Search
Close this search box.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Toen ik vorige week door de Kruidvat heen liep zag ik de Wanted: Sunset Dreamers collectie, eentje waarvan ik helemaal niet wist dat die naar Nederland zou komen. Enfin, ik zag de collectie liggen en was meteen geboeid want het zag er echt heel erg goed uit! Het palette met 12 prachtige oogschaduw kleuren trok meteen mijn aandacht en ging met mij mee naar huis.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Volgen jullie mij al op Instagram?

Het palette doet me op het eerste gezicht een beetje denken aan de Urban Decay Naked paletten. Het heeft namelijk dezelfde vormgeving en ook die natuurlijke tinten. Natuurlijk ziet dit er wat goedkoper uit door de plastic verpakking maar ik vind het zeker leuk gedaan. Handig is dat je meteen de kleuren van het palette door de transparante deksel ziet. Het palette is trouwens gemaakt van stevig materiaal en kan zeker mee in de toilettas voor onderweg, dat overleeft hij wel.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Lees ook: Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Als je het palette open maakt zie je de kleuren nog beter. Het is een mooi naturel palette met een mix van matte en glanzende kleuren. In totaal heeft het palette 12 verschillende kleuren oogschaduw waarbij de meeste een matte finish hebben. De oogschaduws zijn zacht van structuur en geven meteen ontzettend veel kleur aan de huid af. Dat maakt mij enthousiast, want de laatst tijd waren de oogschaduw paletten van Essence in limited editions niet zo bijzonder.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Naast de 12 verschillende kleuren oogschaduw zit er nog een klein kwastje bij met een enkele kant. Het kwastje is erg klein van stuk en ik vraag me af of het echt een handige kwast is want hij is ook vrij slap. Maar het is leuk en wellicht handig voor degenen die niet zoveel kwasten hebben dat het er in zit.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Lees ook: Essence Mermaid Eyeshadow Box

Swatches van de eerste zes kleuren, ziet er goed uit niet?

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

En de swatches van de laatste zes kleuren, ook dit ziet er fantastisch uit, wat een pigment!

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Lees ook: Essence Volume Hero Mascara

Ook op de oogleden ziet de oogschaduw er prachtig uit! Het pigment pakt goed op de huid en blijft ook zitten, zelfs met blenden. Ook de kleuren zijn mooi met elkaar te blenden! Eigenlijk ben ik gewoon heel erg enthousiast over dit oogschaduw palette. De kleuren zijn mooi, kwalitatief goed en niet duur! Mocht je nog een mooi natuurlijk oogschaduw palette zoeken met bruine tinten, dan moet je hier zeker naar gaan kijken.

Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

Ik vind het Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette zeker een aanrader, het is echt een top oogschaduw palette. De Essence Wanted: Sunset Dreamers collectie is nu te koop bij de Kruidvat en dit palette kost € 7,99. Gaan jullie even kijken?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik heb hem zien liggen en ik twijfelde over de pigmentatie!.. Maar nu ik dit heb gelezen ga ik hem toch maar halen, want de kleuren spreken mij wel erg aan. Thanks voor de review :)

  2. bij mijn Kruidvat lag dit palette al in de sale-bak, met 50% korting. Thuis zag ik dat het een perfecte dupe is voor het Naked Heat palette van UD. Ik ben er heel blij mee.

  3. De pigmentatie ziet er goed uit zeg! Dat had ik niet verwacht. Leuk ook dat Essence een palette als deze uitbrengt, zo vaak zie je dat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *