Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Essie Autumn Confidential

 photo Essie-Najaar_zps3bc6b6ec.png

Zomercollecties voor dit jaar zitten er echt niet meer in. We zitten volop in de herfst sferen. Nu het weer buiten ook een stuk minder is mag het van mij ook wel komen, die warme en gezellige herfst. Essie komt half september met een prachtige Autumn Confidential collectie uit, ik laat jullie de prachtige kleuren zien!

 photo Essie-Najaar2_zps35772c7b.png

Naar de collecties van Essie kijk ik altijd erg uit. Niet alleen omdat de kleuren super mooi zijn, maar ook de kwaliteit en het lak genot is een groot pluspunt. Ook dit najaar komen ze weer met een mooie collectie vol warme kleuren zonder poespas.

 photo Essie-Najaar3_zps3cd6330a.png

De collectie is misschien een beetje saai maar dat siert het ook wel. Het zijn mooie en klassieke kleuren die perfect bij het najaar passen met een goede kwaliteit.

 photo Essie-Najaar4_zps712e4ef6.png

De collectie is gebaseerd op een perfect leven, passie en jacht. De kleuren zijn omgedoopt in een prachtig herfst palette die een mysterieuze kant heeft. Ze hebben allemaal een krachtige kleur en laten zeker een statement achter op je nagels.

 photo Essie-Najaar5_zps4b672513.png

De kwaliteit van de lak is zoals we gewend zijn van Essie, de perfecte substantie, de fijne brede kwastjes en de mooie dekkende kleuren. Want sommige lakjes dekken zelfs met één laagje! Laten we snel naar de swatches kijken.

 photo Essie-Najaar7_zps970410c8.png

Fall In Line – een prachtige jadegroene tint die niet kan missen in een herfstcollectie. Ik ben erg gecharmeerd van dit lakje! Dit lakje dekt volledig in twee laagjes.

 photo Essie-Najaar6_zpsd8172683.png

Take It Outside – I love nude! Dit is weer zo een perfecte kleur die je overal bij kan dragen of als basis voor een glitterlak. Dekt perfect met twee laagjes.

 photo Essie-Najaar11_zpscd65ba7e.png

Style Cartel – Marineblauw is ook de kleur van het najaar. Je ziet het ook terug in de winkels maar ook op je nagels. Dekt met twee laagjes.

 photo Essie-Najaar10_zps51441bfc.png

Dress To Kilt – klassiek rood kan natuurlijk niet ontbreken. Laat ze lekker matchen bij je lippen en je hebt een killer look. Dekt met twee lagen.

 photo Essie-Najaar8_zps1e794b39.png

The Perfect Cover Up – Ook al zo een mooie diep groene kleur voor de herfst. Ik heb hem met één laag aangebracht, maar toch waren 2 beter als ik het zo zie op de foto.

 photo Essie-Najaar9_zps5e293a9e.png

Partner In Crime – Dat is het zeker deze chocoladetint geeft je meteen zin in een stukje chocolade, die kunnen we altijd wel gebruiken toch. Dekt met één laag.

 photo Essie-Najaar1_zps8fb44a9f.png

Ik vind de Essie Autumn Confidential prachtig. Het is geen bijzondere lijn maar dat hoeft van mijn ook helemaal niet. De kleuren zijn perfect gekozen voor het seizoen en de kleuren: The Perfect Cover Up, Take It Outside en Fall In Line hebben echt mijn hart gestolen. De houdbaarheid is zoals we gewend zijn en blijft bij mij zeker een paar dagen (3-4) goed zitten.

De Essie Autumn Confidential collectie ligt vanaf half september in de winkels bij onder andere DA en Etos en is online te koop bij Bol.com en Wehkamp.nl voor € 9,99 per stuk!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. De dekking doet het hem echt, helemaal super. De kleuren zijn niet echt iets voor mij, maar Essie is altijd goed. xxx Lucinda

  2. Oh.. in eerste instantie leken ze mij niet heel bijzonder maar wat zijn ze prachtig. Favs zijn wel Take it Outside en Fall In Line maar die overige zijn eigenlijk ook heel mooi, heel anders als ik eigenlijk had verwacht! Mooi!

  3. Wauw, ik vind Take it outside en dress to kilt erg mooi. Donkere nagellak vind ik voor af en toe wel leuk, maar is niet echt helemaal mijn ding.

  4. Wat een mooie collectie! Met name Fall In Line en The Perfect Cover Up vind ik prachtige kleuren! Tof om te lezen dat sommige lakjes al met één laagje dekken. Goede kwaliteit :-)

  5. Wat een mooie lakjes! Ik ben zelf echt fan van Essie. Ik koop ze vaak in de uitverkoop, anders kan mijn studentenbudget het niet helemaal aan. Maar het blijft wel de beste drogisterij nagellak wat mij betreft. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *