Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence voorjaar 2013

Ik kreeg me net toch een leuk mailtje in de mailbox, namelijk de nieuwe collectie van Essence. Dus met andere woorden, ook bij Essence gaan er heel wat producten uit het vaste assortiment en komen een hoop leuke en nieuwe producten voor terug. Benieuwd welke dat allemaal zijn, dat lees je hier! Omdat ik nog bij niemand op internet heb gezien met deze informatie en ik 1,5 uur bezig was met het bewerken van de foto’s heb ik er eventjes een watermerkje overheen geplakt.

Essence Kajal 2 in 1 – € 1,59

Essence Kajal Pencil – € 0,99

Essence Jumbo Eyeliner Pen – € 2,59

Essence Stays No Matter What eyeliner – € 2,89
Essence Stays No MAtter oogpotlood – € 1,59

Essence 3D oogschaduw – € 2,89

Essence oogschaduw – € 1,69

Essence Quattro oogschaduw – € 2,99

Essence Night Club oogschaduw – €3,59

Essence BB Cream – € 3,99

Essence Mattifying Compact Powder – € 2,99

Essence Match 2 Cover Cream Concealer – € 2,59

Essence All About Matte Fixing Powder (loose/compact) – € 2,99

Essence Stays No Matter What Mascara – € 2,99
Essence I Love Exreme Mascara – € 2,89
Essnece Maximum Length Mascara – € 2,89

Essence Gel Tint – € 1,99

Essence Stay (Matt) – € 1,99

Essence lipstick – € 1,99

Essence XXXL Shine lipgloss – € 1,89

Essence Color & Go nagellak – €1,69
Essence Nude Glam nagellak – €1,69

Essence stick on eyeliner – € 1,99

Essence valse wimper lijm – € 2,39

Essence nep wimpers – € 2,59

Essence Make-up Sponge – € 3,99

Zo, dat was de hele lijst met nieuwe producten, vanaf begin februari moeten ze in de winkel liggen. Wat vinden jullie er van en welke producten wil je wel gaan aanschaffen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

55 reacties

  1. Ik doe het normaal nooit, maar ben er zo lang nu mee bezig geweest met het bewerken van de foto’s dat ik er maar meteen een watermerkje overheen heb gedaan zodat niet iedereen ze klakkeloos overneemt ;)

 1. Oh jee, nog meer opplakeyeliner! Ben benieuwd of deze beter is dan die van Sephora. Ik vind de donkerpaarse nagellak er erg mooi uitzien en ik ben ook wel benieuwd naar de BB Cream. En als de geltint goed blijft zitten, lijken me dat ook wel hele mooie kleuren. Fijn dat je een lijst hebt gemaakt, ik zag het zelf niet zitten ;)

 2. oeh ben benieuwd naar de stay matte lip cream (had vlak na kerst eindelijk zo’n gewone stay all day gloss gekocht, en hij bevalt me heel erg goed!). en een beetje de oogschaduws, hoewel ik op het moment zelf geen eens oogschaduw gebruik.. en de STAYS eyeliner/eye pencil! Zou de pencil beter zijn dan de long lasting potlood die ze al hebben…??

 3. Ik ben niet zo weg van essence, ik gebruik persoonlijk liever catrice! Maar wel leuk dat ze nu een budget versie van de beautyblender in het assortiment hebben!

 4. Ik ben vooral benieuwd naar de valse wimpers en de wimperlijm en ik sowieso de compacte transparante poeder halen, want losse poeder is niet zo praktisch om mee te nemen.

 5. Leuk!! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws en lakjes.
  Ik heb ook al op een ander blog gezien dat ze met een nieuwe collectie van de ‘Twins’ komen, met erg mooie kleurtjes! :-)

 6. YES YES YESSSS !!
  EINDELIJK WEER DE STAY WITH ME LIPGLOSS !
  ha ik ben blij,heel erg blij (:
  die ga ik zeker scoren want de vorige keer werd de laatste zo voor mijn neus weggesnaaid :(
  en de BB cream is ook wel iets waar ik naar uitkijk (:

 7. Oeeh, dat word weer smikkelen voor het essence schap! Ziet er allemaal super leuk uit! En ligt het aan mij of ogen de producten steeds netter?

 8. 1. Eyeliner-pad
  2. Matte lipcream
  3. Fixing powder

  En gedurende de tijd nog meer, maar bovenstaande 3 sta ik echt om te popelen om uit te proberen!

 9. De wimperlijm ga ik zeker uitproberen! Ik heb namelijk hard een tubetje nodig, en vaak zijn deze zo duur.. Ik wacht even een review van de BB cream af, vaak zijn deze namelijk te donker voor mij, en het zou zonde zijn om 4 euro te verspillen. Can’t wait!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *