Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Winter? Wonderfull!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Naast de nieuwe collectie van Catrice ligt ook de nieuwe winterse collectie van Essence in de schappen: Winter? Wonderful! Het is niet zo knallende collectie zoals die van Catrice, maar toch was ik benieuwd naar een aantal dingen zoals het oogschaduw palette. De blush en lipgloss of eigenlijk lip oil kreeg ik toegestuurd dus maakte mijn review redelijk compleet. Kijken jullie mee?

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Wat me eigenlijk meteen opvalt is dat de verpakkingen van deze collectie er heel erg leuk uitzien, het trekt wel meteen je aandacht. Ben je trouwens benieuwd naar de hele collectie, dan kan je hem hier nog even terug zien met alle informatie en prijzen. Dit keer is het een collectie met een paar toffe dingen en een aantal dingen waarvan ik me afvraag wat je er mee moet, maar goed. Ik laat jullie in ieder geval de toffe blush, het subtiele oogschaduw palette en de lip oil zien!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De verpakkingen van deze limited edition zijn gemaakt van stevig plastic en het valt me ook meteen op dat het palette aan de grote kant is. De oogschaduws hebben een grotere pan dan normaal en de blush is ook van prima formaat met zijn 4,5 gram. De lipgloss of eigenlijk lip oil heeft een vergelijkbare verpakking als van een lipgloss.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De Essence Winter? Wonderful! collectie is niet echt een collectie die er meteen uit springt qua kleur, het is best wel subtiel en terughoudend. Het palette trekt mij persoonlijk dan ook niet heel erg (maar ik kon hem niet laten liggen om hem niet te reviewen) want het zijn wel hele subtiele tinten waar je eigenlijk niet zoveel mee kan. De blush heeft wel een mooie en bijzonder combinatie die warmte uitstraalt. En wat ik nu van de tint & oil moet verwachten weet ik eigenlijk niet, de verpakking ziet er een beetje nietszeggend uit. Maar misschien is het wel een heel erg mooi product, ik ben benieuwd!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! EYESHADOW PALETTE – € 3,89

Het palette met de toepasselijke naam All Ice On Me maakt zijn naam wel waar. Het palette heeft drie wel heel natuurlijke tinten en twee bruine tinten om het wat kracht bij te zetten, maar mijn onderbuik gevoel zegt dat we daar ook niet zo veel van moeten verwachten. Het doosje is stevig en bevat helemaal niets extra’s zoals een applicator of een spiegeltje, maar dat vind ik ook prima. De pans zijn vrij groot en langwerpig zodat je er gemakkelijk met een kwast in kan.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De oogschaduws zijn zacht en romig van structuur, maar brokkelen niet af, dat is prettig. De kleuren zijn best wel oké gepigmenteerd, alleen de kleuren zijn zelf niet zo krachtig dus eigenlijk kunnen we er ook niet meer van maken dan zit. De eerste twee kleuren lijken heel erg op elkaar, alleen de eerste kleur is matte en de tweede glanzend. Helaas zien we van de middelste kleur niets terug en zijn de twee tinten bruin gewoon heel erg zacht. Ze brengen trouwens wel prettig aan.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! BLUSH – € 2,99

Ik vind deze blush er persoonlijk echt super leuk uitzien en heeft een mooie en warme kleurencombinatie. Het warme bruin gecombineerd met het roze. Ook heeft de blush een subtiele gouden shimmer die de kleur echt warmte bij zet. Wil jij ook Winter Kissed Cheeks, zoals deze blush heet, dan gaat dat heel makkelijk! De structuur van deze blush is trouwens heel erg zacht en dat merk je ook meteen als je er met de kwast in dipt, overal dwarrelt het losse poeder heen. Je moet hem dus heel voorzichtig gebruiken want hij brokkelt enorm!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! TINT & OIL – € 2,99

En dan hebben we als laatst dit product waarvan ik niet zo goed wist wat ik er van moest verwachten. Tint & Oil zegt natuurlijk wel wat, maar het zag er allemaal vrij bescheiden uit. Er zijn in totaal twee verschillende kleuren en ik heb de lichtste kleur met de naam If Kisses Were Snowflakes. Het moet een verzorgende olie voor je lippen zijn die ook nog eens een tintje geeft. Ik ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken. Hij ruikt trouwens wel mierzoet.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Swatches van de blush met de kleuren apart en samen. Samen zie je meteen goed de warme glans! Rechts zie je de lip olie die meteen een subtiele roze tint aanneemt. Ik had ook nog foto’s van de blush op mijn wangen en lip olie op mijn lippen, maar die foto’s kwamen zo slecht tot zijn recht door het donkere buitenlicht dat de full-face foto’s duidelijker waren.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Hier kun je namelijk meteen goed de kleur van de tint & oil zien die ik eigenlijk heel erg mooi vind. De olie voelt echt ontzettend lekker aan op de lippen en verzorgt het echt met een tintje! Ik had hier eigenlijk het minst van verwacht, maar ik vind hem echt heel erg fijn! Dan hebben de we blush, waarvan je ook duidelijk kan zien dat hij aanwezig is op mijn wangen. Het oogschaduw palette vind ik mooi, maar wel een beetje subtiel en iedereen heeft vast wel deze kleuren. Ik heb trouwens de lichtbruine kleur op mijn ooglid gebruikt, de donkerbruine kleur in mijn crease, de tweede lichte kleur in de ooghoeken en de eerste kleur onder mijn wenkbrauwen.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De Essence Winter? Wonderfull! is een leuke collectie, maar eigenlijk zijn het geen hardlopers. Het is vrij standaard en niet echt vernieuwend, dat vind ik wel jammer. Het product dat me het meest verrast heeft is de Tint & Oil die echt heel erg prettig voor je lippen is! De Essence Winter? Wonderfull! collectie is vanaf januari bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België te koop. Hebben jullie al wat gekocht van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. De blush vind ik qua patroontje er heel erg leuk uitzien! Het is dat ik niet van roze blushes houd, maar voor het patroontje zou ik hem wel willen hebben!

 2. WONDERFUL! BLUSH de verpakking vind ik mooi. Van andere producten minder, maar dat is persoonlijk. Hij is altijd zo meisjesachtig. Waarschijnlijk ook voor bedoelt. De afdruk van blush is weer schattig. Hoe je denkt over de producten snap ik helemaal.

 3. Wat een snoepige collectie om te zien! Ik vind in principe alle drie de producten mooi. Maar de blush springt er voor mij het meest uit! De totaal look met alle producten is overigens prachtig <3

 4. De oogschaduw palette zegt me weinig, maar de blush en tint & oil spreken me wel aan. Ik had trouwens ook het minste verwacht van die tint & oil, maar eigenlijk ziet het er heel mooi uit!

 5. Ik vond de kleuren niet zo spannend maar je fulltime face foto vind ik toch wel erg mooi hoor! Leuke dagelijkse look zeg maar. Ik vind de collectie overigens wel meer voor de lente…
  Liefs!

 6. Ik sluit me helemaal aan bij jouw mening. Het is een leuke collectie, maar mijn hartje gaat er niet heel veel sneller van kloppen. Het palette ziet er lief uit, maar de tinten spatten er niet vanaf. Deze limited edition laat ik in het schap liggen.

 7. Hmm.. ik vind het best een prima collectie. Je hebt me wel enthousiast weten te maken over het tint & oil lipproduct. Dat lijkt me eigenlijk wel wat. Misschien dat ik deze nog even ga scoren. Mooie full face foto’s ook weer!

 8. Wow! De lip oil lijkt me echt super fijn! Die ga ik zeker proberen! Mooi artikel trouwens Aranka! Ik ben zelf net begonnen met een blog en lees altijd de jouwe voor inspiratie! Groetjes Vivian

 9. Ik vind je reviews altijd heel fijn. Nu weet ik dat ik hiervoor in ieder geval niet hoef te rennen! Ik zag wel bij Beautyill dat de nagellak wel mooi is, dus misschien neem ik daarvoor even een kijkje :)

 10. Ik liep vandaag tegen de collectie aan bij de kruidvat en ben nu reviews aan het op zoeken.

  Ik heb oogschaduwpallete gekocht en de lipoils. Vind de verpakkingen echt heel mooi. Dat het pallete niet zo’n diepe kleur heeft vind ik juist fijn! Ik ben iniedergeval heel blij met de producten. Heb ook nog bij catrice veel van de nieuwe limited edition lijn gehaald. :) Beide mooie collecties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *