Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Essie Bustling Bazaar Summer Collection

Automatische concepten

Volgens mij is het echt meer dan een jaar geleden dat ik nagellak swatches maakte. Ik had natuurlijk altijd gellak en dan zijn swatches maken toch wat lastiger. Maar aangezien ik dat niet meer heb en de nieuwe Essie zomercollectie Bustling Bazaar toegestuurd kreeg is het wel weer eens tijd voor een ouderwetse nagellak review!

Automatische concepten

Geïnspireerd op de bruisende bazaars van Marokko, lanceert essie de zomercollectie met 6 lakken die de levendigheid en spicy kleuren van de Marokkaanse specialiteiten representeren. Ik vind de collectie er heel vrolijk en zomers uitzien, precies wat bij een zomercollectie past. Je vind de volgende kleuren in de collectie:

  • Kaf-Tan – bruin
  • Souq Up The Sun – oranje
  • Worth The Tassel – paars
  • Bustling Bazaar – groen
  • Spice It Up – rood
  • Mosaic On Down – goud

Mosaic On Down is een prachtige gouden kleur die hier helaas niet op de foto staat. De kleur is ook beperkt verkrijgbaar door de populariteit.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Automatische concepten

Essie Bustling Bazaar Summer Collection review

Voordat ik gellak gebruikte was ik altijd een groot fan van het merk Essie. Ze hebben prachtige kleuren, lakken fijn, dekken goed en blijven ook redelijk goed zitten. Wat ik vooral fijn vind is het brede en platte kwastje waar je heel precies mee kan werken. Ook is de lak snel droog waardoor je snel weer iets anders kunt doen.

Automatische concepten

Kaf-Tan

Een prachtige mosterd bruine kleur wil ik het bijna noemen. Natuurlijk heeft het te maken met de prachtige bruine tinten die je overal in Marokko terug ziet. Deze lak dekt met twee laagjes.

Automatische concepten

Worth The Tassel

Een mooie pastel paarse kleur die perfect dekt met twee lagen. Ideaal voor de zomer.

Automatische concepten

Souq Up The Sun

In het Nederlands lijkt het net alsof het ‘zoek op de zon’ staat. Desondanks dat ze dat er vast niet mee bedoelen krijg ik er wel een zonnig gevoel bij. De lak dekt perfect met twee laagjes.

Automatische concepten

Bustling Bazaar

In het echt is deze kleur wat meer groen, maar ontzettend gaaf. Het lijkt net alsof je in een prachtige blauwe zee kijkt. Dekt met één laagje.

Automatische concepten

Spice It Up

En als laatst een prachtige rode kleur die echt van je nagels af knalt. Het is een klassieke rode kleur maar zeker wel zomers. Dekt met één laagje.

Automatische concepten

Na ongeveer twee jaar alleen maar gellak gedragen te hebben moest ik wel weer even wennen aan een gewone nagellak. Je merkt wel dat een normale nagellak minder lang meegaat dan gellak. Op de tweede dag merkte ik al wel dat aan de bovenkant tip wear kwam. Maar de lak blijft zeker vier dagen goed zitten, wat eigenlijk ook prima is. En aangezien de kleuren snel dekken en drogen kies je zo weer voor een nieuw kleurtje.

De Essie Bustling Bazaar Summer Collection is nu te koop bij de Etos, Douglas en bol.com voor € 9,99 per lakje.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *