Essence Sunkissed Beauty Compact Powder

Essence heeft ook een aantal nieuwe leuke dingen in het assortiment met onder andere deze compact powder in 01 Sunkissed Beauty. Alleen ik zal het zelf geen compact powder noemen maar eerder een bronzer. Maar who cares hoe het heet, als je het maar goed kan gebruiken. Vandaag laat ik jullie dit mooie product zien!

Je krijgt van Essence een mooie grote bronzer of compact powder hoe je het ook noemen wilt. De verpakking bevat namelijk 10 gram en dat is lekker veel! De bronzer (ik ga het gewoon bronzer noemen)n bestaat uit 3 bruine tinten, een lichte, middelmatige en een donkere. Je kan ze apart van elkaar gebruiken of door elkaar. Als je ze apart van elkaar gerbruikt kan je de lichte kleur misschien nog wel als een compact powder gebruiken maar door elkaar zijn ze echt veelste donker voor mij.

Op de verpakking staat dat het voor een natuurlijke bruine teint zorgt, dat doet het ook maar ik vind het er heel erg onnatuurlijk uit zien als je het over je hele gezicht smeert. Dus ik ga dat niet zo snel zelf doen. Maar voor plekken op de gezicht te accentueren vind ik het wel heel erg mooi. De structuur van de bronzer is ook erg prettig. Hij voelt super zacht aan en brokkelt en korrelt totaal niet, erg positief dus.

Zoals je kan zien zitten er mooie subtiele gouden glitters in de bronzer. Om zo nog meer glow aan je gezicht te geven. Ik vind dit zelf erg mooi op de wangen staan. Hij geeft redelijke pigmentatie, ik vind het zelf precies genoeg voor een gezicht poeder zodat het er gewoon subtiel uitziet en niet een nep effect heeft.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Joyce
  14 april 2011 at 07:47

  Ziet er mooi uit, maar is helaas te licht voor mij . Veel plezier ermee! (:

 • Reply
  Silva
  14 april 2011 at 09:11

  Het ziet er leuk uit, maar is veel te licht voor me :(

 • Reply
  Manon
  14 april 2011 at 09:22

  Ziet er erg mooi uit! Misschien moet ik ook eens een keer een bronzer aan gaan schaffen.

 • Reply
  Amalla
  14 april 2011 at 11:14

  Ziet er leuk uit, maar ik ben geen fan van glittertjes op mijn gezicht.
  Ik heb de bronzer van de hema, die van jip en janneke :smile:

 • Reply
  Lien
  14 april 2011 at 18:38

  Ziet er een mooi product uit. :)

 • Reply
  Femke
  14 april 2011 at 20:27

  Ik hou helemaal niet van bronzer.. Sowieso vind ik alleen de nagellakjes/mascara’s en oogpotloden fijn van essence1 (misschien moet ik wat meer proberen)

 • Reply
  myca
  17 april 2011 at 16:47

  Ziet er mooi uit, ook mooie foto’s

 • Laat een reactie achter