13 juli 2017

  Oh wauw ik vind de kleurtjes echt prachtig😍

 • Reageren
  Wilma
  14 juli 2017

  Ik heb vandaag de lila kleur gekocht. Nog voordat ik je review had gelezen!

 • Reageren
  Laura
  14 juli 2017

  Mooie swatches heb je gemaakt zeg! Zijn allemaal erg gezellige zomerse kleurtjes vooral. De rode vind ik het mooist!

 • Reageren
  rachel
  14 juli 2017

  super leuke kleurtjes :D

 • Reageren
  Kelly
  14 juli 2017

  Baguette me not is echt gorgeous! ♥

 • Reageren
  Joyce - LemonyLifeNL
  14 juli 2017

  Oeh ik vind de lila kleur erg mooi!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  14 juli 2017

  Wauw! Wat een mooie kleurtjes zeg!

 • Reageren
  femketje
  16 juli 2017

  die witte is pretty!

 • Reageren
  Mariska
  16 juli 2017

  De laatste vind ik het mooiste!

 • Reageren
  nicolished
  3 augustus 2017

  Wat een leuke collectie zeg, ik hou echt van dit soort kleurtjes!

 • Geef een reactie