Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Sparkle Sand Effect

 photo Essencesand_zpsbeda54bb.png

Eerder dan gepland ligt de nieuwe Essence collectie ook al in de winkels. Ik hoorde op Twitter dat de nieuwe vaste collectie her en der al gespot was dus ik fietste heel Zwolle af op zoek naar de nieuwe collectie. Uiteindelijk vond ik hem maar begonnen ze pas net met vullen. Ik heb helaas dus alleen de Sparke Sand Effect lakjes kunnen scoren, maar ik moet je zeggen dat ik ze echt heel erg tof vind!

 photo Essencesand1_zps94ec92a3.png

De nieuwe Sparkle Sand Effect lakjes vind je in het vaste assortiment tussen de Colour & Go nagellakjes. Ze zijn allemaal in het normale schap te verkrijgen, dus niet getreurd als er bij jou in de buurt geen tweede schap aanwezig is. Ik ben zelf echt ontzettend fan van de ‘liquid sand’ effect lakken dus ik kon deze ook echt niet laten liggen. Ze zijn er in drie verschillende tinten, grijs, rood en nude!

 photo Essencesand2_zpsacdc5ab3.png

Hier kan je wat beter de effecten zien. De nude is niet echt goed zichtbaar omdat daar witte en zilveren glitters in zitten. De swatch zo komt ook niet echt goed en duidelijk over, maar in het echt is hij echt ontzettend mooi. De rode is trouwens exact een dupe van de OPI Magazine Cover Mouse, die ik jullie laatst ook liet zien. Als jullie daar nog een vergelijk artikel van willen, let me know!

 photo Essencesand7_zpsb6d74902.png

Wat me trouwens meteen opviel is het nieuwe borsteltje van Essence, ze hebben nieuwe brede borsteltjes met een afgeronde onderkant. Ik ben helemaal blij want met deze kwastjes kan je zo fijn en snel lakken. Thanks Essence dat jullie nieuwe en fijne kwastjes hebben!

 photo Essencesand4_zps6b5747fd.png

Hey, Nude – twee laagjes. Helaas komt hij niet echt goed over op de foto, maar hij heeft prachtige en witte glitters, dekt goed en heeft gewoon een prachtig effect. Echt een aanrader om mee te nemen!

 photo Essencesand6_zps9ce771e5.png

Me & My Lover – een prachtige rode kleur met gouden glitters. Hij is bijna exact hetzelfde als die van OPI, jammer dat ik die eerder had gekocht. Hier heb ik trouwens ook twee laagjes aangebracht.

 photo Essencesand5_zps0834fcf4.png

Here’s My Number – Twee lagen aangebracht van deze stoerdere nagellak. Hij heeft zilveren glitters en grote geoliede glitters die in allerlei kleuren veranderen heel tof.

 photo Essencesand3_zpsec856331.png

Ik ben echt heel erg enthousiast over de Sparkle Sand Effect lakken van Essence. Jammer dat ze niet meer kleuren hebben, maar wellicht komt dat nog in de toekomst. Ik raad je zeker aan om deze met je mee te nemen en voor € 1,69 kan je het natuurlijk ook niet laten. Essence is bij de Kruidvat te koop en vanaf nu duppelen de nieuwe producten binnen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Ik had inderdaad al van 1 persoon gehoord dat diegene ze al in een winkel had gezien, maar het is dus in meerdere winkels zo! Ik wil die rode ZOOO graag hebben, ben al een hele tijd op zoek naar een goede budget liquid sand lak! Straks direct even langs!

 2. Oehh nice! Geen heel originele kleurtjes – volgens mij heeft P2 van alledrie de kleurtjes ook een sand style lakje in het assortiment -, maar wel tof, goedkoop en gewoon goed verkrijgbaar! Fijn dat Essence hier al zo snel op inspeelt!

 3. Wauw ze zijn prachtig vooral de rode! Ik ven gisteren hier geweest en al wel Catrice maar nog geen Essence te vinden helaas

 4. Tof! Hadden ze niet al zo’n borsteltje? Hey, Nude is echt een roze kleur die ik al-tijd draag (hij is ook al-tijd goed omdat hij niet opvalt haha), dus nu ga ik ook eindelijk een liquid sand lakje proberen! :D

 5. Leeeeuk! Ik wou eerst die van OPI kopen, maar dat hoeft dus niet meer. Ik was net bij mijn Kruidvat en daar waren ze ook begonnen met het schap vullen. Morgen ga ik dus weer even terug.

 6. oh god,zo gaaf dat essence ze ook heeft !
  ik kom net van de kruidvat maar onze heeft ze nog niet,jammer,maar zodra ze er zijn neem ik ze allemaal mee :)

 7. Mooi zijn ze! Ik heb de grijze in Duitsland gekocht helaas hadden ze nog niet het vernieuwde assortiment anders had ik de rode ook gekocht, hopelijk kan ik die in NL scoren

 8. Ik vind ze alledrie echt supermooi. Ik twijfelde inderdaad nog over de OPI, maar omdat ik al meer heb gelezen dat deze echt op de rode lak hierboven lijkt, heb ik die geskipt en de rode lak van Essence gekocht. Ben er echt heel erg blij mee en ik kon gelijk terug om ook de nude lak voor mijn moeder mee te brengen haha! De nude vind ik overigens wel anders in structuur dan de grijze en de rode lak, maar alsnog heel mooi. Ben er heel blij mee, zeker voor dat geld.

 9. En een vergelijkend artikel over de rode Essence lak en OPI vind ik zelf zeker wel interessant! Ik heb zoals ik eerder zie, de OPI zelf niet in bezit en ben toch benieuwd in hoeverre het een dupe is. Volgens mij best wel namelijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *