Essence Time For Romance

Ik verwelkom jullie één van de nieuwe lakjes van Essence, namelijk Time For Romance. Een prachtig glitter nagellakje met hele mooie glitters erin. Dit kan ik nou echt een lakje noemen waar ik de hele dag naar blijf kijken. Je kan er van alles in zien en de glitters nemen allerlei kleuren aan. Benieuwd hoe het er op de nagels uit ziet? Kijk dan snel verder!

Sorry voor de niet echt scherpe foto’s ik had de foto’s gemaakt en daarna meteen de lak eraf gehaald en toen zag ik pas dat ze niet mooi scherp waren. Maar met deze foto’s krijgen jullie nog wel een goed beeld. Ik heb al wel tip-wear op de foto’s maar dat komt omdat ik de nagellak hier al 1,5 week op mijn nagels heb zitten.

Als basislak draag ik 2 laagjes Chanel – Paradoxal. De lak van Essence is namelijk een transperante lak met alleen heel veel glitters erin. Er zitten grote roze glitters in, kleine roze glitters en kleine glitters die elke kleur van de regenboog aannemen, zoals je ook op de foto’s kan zien. In het zonlicht heb je dus echt een prachtige sensatie om naar te kijken. Ik heb 1 laagjes Essence Time For Romance aangebracht voor een subtiel glitterlaagje, maar je kan hem zelf natuurlijk zo veel mogelijk opbouwen als je zelf wilt!

Als ik al eerder zei heb ik hem hier al 1,5 week op en hij zit er nog steeds prachtig op – zonder base of top coat – dus ik kan hier wel uit concluderen dat het een lakje is met een goede hou-vast. Het ligt zeker niet aan het Chanel lakje wat ik eronder heb gebruikt omdat die zeker niet van goede kwaliteit is.

Mochten jullie ook zo fan zijn als mij van dit prachtige lakje? Hij zit in het nieuwe assortiment van Essence, ik veel winkels is hij al te vinden maar in veel ook weer niet. De verwachting is dat ze in de loop van September alle winkels van Kruidvatvoorzien worden van het nieuwe assortiment! Het lakje kost trouwens € 1,29

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Alyssa
  5 september 2011 at 08:20

  Dit is een erg mooi kleurtje! Ik heb deze in het blauw :-)!

 • Reply
  Mandy
  5 september 2011 at 09:00

  Heel leuk lakje, helaas hier nog niet, maar ik ga vanmiddag weer kijken bij de kruidvat;)

 • Reply
  LottedeJ
  5 september 2011 at 09:36

  Echt heel leuk! Prachtige combinatie ook, over Paradoxal heen. Heel bijzonder kleurtje!

 • Reply
  Paola
  5 september 2011 at 09:38

  Ik heb deze ook! Ik heb hem van de week over een rode nagellak heengedaan! Toen had de naam meteen meer betekenis!

 • Reply
  Astrid
  5 september 2011 at 09:42

  Wow ziet er mooi uit! Bij ons liggen de Essence lakjes er nog niet…

 • Reply
  Miranda
  5 september 2011 at 09:42

  Ohh wat leuk;D

 • Reply
  Wendy
  5 september 2011 at 10:15

  Moooooi!

 • Reply
  Manon
  5 september 2011 at 10:15

  Prachtig lakje zeg! Deze had ik nog niet gezien in de schappen.. must have!

 • Reply
  Amy
  5 september 2011 at 10:17

  super mooi kleurtje, helaas ligt die hier nog niet in de winkel :( xx

 • Reply
  Sharon
  5 september 2011 at 11:19

  Wauw, deze moet ik hebben haha. Ga vanmiddag meteen kijken of ze hier al in de winkel liggen!

 • Reply
  Kelly
  5 september 2011 at 12:16

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Judith
  5 september 2011 at 12:28

  appart kleurtje! mooie glitters:) xx

 • Reply
  Caithlin
  5 september 2011 at 16:58

  Wow, dat ziet er echt heel apart uit! Super opvallend!

 • Reply
  Yak Man
  5 september 2011 at 17:28

  Echt een mooi lakje! ;D

 • Reply
  Cynthiiaa
  5 september 2011 at 17:43

  Mooie nagellak, ik vind de nagellak van Essence weer prachtig!

 • Reply
  Daniëlle
  5 september 2011 at 18:30

  Ziet er mooi uit! Wil al die nieuwe glitterlakjes wel in mijn bezit hebben! :D

 • Reply
  roos
  5 september 2011 at 18:41

  deze ziet er wel mooi uit, ik heb zelf de blauwe, die vind ik echt vreselijk!

 • Reply
  charile
  5 september 2011 at 18:59

  hij is heel mooi :D mijn moeder heeft hem, dus gebruik ik hem ook ;)
  x

 • Reply
  Marijke
  5 september 2011 at 20:28

  Ah ik heb ‘m nog in mn handen gehad gister, baal nu echt dat ik ‘m niet heb meegenomen haha!

 • Reply
  Nicole
  5 september 2011 at 21:04

  vind het wel een mooi lakje, zou hem zelf alleen over een andere lak dragen :)

 • Reply
  kirst
  5 september 2011 at 21:42

  geweldig lakje! Liefs.

 • Reply
  azazella
  5 september 2011 at 23:22

  Ik heb er mee in mijn handen gestaan maar hij is mooier dan ik dacht! :D
  volgende keer toch maar kopen denk ik

 • Reply
  Maud
  6 september 2011 at 16:55

  De combinatie ziet er mooi uit ^^

 • Reply
  Marikee
  8 september 2011 at 16:04

  Deze heb ik ook gekocht! Maar ik had er nog niet aan gedacht om deze te combineren met Chanel Paradoxal. Bedankt voor de tip! :)

 • Reply
  Jen
  9 september 2011 at 16:32

  In combinatie met Paradoxal is ie echt mooi! In de winkel vond ik dit lakje op zichzelf al mooi, maar heb hem niet gekocht omdat ik bang was dat ie te sheer zou zijn, wat dus ook zo is. Nu Catrice een dupe voor Paradoxal heeft (From dusk to dawn), zit ik opnieuw te twijfelen om die, plus dit lakje te kopen :)

 • Reply
  Nannick
  12 september 2011 at 23:20

  Ooh die wil ik ook, mooie combinatie met het lakje van Chanel trouwens!

 • Reply
  Amber
  26 april 2013 at 14:17

  tis btw transpArant

 • Laat een reactie achter