Essence Soo Blush! & Soo Glow!

 photo Essence-Soo-Blush7_zps678dbc54.png

Een van de nieuwe Essence producten zijn de Soo Blush! en Soo Glow!. Ze zijn er beide in twee verschillende kleuren en ik laat ze vandaag aan jullie zien. Een prachtige blush en highlighter. Beide een cream product die een finish hebben van een poeder. Ik was hier heel erg benieuwd naar en testte ze heel erg graag uit.

 photo Essence-Soo-Blush3_zpsff28741b.png

Ze zijn er dus in vier verschillende tinten, twee prachtige blushes en twee schitterende highlighters. De verpakkingen vind ik er in ieder geval leuk uitzien. Ben heel benieuwd of ik ook zo vrolijk word van het product zelf.

 photo Essence-Soo-Blush4_zpseb0d22fb.png

De doosjes zijn vrij klein van stuk en hebben maar een inhoud van 4 gram. Ik denk ook dat je hier ook een stuk minder lang mee doet dan een poeder blush omdat ik ze niet echt zuinig in gebruik vind. De blushes zijn met de vingers aan te brengen maar je zou bijvoorbeeld ook voor een stipling kwast kunnen kiezen en dit voorzichtig uitwerken.

 photo Essence-Soo-Blush1_zps20dca40b.png

Essence Soo Blush! Sweet As A Peach

Ik hou van peach kleurige blushes, ze geven je een prachtig mooie glow aan je gezicht. Even iets anders dan een roze blos op je wangen, maar even een andere kleur. Naast deze prachtige perzik kleurige blush is er ook nog een mooie roze tint, natuurlijk. De blush is trouwens matte zonder shimmers wat ik ook wel heel erg mooi vind, even iets anders.

 photo Essence-Soo-Blush2_zpscf9cc6d7.png

De blush is heel zacht van structuur en je voelt het echt smelten, ook al ga je er maar heel lichtjes met je vinger overheen. De blush geeft een enorm pigment af waar iedereen gelukkig van wordt.

 photo Essence-Soo-Blush6_zpsc3c05544.png

Essence Soo Glow! Bright Up Your Life

Naast een mooie blush hebben we ook nog een highlighter die zeker wat meer glans aan je leven geeft. Het is een prachtige bubbeltjes champagne kleur die zeker gezien mag worden. De vele shimmers maken hem letterlijk en figuurlijk een schitterende highlighter.

 photo Essence-Soo-Blush5_zpsaa6111eb.png

Ook de highlighter smelt meteen om in een heerlijke boterachtige substantie met heel veel pigment. Ik breng het met mijn vingers aan op het gezicht en werk het daarna deppend uit. Het effect van de highlighter gaat je echt versteld doen staan, ik weet het zeker.

 photo Essence-Soo-Blush8_zpsc1b11a86.png

Swatches, wat een pigment niet? Wel een beetje jammer vind ik dat de peach kleur een beetje wittig wordt.

 photo Essence-Soo-Blush9_zpsaf9ef6a6.png

Uitgeblend, er blijft een prachtige natuurlijke glow achter. Wel hoopt het een beetje op in de lijntjes maar met een goede primer of foundation onder de blush moet dat helemaal goed komen!

 photo Essence-Soo-Blush10_zps9b6ea219.png

Met de blush en highlighter. Over het ene product ben ik toch wat meer te spreken dan het andere. De blush valt gewoon helemaal wit weg op mijn wangen en zie je echt helemaal niets van terug. Heel erg jammer want ik had toch graag wat meer gezien, helemaal hoe perzik kleurig hij in de verpakking is. Ik heb drie laagjes aangebracht en nog zie je hem niet zitten. Ik denk dat deze kleur echt alleen geschikt is voor de hele lichte kleuren huid.

Maar dan de highlighter, HALLO! Wauw, ik heb nog nooit zoveel glans gezien. Zien jullie die prachtige glow op mijn wangen? Ik heb hier maar een klein beetje gebruikt en het effect is echt heel erg goed zichtbaar. Je hebt dus maar een heel klein beetje nodig voor een prachtige glow. Hij zal ook ideaal zijn om mee te shapen – als je natuurlijk van glans houdt -. Ja de highlighter is wat mij betreft echt een aanrader!

 photo Essence-Soo-Blush_zps66371f63.png

Grappig dat beide producten zo een andere uitwerking hebben. De blush valt zo goed als helemaal weg, maar de highlighter is echt fantastisch. De structuur is heerlijk romig, zelfs boterachtig te noemen en na het aanbrengen en uitblenden ziet het er natuurlijk uit met inderdaad een poeder finish. Na het aanbrengen poeder ik ze nog even af met een setting powder en daarna blijven ze de hele dag perfect zitten zonder vettig aan te voelen wat je vaak hebt met een crème blush.

Jammer dat de blush niet helemaal mijn kleur is maar ik ben razend enthousiast over de highlighter. De Soo Blush! & Soo Glow! zijn te koop in het vernieuwde schap van Essence – volgens mij alleen in het tweede schap – voor € 2,89 bij het Kruidvat.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Anneloes
  2 september 2014 at 06:08

  Jammer dat de Blush totaal wegvalt op je huid :(. Ik heb zelf de highlighters ook en ze zijn prachtig! Ik moet wel zeggen dat ik het lastig vind om ze mooi aan te brengen en mooi te blenden.

 • Reply
  Dionne Knooren
  2 september 2014 at 06:57

  Die highlighter ziet er inderdaad heel goed uit! Wauw, wat mooi!

 • Reply
  Yudeska
  2 september 2014 at 07:00

  Jammer van de blush! Maar voor de budget prijs van die highliter is het toch wel geweldig! Fijne review

 • Reply
  charile
  2 september 2014 at 07:05

  Prachtige highlighter!

 • Reply
  Kelly
  2 september 2014 at 07:12

  De highlighter ziet erg top uit, die wil ik ook wel eens proberen!

 • Reply
  lucindainwonderland
  2 september 2014 at 07:20

  De highlighter is inderdaad prachtig, de blush… tjah dat is gewoon een misser, super jammer. Als je er na drie lagen nog niets van ziet, dan is het gewoon niet goed. Maar nog altijd heb ik niet zoveel met cream producten, ik vind het niet zo prettig. Maar misschien toch maar even kijken. xxx Lucinda

 • Reply
  Denise
  2 september 2014 at 07:24

  Wat jammer dat de blush bijna geen kleur heeft, over die highlighter ben ik ook razend enthousiast. Die ga ik aanschaffen!

 • Reply
  Tessa
  2 september 2014 at 07:33

  Die highlighter lijkt mij heel fijn en al helemaal voor de prijsjes van essence!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Beautydagboek
  2 september 2014 at 07:38

  De highlighter is zeker leuk! De blush valt wat tegen, maar dat heb ik vaker met LE blushes van Essence. Jammer!

 • Reply
  Jana
  2 september 2014 at 07:46

  De highlighter ziet er heel mooi uit :D x

 • Reply
  chucky1012
  2 september 2014 at 07:52

  Goede highlighter. Ik zou de blush dan skippen ;-)

 • Reply
  elisejoanne
  2 september 2014 at 08:11

  Leuke producten! Maar ik vind het amper waar te nemen op je gezicht! Dit had ik ook al bij Vera. Ik ga ze binnenkort zelf inslaan om te bekijken wat ik er nou echt van vind want de swatch lijkt veel belovend maar de fullface dan weer niet..

 • Reply
  pamelas
  2 september 2014 at 08:27

  ik ben niet zo van de creme producten. Ik pak ze gewoon veel minder snel dan een poeder.

 • Reply
  Laura
  2 september 2014 at 08:46

  Wat jammer van de blush, maar de highlighter is inderdaad prachtig! Al heb ik er eigenlijk al genoeg liggen..

 • Reply
  Danielle Springer
  2 september 2014 at 09:02

  Jammer dat de blush zo weg valt. Ik vind de highlighter er wel mooi uitzien, maar het is niet dat ik er helemaal razend enthousiast over ben.

 • Reply
  Sara
  2 september 2014 at 10:08

  De highlighter lijkt me enorm fijn. Ook om te gebruiken bij een ooglook.

 • Reply
  Mariëlle
  2 september 2014 at 10:13

  Wat een fijne review, zo weet ik precies wat wel en niet goed is :) Ik vind creamy nooit zo fijn werken, maar de highlighter klinkt toch wel heel goed!

 • Reply
  Jessica
  2 september 2014 at 11:57

  Oh wauw, de highlighter is prachtig! Jammer dat de blush weg valt op jouw huidskleur!

 • Reply
  Benay Vaneese
  2 september 2014 at 12:07

  Zou niks voor mijn huidskleur zijn. Ben ook niet echt van de cream blushes/highlighters

 • Reply
  Kiss & Make-up
  2 september 2014 at 13:09

  Jammer van de blush, wat de formule en de textuur spreekt me op zich echt wel aan.

 • Reply
  Iris Visser
  2 september 2014 at 17:17

  De highlighter lijkt me geweldig! Ik ben ook erg benieuwd naar de andere kleur! Liefs´Iris

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 september 2014 at 18:06

  De highlighter is een leuke verassing!

 • Reply
  Manon
  2 september 2014 at 18:49

  Wat een super mooie highlighter en voor zo een prijsje, super!

 • Reply
  annajirina
  2 september 2014 at 19:52

  Die highlighter is mooi!

 • Reply
  femketje
  2 september 2014 at 20:23

  gorgeous highlighter!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  2 september 2014 at 20:30

  Ik hoor hier zoveel goeds over!

 • Laat een reactie achter