Search
Close this search box.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Het nieuwe assortiment van Essence staat voor de deur en op dit moment ligt er een hele leuke ‘limited edition’ collectie in de schappen. Het zijn allemaal mooie paletten die geschikt zijn voor de ogen en het gezicht. Je hoeft er niet meteen voor naar de winkel te rennen want de paletten komen straks terug in het vaste assortiment. Maar kun je niet wachten om ze te proberen kun je nu alvast kijken of eerst naar deze review om te kijken of het überhaupt wel iets is.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Volgen jullie mij al op Instagram?

Essence komt straks met een aantal nieuwe paletten in het assortiment en daar is dit Essence Too Glam To Give A Damn Palette er een van. Het is een palette met daarin oogschaduw kleuren maar ook poeder voor het gezicht. Ik vind vooral de verpakking heel erg leuk met die bloemen. Ik ben groot fan van PIP Studio ooit geweest dus blijf dit soort printjes altijd erg leuk vinden. Het palette is gemaakt van karton en voelt desondanks dat best stevig aan. Hij sluit wel vrij losjes met een magneetsluiting, dat vind ik wel jammer.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Op de achterkant van het palette vind je wat meer informatie over het Essence Too Glam To Give A Damn Palette. De achterkant vertelt ons dat het een eye en face palette is met 8 kleuren oogschaduw en 1 highlighter.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Lees ook: Essence Herfst/Winter Update 2018

De binnenkant van het palette ziet er erg leuk uit maar doen me wel meteen denken aan de MAC oogschaduw paletten. De 8 kleuren links zijn de oogschaduw kleuren en links heb je een grote highlighter. In de deksel zit nog een handige spiegel en dat was het wel. De oogschaduws hebben verschillende grotes en volgens mij is daar niet naar gekeken wat populaire kleuren zijn en niet. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de poeders.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Essence Too Glam To Give A Damn Palette Swatches

Van links naar rechts zie je alle kleuren uit het Essence Too Glam To Give A Damn Palette. Ik vind de kleuren mooi en hebben best een oké pigmentatie. Het is niet geweldig, maar ook zeker niet slecht. Alleen de laatste kleuren vallen een beetje weg. Ben benieuwd wat ze gaan doen op het ooglid.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Lees ook: Preview, Essence Choose Your Power

Hier zie je heel subtiel de highlighter. Het is geen knallende highlighter maar juist heel subtiel, als je daarvan houdt is dit helemaal prima. Wil je echt meer uitpakken, dan moet je wellicht opzoek naar iets anders.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

De ooglook met het palette vind ik erg mooi geworden maar de kleuren vervagen wel behoorlijk tijdens het blenden en heb de kleuren hier ook meerdere malen aangebracht. Het is dus een palette met heftige kleuren, maar die vervagen wel behoorlijk na het blenden, dat vind ik jammer.

Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Essence Too Glam To Give A Damn Palette Conclusie

Ik vind het Essence Too Glam To Give A Damn Palette een erg leuk palette met een hele leuke vormgeving. De kleuren zijn erg leuk gekozen, maar het is wel jammer dat de kleuren niet zo intens zijn op de ogen. Het Essence Too Glam To Give A Damn Palette is voor € 6,99 bij de Kruidvat en Etos.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik stond vandaag nog met dit palette in mijn handen. Ben blij dat ik het toch niet gekocht heb. Ik vind een goede pigmentatie altijd erg belangrijk bij oogschaduw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *