Essence What The Fake! Volumizing Mascara

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Ik kreeg weer een tasje met nieuwe Essence producten binnen en daar zat onder andere ook deze Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara bij. Zoals jullie weten ben ik gek op mascara en ik kan de mascara van Essence altijd wel waarderen. Ik was dus erg nieuwsgierig naar deze nieuwe mascara, dus testte hem uit!

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Essence brengt eigenlijk elk half jaar wel weer een nieuwe mascara uit en dit keer komen ze weer met een volume mascara door middel van fibers. Ik had het idee dat de fiber trend wel een beetje over was, maar Essence houdt zich stug vast aan deze trend.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De verpakking van de mascara vind ik er basic uitzien, maar het heeft wel typisch de Essence uitstraling. Het ziet er prima uit, maar niet heel erg luxe.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

De mascara belooft in twee keer aanbrengen adembenemende lengte en expressief volume. Dit komt onder andere door het amandelvormige borsteltje die je wimpers van een laag mascara voorziet. De nylon fibers die in de formule zitten zorgen ook voor veel volume en lengte.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Hier kun je goed het amandelvormige borsteltje zien. Het borsteltje heeft korte haren en is gemaakt van gewone haartjes. Ik zie dat er best wel veel mascara op de borstel zelf zit en dat zorgt vaak voor veel volume. Ik ben dus ook erg benieuwd hoe deze mascara het gaat doen op de wimpers.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Mijn wimpers met de Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Ik moet inderdaad toegeven dat de mascara mijn wimpers echt veel langer heeft gemaakt. Ook qua volume is er zeker wat gebeurt. Ik vind dat de mascara een mooi en natuurlijk effect geeft. De fibers doen dus goed hun werk, mijn wimpers zijn zichtbaar langer. Daarnaast klonteren ze niet, dat is iets wat je vaker ziet met fiber mascara’s, maar deze mascara doet dat niet.

Ook het verwijderen gaat prima. Met een normale make-up remover kun je hem verwijderen. De mascara blijft trouwens gedurende de dag de hele tijd op zijn plek zitten, dat is wel zo fijn.

Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara

Essence heeft het weer gedaan, voor een fijne prijs een prima mascara op de markt gebracht. Hij doet wat hij belooft en ik heb volume en lengte gekregen. De Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara is vanaf nu in het vaste assortiment van Essence te koop voor € 3,59 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Tessa
  29 september 2019 at 11:12

  deze mascara vind ik ook erg fijn

 • Reply
  Laura
  29 september 2019 at 11:18

  Oh die wil ik ook nog graag proberen! Hij ziet et goed uit bij jou

 • Reply
  rachel
  29 september 2019 at 11:59

  ik ga hem van de week proberen maar ben bang dat ik al afhaak op het borsteltje, ik blijf bij die plastic borsteltjes maar we zullen zien :D vind het effect bij jou wel heel mooi

 • Reply
  Mariska
  29 september 2019 at 12:02

  Deze wil ik ook nog testen, hij ziet er wel goed uit als ik het zo bekijk. Natuurlijk verlengd effect.

 • Reply
  Lien
  29 september 2019 at 16:11

  Heel mooi resultaat! Ik wil deze zeker eens proberen

 • Laat een reactie achter