Essence Winter? Wonderfull!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Naast de nieuwe collectie van Catrice ligt ook de nieuwe winterse collectie van Essence in de schappen: Winter? Wonderful! Het is niet zo knallende collectie zoals die van Catrice, maar toch was ik benieuwd naar een aantal dingen zoals het oogschaduw palette. De blush en lipgloss of eigenlijk lip oil kreeg ik toegestuurd dus maakte mijn review redelijk compleet. Kijken jullie mee?

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Wat me eigenlijk meteen opvalt is dat de verpakkingen van deze collectie er heel erg leuk uitzien, het trekt wel meteen je aandacht. Ben je trouwens benieuwd naar de hele collectie, dan kan je hem hier nog even terug zien met alle informatie en prijzen. Dit keer is het een collectie met een paar toffe dingen en een aantal dingen waarvan ik me afvraag wat je er mee moet, maar goed. Ik laat jullie in ieder geval de toffe blush, het subtiele oogschaduw palette en de lip oil zien!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De verpakkingen van deze limited edition zijn gemaakt van stevig plastic en het valt me ook meteen op dat het palette aan de grote kant is. De oogschaduws hebben een grotere pan dan normaal en de blush is ook van prima formaat met zijn 4,5 gram. De lipgloss of eigenlijk lip oil heeft een vergelijkbare verpakking als van een lipgloss.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De Essence Winter? Wonderful! collectie is niet echt een collectie die er meteen uit springt qua kleur, het is best wel subtiel en terughoudend. Het palette trekt mij persoonlijk dan ook niet heel erg (maar ik kon hem niet laten liggen om hem niet te reviewen) want het zijn wel hele subtiele tinten waar je eigenlijk niet zoveel mee kan. De blush heeft wel een mooie en bijzonder combinatie die warmte uitstraalt. En wat ik nu van de tint & oil moet verwachten weet ik eigenlijk niet, de verpakking ziet er een beetje nietszeggend uit. Maar misschien is het wel een heel erg mooi product, ik ben benieuwd!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! EYESHADOW PALETTE – € 3,89

Het palette met de toepasselijke naam All Ice On Me maakt zijn naam wel waar. Het palette heeft drie wel heel natuurlijke tinten en twee bruine tinten om het wat kracht bij te zetten, maar mijn onderbuik gevoel zegt dat we daar ook niet zo veel van moeten verwachten. Het doosje is stevig en bevat helemaal niets extra’s zoals een applicator of een spiegeltje, maar dat vind ik ook prima. De pans zijn vrij groot en langwerpig zodat je er gemakkelijk met een kwast in kan.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De oogschaduws zijn zacht en romig van structuur, maar brokkelen niet af, dat is prettig. De kleuren zijn best wel oké gepigmenteerd, alleen de kleuren zijn zelf niet zo krachtig dus eigenlijk kunnen we er ook niet meer van maken dan zit. De eerste twee kleuren lijken heel erg op elkaar, alleen de eerste kleur is matte en de tweede glanzend. Helaas zien we van de middelste kleur niets terug en zijn de twee tinten bruin gewoon heel erg zacht. Ze brengen trouwens wel prettig aan.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! BLUSH – € 2,99

Ik vind deze blush er persoonlijk echt super leuk uitzien en heeft een mooie en warme kleurencombinatie. Het warme bruin gecombineerd met het roze. Ook heeft de blush een subtiele gouden shimmer die de kleur echt warmte bij zet. Wil jij ook Winter Kissed Cheeks, zoals deze blush heet, dan gaat dat heel makkelijk! De structuur van deze blush is trouwens heel erg zacht en dat merk je ook meteen als je er met de kwast in dipt, overal dwarrelt het losse poeder heen. Je moet hem dus heel voorzichtig gebruiken want hij brokkelt enorm!

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! TINT & OIL – € 2,99

En dan hebben we als laatst dit product waarvan ik niet zo goed wist wat ik er van moest verwachten. Tint & Oil zegt natuurlijk wel wat, maar het zag er allemaal vrij bescheiden uit. Er zijn in totaal twee verschillende kleuren en ik heb de lichtste kleur met de naam If Kisses Were Snowflakes. Het moet een verzorgende olie voor je lippen zijn die ook nog eens een tintje geeft. Ik ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken. Hij ruikt trouwens wel mierzoet.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Swatches van de blush met de kleuren apart en samen. Samen zie je meteen goed de warme glans! Rechts zie je de lip olie die meteen een subtiele roze tint aanneemt. Ik had ook nog foto’s van de blush op mijn wangen en lip olie op mijn lippen, maar die foto’s kwamen zo slecht tot zijn recht door het donkere buitenlicht dat de full-face foto’s duidelijker waren.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Hier kun je namelijk meteen goed de kleur van de tint & oil zien die ik eigenlijk heel erg mooi vind. De olie voelt echt ontzettend lekker aan op de lippen en verzorgt het echt met een tintje! Ik had hier eigenlijk het minst van verwacht, maar ik vind hem echt heel erg fijn! Dan hebben de we blush, waarvan je ook duidelijk kan zien dat hij aanwezig is op mijn wangen. Het oogschaduw palette vind ik mooi, maar wel een beetje subtiel en iedereen heeft vast wel deze kleuren. Ik heb trouwens de lichtbruine kleur op mijn ooglid gebruikt, de donkerbruine kleur in mijn crease, de tweede lichte kleur in de ooghoeken en de eerste kleur onder mijn wenkbrauwen.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

De Essence Winter? Wonderfull! is een leuke collectie, maar eigenlijk zijn het geen hardlopers. Het is vrij standaard en niet echt vernieuwend, dat vind ik wel jammer. Het product dat me het meest verrast heeft is de Tint & Oil die echt heel erg prettig voor je lippen is! De Essence Winter? Wonderfull! collectie is vanaf januari bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België te koop. Hebben jullie al wat gekocht van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Kelly
  6 januari 2016 at 06:31

  De blush vind ik qua patroontje er heel erg leuk uitzien! Het is dat ik niet van roze blushes houd, maar voor het patroontje zou ik hem wel willen hebben!

 • Reply
  Elise Joanne
  6 januari 2016 at 06:35

  Wellicht niet vernieuwend maar ik vind je fullface foto heerlijk stralen lieverd! :D

 • Reply
  Kelly
  6 januari 2016 at 06:44

  Niet zo’n hele spannende producten, maar misschien wel leuk voor de liefhebbers.

 • Reply
  chucky1012
  6 januari 2016 at 06:52

  Het ziet er goed uit!
  Maar krijg het er niet warm van.

 • Reply
  jeapiebel
  6 januari 2016 at 07:02

  WONDERFUL! BLUSH de verpakking vind ik mooi. Van andere producten minder, maar dat is persoonlijk. Hij is altijd zo meisjesachtig. Waarschijnlijk ook voor bedoelt. De afdruk van blush is weer schattig. Hoe je denkt over de producten snap ik helemaal.

 • Reply
  Sandra
  6 januari 2016 at 07:50

  Het ziet er leuk uit, maar heel bijzonder vind ik het niet. De blush zou ik wel graag willen hebben!

 • Reply
  Marjolein
  6 januari 2016 at 08:35

  De blush vind ik er echt schattig uit zien! Maar dat het geen unieke of bijzondere producten zijn, daar ben ik het wel met je eens. Jammer!

 • Reply
  Saskia
  6 januari 2016 at 08:41

  Het oogschaduwpalette leek mij even tegen te vallen maar zo in je look vind ik ze er heel erg mooi uit zien. Prachtige blush ook!

 • Reply
  svenja
  6 januari 2016 at 08:51

  Wat een snoepige collectie om te zien! Ik vind in principe alle drie de producten mooi. Maar de blush springt er voor mij het meest uit! De totaal look met alle producten is overigens prachtig <3

 • Reply
  Vanessa
  6 januari 2016 at 09:23

  De oogschaduw palette zegt me weinig, maar de blush en tint & oil spreken me wel aan. Ik had trouwens ook het minste verwacht van die tint & oil, maar eigenlijk ziet het er heel mooi uit!

 • Reply
  eva
  6 januari 2016 at 09:26

  Ik vond de kleuren niet zo spannend maar je fulltime face foto vind ik toch wel erg mooi hoor! Leuke dagelijkse look zeg maar. Ik vind de collectie overigens wel meer voor de lente…
  Liefs!

 • Reply
  Mariëlle
  6 januari 2016 at 09:30

  Mmm ik vond de blush er leuk uit zien, maar ik ga niets aanschaffen van deze collectie!

 • Reply
  Beautyjuf
  6 januari 2016 at 10:09

  Ik sluit me helemaal aan bij jouw mening. Het is een leuke collectie, maar mijn hartje gaat er niet heel veel sneller van kloppen. Het palette ziet er lief uit, maar de tinten spatten er niet vanaf. Deze limited edition laat ik in het schap liggen.

 • Reply
  Esmee
  6 januari 2016 at 10:16

  Hmm… De blush zou ik eerder kopen vanwege het printje dan het pigment. De lipgloss vind ik wel mooi.
  XOXO esmee

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  6 januari 2016 at 10:16

  Niet heel vernieuwend maar toch een mooie fullface look hoor!

 • Reply
  Sheling
  6 januari 2016 at 10:22

  Wat een schattige collectie :) Zou er alleen niet zo snel iets van kopen omdat ik toch van donkerdere kleuren houd

 • Reply
  Laura
  6 januari 2016 at 10:57

  Ik vind het een mooie en leuke collectie maar ik zou er eerlijk gezegd niet zo snel iets van kopen..

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 januari 2016 at 11:51

  Hmmm, ik denk dat ik de producten toch niet ga aankopen. Ik ben er niet door overtuigd

 • Reply
  Nicole
  6 januari 2016 at 12:19

  Ik vind het best een leuke collectie!

 • Reply
  Caitlyn
  6 januari 2016 at 12:55

  Een beetje een teleurstellende collectie vind ik, jammer. Enkel naar de Tinted Lip oil ben ik wel benieuwd geworden.
  xx

 • Reply
  Chelsey
  6 januari 2016 at 13:26

  Hmm, ondanks het palette er best leuk uitziet loop ik niet warm van deze collectie.

 • Reply
  Manon
  6 januari 2016 at 14:20

  Het ziet er schattig uit, maar ik sla deze collectie over!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  6 januari 2016 at 14:57

  wauw ziet er super goed uit zeg mooie foto’s ook liefs

 • Reply
  Amelie
  6 januari 2016 at 15:02

  Ik had hoge verwachtingen van het palette, maar het valt een beetje tegen…

 • Reply
  Nicole
  6 januari 2016 at 18:13

  Ik vind het geen wauw collectie helaas. Doet de Tint & oil ook echt iets voor je lippen?

 • Reply
  Sara
  6 januari 2016 at 22:47

  Hmm.. ik vind het best een prima collectie. Je hebt me wel enthousiast weten te maken over het tint & oil lipproduct. Dat lijkt me eigenlijk wel wat. Misschien dat ik deze nog even ga scoren. Mooie full face foto’s ook weer!

 • Reply
  Vivian
  7 januari 2016 at 06:06

  Wow! De lip oil lijkt me echt super fijn! Die ga ik zeker proberen! Mooi artikel trouwens Aranka! Ik ben zelf net begonnen met een blog en lees altijd de jouwe voor inspiratie! Groetjes Vivian

 • Reply
  Annabel
  7 januari 2016 at 10:28

  Ik vind je reviews altijd heel fijn. Nu weet ik dat ik hiervoor in ieder geval niet hoef te rennen! Ik zag wel bij Beautyill dat de nagellak wel mooi is, dus misschien neem ik daarvoor even een kijkje :)

 • Reply
  Myrna
  7 januari 2016 at 18:53

  Ik liep vandaag tegen de collectie aan bij de kruidvat en ben nu reviews aan het op zoeken.

  Ik heb oogschaduwpallete gekocht en de lipoils. Vind de verpakkingen echt heel mooi. Dat het pallete niet zo’n diepe kleur heeft vind ik juist fijn! Ik ben iniedergeval heel blij met de producten. Heb ook nog bij catrice veel van de nieuwe limited edition lijn gehaald. :) Beide mooie collecties!

 • Reply
  Roxanne
  13 januari 2016 at 23:13

  De handcrème uit deze lijn is trouwens ook erg fijn!

 • Laat een reactie achter