Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence … & The Lovely Little Things

Nu Essence ook bij de Etos te koop is betekent het dat er veel meer trend edities naar Nederland komen. Eerst was het altijd maar een selectie, maar nu komen ze misschien allemaal wel en worden ze onder de Etos en Kruidvat verdeelt. Etos trapt af met de & The Lovely Little Things die ik super leuk vond, maar wel baalde dat hij niet naar Nederland kwam. Maar toch! De collectie ziet er wat kinderlijk uit, maar de producten zijn erg leuk!

Dat kleine dingen in het leven je gelukkig en vrolijk kunnen maken dat wisten we inmiddels al. Maar toch wil Essence dat met deze collectie nog even extra benadrukken. Deze schattige collectie die de nadruk op het kleine wil leggen is lekker uitgebreid en heeft een compleet assortiment aan bruikbare en handige producten zoals drie mooie oogschaduw paletten, een handige contour set, nagellak, lippenbalsem en ga zo maar door.

Ik heb hier zowat de hele collectie voor mij liggen maar in totaal zijn er dus drie verschillende kleuren oogschaduw paletten, nog een andere kleur nagellak en een roze lippenbalsem. Met andere woorden, een lekker complete collectie war je zeker mee uit de voeten kan. Ik vind de producten er erg leuk uitzien terwijl ze ook wel een beetje kinderlijk zijn, maar ach.

Essence … & The Lovely Little Things eyeshadow palette – € 4,99

Dit oogschaduw palette heeft zeven perfect op elkaar afgestemde kleuren en verschillende effecten – voor een scala aan oogmake-up stijlen. Het speelse ontwerp vertelt kleine verhaaltjes. Dit is het palette & My BFF On The Phone. Een palette met vrijwel alleen maar bruine matte tinten. Ik vind hem erg mooi voor dagelijks gebruik.

De kleuren hebben een best goede kwaliteit, het spat er niet vanaf maar ik vind het zeker ook niet slecht voor matte kleuren. De oogschaduws zijn lekker zacht en brokkelen amper af, wat mijn betreft een prima oogschaduw palette voor niet al te veel geld.

Essence … & The Lovely Little Things face palette – € 5,99

Dit vrij grote palette heeft twee highlighters, twee blushes en twee contouring kleuren. Daarmee is dit palette volgens Essence een echte all-rounder voor de makeuptrends van nu: strobing, draping en contouring. Ik vind het palette er vooral heel erg handig en multifunctioneel uitzien. Maar toch moet ik eerlijk bekennen dat ik die paletten er toch minder vaak bij pak. Ik koop dan toch liever los mijn favoriete kleuren.

De pigmentatie ziet er oké uit, niet geweldig. Maar zoals ik al vaker zeg, dat hoeft van mij ook niet met een poeder voor het gezicht. Wel vind ik het jammer dat de highlighters er ook erg poederig uitzien. Ook op het gezicht zie je de glans amper terug.

Essence … & The Lovely Little Things lipbalm – € 2,39

Deze lippenbalsem heeft een rijke textuur die de lippen intensief verzorgd en een subtiele mangogeur. Omdat de lippenbalsem een beetje roze kleurt in de verpakking had ik van te voren verwacht dat hij van kleur zou veranderen maar niets is minder waar. Hij blijft gewoon transparant qua kleur en is een echte verzorgende lippenbalsem, hartstikke prima. Ik heb hem hier trouwens in de oranje variant met de kleur & You Smile.

Essence … & The Lovely Little Things 2-in-1 nail file – € 1,59

Vijlen zijn altijd leuk en handig om te hebben, maar vaak trekt zo een flexibele vijl mij niet echt. Hij bevat een leuk printje maar daar houdt het ook wel een beetje mee op.

Essence … & The Lovely Little Things nail & styling stickers – € 1,39

Deze grappige stickertjes toveren je nagels om tot kleine kunstwerkjes. Je kunt ze ook gebruiken om oogschaduw, gezicht of nagellak een extra accent te geven. Maar ik zou ze lekker alleen op mijn nagels dragen.

Essence … & The Lovely Little Things nail polish – € 1,69

Dan zijn er dus nog vier schattige kleuren nagellak. Ik heb er drie gekregen, maar er is ook nog een roze variant. Ik heb ze allemaal geswatcht met twee laagjes.

& My Milky Coffee

Een mooie witte kleur die perfect dekt met twee laagjes, dat zie je niet vaak!

& My Satin Puddle

Een mooie en zachte abrikoostint, perfect voor het voorjaar maar stiekem ook heel erg leuk voor nu.

& My Flaky Caty

Dit is een soort parelmoerbasis met daardoorheen grove zwarte glitters. Het idee is leuk, maar echt lekker dekken doet hij niet.

En dan natuurlijk nog de look met de verschillende paletten en de lippenbalsem. De ooglook heeft best goed uitgepakt al laten de matte kleuren zich niet heel erg lekker met elkaar blenden. De bronzers en blush doen het goed op het gezicht maar de highlighter glanst mondjesmaat. De lippenbalsem geeft een subtiel glansje aan de lippen en ruikt vooral erg lekker.

De producten uit de Essence … & The Lovely Little Things zijn zeker leuk! Of het echt vernieuwende producten zijn waar je voor naar de winkel moet rennen, nee dat niet. De Essence … & The Lovely Little Things is vanaf nu tot en met december te koop exclusief bij de Etos. Wil je nog zien bij welke Etos filialen vanaf nu Essence wordt verkocht? Check dan even dit artikel voor alle informatie.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat ziet deze lijn er alleen al ontzettend leuk uit. Een beetje kinderlijk inderdaad, maar ook wel lekker vrolijk! Mooie look heb je gemaakt! Het palette laat ik liggen, maar die nagellak wil ik zeker naar gaan kijken als ik weer bij Kruidvat of Etos ben.

  2. Het ziet er ontzettend schattig uit, maar ik denk wel dat ik hier iets te oud voor ben haha;-) Dat Essence … & The Lovely Little Things face palette vind ik het leukst, jammer dat er niet zoveel glans in zit, dat vind ik altijd erg mooi.

  3. Ah de verpakkingen zien er zo schattig uit! Ik zou denk ik alleen zelf niet zo snel iets uit deze lijn kopen. Al vind ik de laatste nagellak met de glitters wel erg leuk, maar jammer dat die niet zo goed dekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *