Essence Walk Of Fame

Essence heeft sinds een tijdje een paar nieuwe nagellak kleuren aan het vaste assortiment toegevoegd. Ik was menteen weg van een paar kleurtjes. Onder andere Choose Me! en Lime Up!. Lime Up is een exacte dupe van een lakje OPI in de Shrek collectie die ik graag wou hebben. Maar dit was natuurlijk een veel goedkopere. Maar ik ga jullie nu Walk of Fame zien. Het is een prachtige bruin grijs achtige kleur.

 

Op de foto heb ik 2 lagen nagellak op. Hij dekt dus helemaal na 2 lagen. Een laag is niet aan te raden want dan is hij super doorzichtig. Het heeft een fijn kwastje en lakt heel fijn. Een lekker romig lakje, niet waterig en ook niet stroperig! Precies goed. In het flesje zit maar 5 ml wat wel weinig is, maar je betaald er ook maar € 1,29 voor. Dus een prima prijs voor het aantal ml wat je krijgt. De houdbaarheid is ook behoorlijk goed. Je kan hem rustig 2 dagen op hebben zonder grote chips. (Ik maak later één artikel met meerdere nagellak vergelijkingen hoe ze er na 2 dagen uitzien). Ik ben heel erg tevreden over deze nagellak! Ik ben blij dat Essence haar producten verbeterd, wat de eerste nagellakjes van deze collectie vond ik echt helemaal niks!

Essence is te koop bij Kruidvat en kost € 1,29

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Tatjana
  27 oktober 2010 at 16:45

  Super mooie kleur, en je hebt ook prachtige nagels. :D

 • Reply
  anne
  27 oktober 2010 at 19:07

  doet me denken aan een lake van catrice!
  mooie kleur!

 • Reply
  Cynthia
  27 december 2010 at 18:08

  Hoe kun je van die mooie lange nagels krijgen?
  Gebruik jij soms Trind?

  • Reply
   Aranka
   27 december 2010 at 21:23

   Ik gebruikte een tijdje Trind, maar dat was ver hiervoor. Mijn nagels groeien sowieso lang zonder te breken, alleen ze splijten snel onder Trind.

  Laat een reactie achter