Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Naast de nieuwe producten van Catrice kreeg ik ook heel wat nieuwe producten van Essence binnen. Essence heeft een nieuwe ‘You Better Work’ lijn die longlasting en waterproof is waardoor je de producten perfect naar de sportschool kan dragen. De mascara’s van Essence zijn vaak erg fijn dus was heel erg benieuwd naar deze variant die volume en krul belooft.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara
Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Essence komt weer met een nieuwe mascara en daar ben ik best nieuwsgierig naar. De mascara’s kosten niet veel geld en hebben vaak een goede kwaliteit. De huls van de mascara ziet er een beetje simpeltjes uit, niet iets waar ik heel erg warm van loop. Toch trekt het wel mijn aandacht door de kleuren en de tekst dat het ‘gym-proof’ is, want dat zie je niet vaak op een verpakking staan toch?

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Volgens Essence heeft deze mascara een speciale formule waardoor deze waterproof mascara zelfs de meest pittige workouts aankan. De mascara zorgt voor maximale volume en krul (je hebt ook nog een versie die zorgt voor lange wimpers).

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Het borsteltje van deze mascara heeft een gebogen vorm en heeft normale haartjes. Ik ben normaal niet heel erg onder de indruk van borsteltjes die een gebogen vorm hebben, ik zie er nooit zo de meerwaarde van in. Maar deze borstel ziet er best oké uit en heeft vrij veel mascara op zich zitten, dat heb je ook nodig voor veel volume.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Mijn wimpers met de Essence You Better Work Volume & Curl Mascara.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Wauw, dit effect is best heftig en aanwezig! Ik hou van dikke aangezette wimpers met veel volume, maar misschien vind ik dit wel een beetje te? Mijn wimpers beginnen een beetje naar spinnenpoten te neigen en dat vind ik jammer. Volume? Check! Krul? Nee, ik vind niet echt dat deze mascara mijn wimpers krult, dat heb ik wel eens beter gezien.

En of de mascara waterproof is? Dat is hij zeker, het was dan ook echt een ramp om deze mascara te verwijderen, zo goed blijft die zitten. Wel kan de mascara aan het eind van de dag wat gaan brokkelen omdat het een waterproof mascara is die al brokkelend van de wimpers verdwijnt (ook tijdens het verwijderen). Maar gelukkig is dat echt minimaal tot niet.

Essence You Better Work Volume & Curl Mascara

Of deze mascara echt volume geeft, jazeker! Ben je dus opzoek naar een mascara die extreem veel volume geeft, dan ben je bij deze mascara aan het goede adres. Persoonlijk vind ik net even te extreem en wat klonteren, maar wellicht bewaar ik hem voor de zomer, want het is best een fijne waterproof mascara!

De Essence You Better Work Volume & Curl Mascara kost € 2,99 en is in het vernieuwde assortiment van Essence te koop die vanaf nu in de winkels van Kruidvat en Etos moet liggen.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat een verschil wel! Denk dat deze mascara het voor mij ook niet is. Meestal gaan mijn wimpers veel te veel samenklonten door dit soort mascara’s waar veel product afkomt. Wel grappig dat ze dit marketen als een mascara voor je workout!

  2. Wauw wat een effect heel mooi! Ik draag alleen nooit waterproof mascara omdat ik het verwijderen echt niet fijn vind. Sowieso draag ik lekker geen mascara als ik sport of als ik weet dat ie kan gaan uitlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *