Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence You Better Work Tinted Day Cream

Automatische concepten

De Essence You Better Work! lijn bestaat uit een aantal producten die beloven lang en goed te blijven zitten, bijvoorbeeld met het sporten. Nou mogen producten van mij ook wel gedurende de dag goed blijven zitten dus het hoeft van mij echt niet alleen voor het sporten te zijn. Ik was heel erg benieuwd naar deze Tinted Day Cream of die ook echt zo goed blijft zitten.

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

De Tinted Day Cream zit in een leuke verpakking al zeg ik het zelf. Het heeft een speelse en stoere uitstraling. Op de verpakking vind je meteen duidelijk de beloftes van het product. Zo belooft het dus niet te gaan glimmen, waterproof te zijn en je huid te egaliseren. Klinkt als een fijne ‘foundation’ want ik wil niet glimmen, het moet lang blijven zitten en ik wil wel een mooie effen huid.

Automatische concepten

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product en de ingrediënten. De Tinted Day Cream bevat 30 ml wat normaal is voor een foundation.

Automatische concepten
Automatische concepten

De Tinted Day Cream heeft een hele dunne substantie en loopt eigenlijk meteen uit de verpakking als je de dop eraf draait, daar moet je wel even op letten. De Essence You Better Work Tinted Day Cream is verkrijgbaar in twee kleuren, Light (die ik heb) en Medium. Ik moet toegeven dat ik de kleur wel aardig donker vind voor een light, ben benieuwd hoe dat op de huid uitpakt.

Automatische concepten

Mijn huid zonder make-up, je ziet behoorlijk wat rode plekken op mijn gezicht.

Automatische concepten

Mijn huid met de Essence You Better Work Tinted Day Cream. Ik moet toegeven dat de kleur nog wel aardig matcht, maar dat komt ook omdat hij niet heel erg dekt, je ziet mijn roodheid er nog wel doorheen.

De Essence You Better Work Tinted Day Cream brengt trouwens wel heel erg fijn aan. De substantie is dun waardoor je het gemakkelijk en natuurlijk kan aanbrengen. Ook ziet mijn huid er gematteerd uit.

Automatische concepten

En met alle make-up ziet de Essence You Better Work Tinted Day Cream er eigenlijk best wel heel erg mooi uit. Of de foundation echt waterproof is weet ik niet, want hij gaat er tijdens het douchen gewoon van af. Maar ik denk meer dat ze op het zweten doelen. Helaas is de foundation niet tegen mijn vette huid opgewassen en glim ik alweer heel erg snel, hierdoor smelt de foundation er ook redelijk snel af, jammer!

Automatische concepten

Ben je opzoek naar een goedkope niet al te dekkende foundation en heb je geen hele bleke huid, dan is de Essence You Better Work Tinted Day Cream iets voor jou. Zoek je meer dekking of heb je een hele lichte huid? Dan kan je hem beter overslaan. De Essence You Better Work Tinted Day Cream kost € 3,89 en is te koop bij de Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

    1. Ik heb een gemengde huid; vettig met droge plekjes tussen m’n wenkbrauwen en op m’n neus. Deze dagcrème vind ik echt een ramp.. hij maakt het vette gedeelte super glimmend en de droge plekken vallen extra op. Ik denk dus niet dat dit gaat werken bij een droge huid. Hij hoopt echt op in de droger fijne lijntjes.

    2. Je zou eens de primer van the ordinairy kunnen proberen! Die is perfect voor zo’n huid die je omschrijft…. bij mij zorgt hij er echt voor dat alles zoveel beter en mooier blijft zitten! En kost niet zo heel veel geld…

    1. Ja klopt, maar ik vind een dagcrème met een tintje ook wel een beetje een foundation, haha. Het is het beiden in ieder geval net niet, merk er niet echt veel verzorgends aan.

  1. Het resultaat ziet er voor een getinte dagcrème goed uit! Al gaat mijn voorkeur uit naar een foundation of een BB-cream met daaronder een dagcrème die aan mijn wensen voldoet.

  2. Persoonlijk vind ik je review verwarrend.. het product is duidelijk een dagcreme en jij reviewt hem als foundation.. beetje logisch dat hij niet dezelfde resulaten geeft als normale foundation.. beetje alsof je een getinte bodylotion aanziet voor zonnebrand en dan verbaast bent dat hij niet beschermd?

    1. Ja inderdaad! Op de verpakking staat overduidelijk dat het om een getinte dagcreme gaat en geen foundation. Beetje raar om hem dan te vergelijken met een foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *