Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder Sunshine

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder1_zpsfekxtlr8.png

Essence Sun Club, als ik deze naam zie staan krijg ik zin in de zomer. Lekker van de zon genieten op een terrasje met een lekker drankje in mijn hand. Helaas moeten we daar nog wel een paar maand op wachten dus moeten we het voorlopig maar met deze bronzer doen. Met deze bronzer haal je ze zomer toch een beetje dichterbij met een gezonde glow en kleur op je gezicht!

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder_zpsxalujwlx.png

Je ziet het al aan de verpakking, dit is weer zo een nieuw product uit het vaste assortiment van Essence. Jullie zijn vast al bekend met de Sun Club producten van Essence, over het algemeen zijn dat zomerse producten die je een zomers tintje of kleurtje geven. Als ik zo naar deze bronzer kijk dat dit een mooie subtiele bronzer is voor elke dag om nét iets meer kleur aan je gezicht te geven.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder3_zpslcrll9km.png

Volgens mij zijn er al een tal van bronzers en highlighters geweest van Sun Club, maar dit is een nieuwe kleur met de naam Sunshine, hoe toepasselijk. Het is een 2-in-1 bronzing powder en highlighter voor een sunkissed kleur op je gezicht. De verpakking geeft aan de highlighter te gebruiken op je wangen, neus en kin. De bronzer is voor de rest van het gezicht.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder2_zpskk3zmb3z.png

Dat het een 2-in-1 product is, is natuurlijk hartstikke handig, maar zoals de verpakking het uitlegt is het niet heel erg handig. Het ziet er fantastisch uit in de verpakking met de kleuren door elkaar heen. Maar de verpakking geeft aan dat je de kleuren apart van elkaar moet gebruiken, dat werkt zo natuurlijk niet heel erg handig. Mijn kwast neemt toch echt beide kleuren op.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder4_zps8fxmzvhh.png

Goed, ik was stiekem toch al niet van plan de kleuren afzonderlijk van elkaar te gaan gebruiken, dus dat de kleuren door elkaar zitten vind ik alleen maar leuk. Het ziet er echt prachtig uit en heb bijna het idee dat ik een duur product in mijn handen heb. Het plastic doosje ziet er leuk uit, maar ik vind het wel typisch Essence. Het ziet er jong, strak en speels uit, precies wat bij het merk past. Het doosje is trouwens stevig en sluit goed.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder5_zpsjszixbgd.png

De kleuren zijn mooi verdeeld over de pan, ik denk dat er net zoveel highlighter als bronzer in de verpakking zit. In totaal heeft dit poeder een inhoud van 10 gram wat echt prima is, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit. Ik kan het altijd niet laten om even aan het product te ruiken, en deze ruikt heel subtiel naar chocolade als je het mij vraagt, lekker.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder6_zpsahz3ekd7.png

Als je goed kijkt kan je het zien, de highlighter heeft een prachtige shimmer en de bronzer is een mooie matte kleur. Leuk dat ze deze twee effecten met elkaar gecombineerd hebben. Wil je toch wat shimmer in je bronzer, mix dan de beide producten met elkaar.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder8_zpsgkyp0ozx.png

Swatches! Links de highlighter los, midden de bronzer los en rechts de beiden kleuren door elkaar. Het poeder is lekker zacht en geeft prima product af, alleen ik moet wel zeggen dat ik de pigmentatie een beetje middelmatig vind.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder9_zpsvydxytkd.png

Ook op mijn wangen moet ik goed kijken waar het product nou zit, je ziet er vrijwel niets van terug, dat is wel heel erg jammer. Als je goed kijkt zie je wat shimmers, maar van de kleur zie je weinig terug, terwijl ik wel echt de bronzer heb gebruikt.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder10_zpshrd7r2ak.png

Full face foto! Als je goed kijkt zie je een subtiele glans op mijn wangen maar daar blijft het ook wel bij. Jammer ik had stiekem toch wel iets meer verwacht. Dit geeft mij niet echt het vakantie gevoel op mijn gezicht.

 photo Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder7_zpsreouojjb.png

Nee, ik vind het effect mimimaal waardoor ik hem niet snel weer zal gebruiken, ik heb producten die veel beter zijn werk doen. De Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder in de kleur Sunshine is vanaf nu in het vernieuwde assortiment te koop voor € 3,59 bij Kruidvat.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  26 februari 2015 at 06:56

  Wat jammer dat je er niet zoveel van terug ziet op de huid! Ik had ook meer van deze sun club verwacht.. Deze laten we maar in de schappen liggen dan.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  26 februari 2015 at 07:49

  Jammer dat het tegenvalt. Ik vind het resultaat ook niet echt verbluffend.

 • Reply
  Denise
  26 februari 2015 at 08:00

  Wat jammer dat je bijna geen resultaat ziet! Wat mij betreft zeker een no go!

 • Reply
  De Blogster
  26 februari 2015 at 08:03

  Jammer, het had zo mooi kunnen zijn…

 • Reply
  Paola
  26 februari 2015 at 08:13

  Jammer dat hij zo tegenvalt! Normaal vind ik de producten uit de Sun club lijn eigenlijk altijd wel goed.. Deze slaan ik maar over!

 • Reply
  Agneta
  26 februari 2015 at 08:24

  Hoewel de verpakking natuurlijk prachtig is, denk ik dat ik deze ook maar over ga slaan na je review.

  Liefs Agneta

 • Reply
  chucky1012
  26 februari 2015 at 08:32

  Ik had er van verwacht dat het iets meer kleur zou zijn.
  Jammer dat dit niet te zien is.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  26 februari 2015 at 08:32

  Wat jammer dat hij zo tegenvalt, hij ziet er namelijk wel erg leuk uit! In ieder geval fijn dat je het deelt :). Bespaart weer een miskoop!

 • Reply
  Mandy
  26 februari 2015 at 08:41

  Jammer zeg!

 • Reply
  Nicolish
  26 februari 2015 at 08:53

  Wat jammer dat ‘ie tegenvalt. Ik vind het patroontje er wel leuk uitzien.

 • Reply
  twinkelbella
  26 februari 2015 at 09:06

  Wat jammer, de verpakking is juist zo leuk!

 • Reply
  Margot
  26 februari 2015 at 09:35

  Jammer! Deze sla ik over.

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  26 februari 2015 at 09:37

  Helaas niet zo’n fijn product zo te zien!

 • Reply
  loesblogt
  26 februari 2015 at 09:40

  Ahh wat jammer dat dit product niet mooi werkt! Hij ziet er zo tof uit! Maar bedankt,nu weet ik dat ik deze kan overslaan ;)

 • Reply
  Samantha
  26 februari 2015 at 10:08

  Wat jammer dat hij tegenvalt! Het patroontje is wel heel erg leuk. Alleen de highlighter zie je een beetje terug, van de bronzer inderdaad maar weinig.

 • Reply
  Melissa
  26 februari 2015 at 10:12

  Jammer dat je er niet zoveel van terug ziet op je gezicht! Echt zonde want het product zelf ziet er verder wel goed uit vind ik. Mooie duidelijke foto’s trouwens! :)

 • Reply
  Charile
  26 februari 2015 at 10:25

  Die sla ik over!

 • Reply
  Esmée
  26 februari 2015 at 10:27

  Jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt! Nu in de winter gebruik ik eigenlijk nauwelijks bronzer, maar voor de zomer vind ik het altijd wel fijn om te gebruiken :) x

 • Reply
  Tessa
  26 februari 2015 at 10:37

  Wat jammer dat je het product niet zo fijn vind! Je foto’s in dit artikel zijn wel prachtig!

 • Reply
  Shaz
  26 februari 2015 at 10:53

  Zonde hoor, want het zag er wel goed uit in de verpakking.

 • Reply
  Maaike
  26 februari 2015 at 11:43

  Ik vind hem er erg mooi uitzien, maar heel erg jammer dat hij niet het gewenste resultaat geeft.

 • Reply
  Melissa
  26 februari 2015 at 12:19

  Hij ziet er op het eerste gezicht zo mooi uit! Ik was ook heel erg benieuwd. Helaas had ik hogere verwachtingen… Zonde.

 • Reply
  femketje
  26 februari 2015 at 12:35

  Hmmz.. ik twijfel!

 • Reply
  Janneke
  26 februari 2015 at 13:30

  Wat een tegenvaller, maar wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt!

 • Reply
  Manon
  26 februari 2015 at 14:22

  Ik twijfel heel erg , omdat ik juist van subtiele blushes en bronzers hou, omdat ik een erg lichte huid heb, licht? eigenlijk wit gewoon hahaha. Ik denk dat die voor mij heel mooi zou zijn

 • Reply
  Anna
  26 februari 2015 at 14:32

  Hij ziet er super mooi uit!

 • Reply
  Marjoleinee
  26 februari 2015 at 17:08

  Jammer dat hij tegenvalt, hij ziet er zo mooi uit!

 • Reply
  Mariëlle
  26 februari 2015 at 19:42

  Naaa wat jammer zeg, hij zag er wel mooi uit in de verpakking…

 • Reply
  Bianca
  26 februari 2015 at 20:28

  Jammer! In het doosje zag het er een mooie subtiele bronzer uit maar als je er echt niks van terug ziet is het natuurlijk ook niks

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  26 februari 2015 at 20:53

  Hij ziet er mooi uit, maar zoals iedereen al zegt, jammer dat je er weinig van terug ziet.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  26 februari 2015 at 22:13

  Hm, jammer!

 • Reply
  Johanneke
  27 februari 2015 at 09:56

  Fijne review, nu hoef ik me niet te laten misleiden door de verpakking en kN ik dit in de winkel laten liggen.

 • Laat een reactie achter