Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Het schap van Essence en Catrice is weer vernieuwd en aangevuld met prachtige producten die helemaal geschikt zijn voor de komende herfst en winter. Zelf moet ik er eigenlijk nog niet aan denken en wil maar wat graag genieten van de nazomer. Maar als ik al die kleurtjes weer zie, het ’s avonds weer eerder donker wordt en de kaarsjes weer aan mogen heb ik er toch wel weer zin in. Herfst met al je mooie kleuren, kom maar!

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

En met al die kleuren zijn er vooral veel warme kleuren die wat minder fel zijn. Essence heeft een aantal nieuwe The Gel Nail Polish kleuren aan het assortiment toegevoegd waaronder deze vier kleuren. Ik moet zeggen dat ik ze er op het eerste gezicht erg mooi vind uitzien, echte kleuren voor het najaar die ik maar wat graag zou willen dragen. Zelf ben ik fan van de Essence lakken omdat ze ten eerste een hele fijne prijs hebben, maar kwalitatief ook nog eens prima in orde zijn.

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Ik laat jullie vier verschillende nieuwe kleuren zien: Royal Blue, Gossip Girl, Pretty Cool Life en More Than A Feeling. Ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig en echt geschikt voor de herfst en winter. Ze zullen je outfit helemaal af maken met deze tinten.

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Zoals ik al zei ben ik fan van deze lakken. Dat komt omdat niet alleen de prijs heel erg fijn is, de nagellak zelf ook. Essence heeft ook een plat en breed kwastje met een afgeronde onderkant waar je – vind ik – heel gemakkelijk mee kan lakken. De substantie is precies goed en lakt als een tierelier. De lakken hebben we twee laagjes nodig om goed te dekken, maar dat neem ik voor lief. Dat is tenslotte met vrijwel elke lak nodig.

De The Gel Nail Polish van Essence is trouwens gewoon als normale lak te gebruiken maar het beste is het in combinatie met de speciale base- en topcoat te gebruiken. Doe je dat niet blijft echt enkele dagen goed zitten en met de base- en topcoat een stuk langer, zeker het proberen waard!

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Pretty Cool Life

Dit is een soort van mint groene kleur maar dan in een herfstig jasje gestoken. Ik was verbaasd hoe mooi deze kleur eigenlijk is, zeker een aanrader!

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Gossip Girl

Dit is ook geen frisse paarse tint, maar het neigt een beetje naar het grijs. Ook deze kleur vind ik echt prachtig en perfect bij de herfst passen.

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

More Than A Feeling

Ik ben echt gek op deze kleur en koop hier het liefst al mijn kleding van. Helaas heb ik niet zoveel in deze kleur maar dat haalt me wel over om in de winkels meer naar deze kleur te kijken. Dit is echt dé kleur voor de herfst als je het mij vraagt.

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Royal Blue

Deze kleur kan gewoon altijd, of het nou herfst, winter, lente of zomer is. Een klassieke kleur die bij iedereen prachtig staat.

Essence The Gel Nail Polish – Nieuwe Kleuren

Zoals ik al zei kun je de lakken gewoon als basislak gebruiken zonder base- of topcoat maar wil je het maximale uit deze lakken halen gebruik dan wel de bijhorende base- en topcoat (zonder lamp) die je ook in het Essence schap kan vinden. Ik vind de kleuren echt fantastisch en ze blijven ook nog eens goed zitten en lakken prettig, wat wil je nog meer? Deze fijne lakken zijn te koop voor € 1,69 bij Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  femketje
  4 september 2016 at 10:12

  oehh die blauwe <3

 • Reply
  Stephanie
  4 september 2016 at 10:45

  Ik vind het zulke leuke kleurtjes! Ik heb more than a feeling ook, en ik vind het een ontzettend fijn lakje :)

 • Reply
  Laura J
  4 september 2016 at 11:15

  Ik vind ze eigenlijk alle 4 prachtig!

  Heb zelf al andere kleuren uit deze lijn (inclusief de base- en topcoat) en ben erg te spreken over de kwaliteit. Ze brengen ook heel fijn aan. Ik ben alleen een beetje bang geworden voor de rood/roze kleuren, omdat m’n nagels erg verkleurden door “4ever young”. Weet alleen niet zeker of het aan die specifieke kleur lag, of door de combinatie met de basecoat. Iemand ervaring?

 • Reply
  Mariëlle
  4 september 2016 at 11:25

  Het zijn niet echt kleurtjes waarvan ik denk aaaaah hebben, maar het resultaat is gewoon erg mooi!

 • Reply
  Nienke
  4 september 2016 at 12:04

  Super mooie kleuren!

 • Reply
  Mieke
  4 september 2016 at 12:06

  Super mooi vooral more than a feeling is prachtig. Mooie nagels ook!

 • Reply
  rachel
  4 september 2016 at 12:18

  ik hou er zo van he!! het zijn weer mooie kleuren :d

 • Reply
  chucky1012
  4 september 2016 at 12:53

  Zulke prachtige kleuren ;-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 september 2016 at 14:35

  Mooie kleuren zeg!!

 • Reply
  Emma
  4 september 2016 at 15:09

  Jemig wat kan jij mooi je nagels lakken zeg. Zie het elke keer weer en dacht: nu moet ik er maar eens iets van zeggen xD

 • Reply
  Vanessa
  4 september 2016 at 15:25

  Ik vind deze lakjes heel fijn. Mooie kleurtjes ook!

 • Reply
  Nynke
  4 september 2016 at 15:32

  Gossip Girl heb ik al gedragen en hij bleef bij mij zowaar een dag of 3/4 echt mooi zitten, zonder chips! Ik was super positief verrast moet ik zeggen.

 • Reply
  priscilla
  4 september 2016 at 20:06

  De eerste 2 kleuren zien er echt geweldig uit. Leuk voor de herfst :)

 • Reply
  Isabella
  4 september 2016 at 20:51

  Vind alle kleuren echt super mooi! Vooral die rode nagellak. Ga ze zeker een keertje proberen. :)

  http://www.isabellaschoice.com | Isabella x

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  5 september 2016 at 09:35

  Prachtige kleuren!! Inderdaad herfstig, maar toch kleurrijk. Ik ben enthousiast!

 • Reply
  Yvet
  5 september 2016 at 14:59

  Ik heb alleen de donker blauwe niet maar vind vooral de groene een leuk ouderwets kleurtje hebben.

 • Reply
  Mariska
  5 september 2016 at 20:20

  Om heel eerlijk te zijn wist ik niet dat hier een speciale base- en top coat voor was.. toch eens kijken, ben nu benieuwd! De kleuren vind ik wel heel erg leuk.

 • Reply
  Janny
  6 april 2019 at 13:33

  vind de nieuwe kleuren allemaal even mooi en ga ze zeker uitproberen ,en wat betreft het verkleuren van je nagels
  laura J als je eerst een bse kleur op je nagels aanbrengt voordat je een felle kleur aanbrengt valt de verkleuring van je nagels reuze mee is mijn ervaring

 • Laat een reactie achter