Search
Close this search box.

Essence Volume Hero Mascara

Essence Volume Hero Mascara

Een mascara die zichzelf een Volume Hero noemt, dat klinkt goed! Ik was meteen heel erg benieuwd naar deze mascara omdat Essence de afgelopen tijd prachtige en hele budget vriendelijke mascara’s op de markt heeft gebracht. De Volume Hero is de nieuwe aanwinst van het merk en ik sta te popelen om hem te testen. Zou dit weer zo een holy grail mascara worden waar iedereen het over heeft?

Essence Volume Hero Mascara

Als eerst de verpakking, die ziet er leuk en speels uit. De verpakking is simpel maar toch wel pakkend, het spreekt je meteen aan. Uit de naam van het product kunnen we opmaken dat de mascara voor volume moet zorgen en je wimpers goed zwart maakt.

Essence Volume Hero Mascara

Op de achterkant van de mascara wordt dat nogmaals herhaald en zie je ook een afbeelding van het borsteltje erbij staan. De mascara bevat maar 7 ml en dat vind ik best weinig voor een mascara. Meestal zit het toch wel over de 10 ml heen.

Essence Volume Hero Mascara

Essence Volume Hero Mascara

De mascara heeft een hele simpele borstel met siliconen haartjes en ziet er niet heel bijzonder uit. Het uiteinde van de borstel heeft ook kleine haartjes zodat het overal gemakkelijk bij kan. Zoals je ziet heeft het borsteltje maar heel weinig product op zich zitten dus ik heb zo een voorgevoel dat dit een hele subtiele mascara gaat worden.

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

Essence Volume Hero Mascara

En hier mijn wimpers met de Essence Volume Hero mascara.

Essence Volume Hero Mascara

Goed, wat vond ik van de mascara? Waar ik al bang voor was ik waar, de mascara is heel subtiel en het duurde eeuwen voordat ik dit effect had wat ik nog steeds niet heel bijzonder vind. Het enige wat de mascara in mijn opzicht doet ik de uiteinden van je wimpers zwart maken waardoor ze optisch langer lijken, voor de rest amper wat. Volume en krul vind ik ver te zoeken terwijl dit denk ik drie lagen zijn. Het is gewoon een hele subtiele mascara en als je daar van houdt is er helemaal niets mis mee, maar wil je graag wat meer, dan is het niet jouw mascara.

Essence Volume Hero Mascara

De mascara blijft trouwens wel goed zitten, loopt niet uit of brokkelt af. Verwijderen gaat prima met een make-up remover of water onder de douche. Ik persoonlijk ben niet meteen fan van deze mascara omdat het effect gewoon te subtiel is of je er te veel werk voor moet doen. Maar over de prijs kun je niets zeggen want hij kost maar € 2,99. De Essence Volume Hero Mascara is vanaf nu te koop in het vernieuwde assortiment van Essence bij de Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. hmmz, dit is voor mij een twijfelgevalletje.. ik vind het uiteindelijk effect wel erg mooi maar heb nooit tijd in de ochtend om er zo lang mee bezig te zijn!

  2. Voor drie lagen is het effect inderdaad niet bijster spectaculair, maar op zich wel oké – en zeker voor dat prijsje.

  3. Deze heb ik ook laatst gekocht en waar hij wel goed mee werkt is in combinatie met de Lash Princess. Deze voor de basis en die andere om het intenser te maken.

  4. wat jammer dat de mascara zo subtiel is, zeker niet geschikt voor mij dus. ik houd van aanwezige wimpers, ook al heb ik nog niet de perfecte mascara gevonden blijf ik doorzoeken en lezen. liefs soraya

  5. goedenavond gaat het goed? is de mascara van de volumeheld goed? worden de wimpers goed gescheiden? pakt hij in? maakt het de wimpers in volume? bedankt goede avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *