Essence Sheer & Shine Lipstick

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick_zps8livkzai.png

In het vernieuwde assortiment van Essence vinden we twaalf nieuwe kleuren Sheer & Shine lipsticks. Ze zien er echt ontzettend leuk uit en hebben een breed assortiment met dus ook twaalf verschillende kleuren. De ene houdt van wat meer transparante kleuren lipstick en de ander houdt van een heftige dekking. Mocht je nou voor safe willen gaan en een lipstick voor elke dag zoeken die niet al te heftig is, dan zit je met de Sheer & Shine lipsticks zeker goed.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick1_zpsshdyzmpy.png

Jullie weten allemaal wel dat ik niet zo een heftige make-up drager ben. Ik draag dan wel veel make-up, maar het zijn vrijwel allemaal zachte en natuurlijke tinten die niet al te veel opvallen. Daarom klonken deze lipsticks mij als muziek in de oren. Ik draag graag een mooie kleur nude als het een heftige dekking heeft, maar anders kies ik toch wel graag voor een laagje vaseline op mijn lippen. Deze lipsticks beloven een zachte kleur achter te laten op de lippen.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick2_zpsy8p70t1g.png

Ik vind de verpakkingen er ontzettend vrolijk en leuk uitzien. Het ziet er wel niet heel erg luxe uit, maar ook zeker niet goedkoop. De hulzen zijn gemaakt van stevig plastic en de doppen zijn gemaakt in dezelfde kleur als de lipstick. Leuk vind ik dat de doppen transparant zijn. Zo kun je ten eerste de kleur een beetje zien en het geeft ook duidelijk weer dat het om een sheer lipstick gaat.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick5_zpsbuq7qnss.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick4_zpsdyfelgar.png

Sinds de vernieuwing van de lipsticks van Essence qua uiterlijk vind ik ze er echt ontzettend chique en goed uitzien. Ze hebben een mooie en luxe vorm en het logo van Essence in de stick zelf maakt het voor mij toch wel echt af. Ook de kleuren in deze collectie vind ik erg leuk gekozen.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick6_zpskdmjbp49.png

De kleuren van links naar rechts zijn: 01 My First Love, 02 Cute Nude, 03 BFF, 04 Hidden Secret, 07 Sparkling Miracle en 12 Candy Love. Er zijn ook nog rode en paarse tinten, alleen die spraken mij wat minder aan en heb ik dus niet meegenomen.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick7_zpsjzwqd6wv.png

De kleuren hebben allemaal een egale kleur behalve 07 Sparkling Miracle, die heeft er ook nog een grove shimmer in zitten. Gelukkig zie je daar vrijwel niets van terug op je lip. Zo vanaf boven zien ze er allemaal toch ontzettend leuk uit?

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick9_zpsba9olqbw.png

De lipsticks hebben een vrij harde, maar toch ook romige structuur, ze glijden over je lippen maar laten toch niet al te veel product achter. Omdat de lipsticks de term sheer wel heel serieus hebben genomen wil je steeds wat meer aanbrengen, maar helaas komt er niet meer kleur af dan op de onderstaande swatches.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick8_zpsy1g6owfy.png

Je ziet hier vijf kleuren, maar links zit ook nog echt nummertje 1. Van links naar rechts zie je: 01 My First Love, 02 Cute Nude, 03 BFF, 04 Hidden Secret, 07 Sparkling Miracle en 12 Candy Love. De kleuren hebben inderdaad een sheer dekking maar toch zijn de kleuren wel enigzins duidelijk. Ik ben benieuwd hoe ze er op de lippen uit zien.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick16_zpst74wzjnf.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick10_zpselpif5gv.png

My First Love

Op mijn arm kon je hem niet zien, maar op mijn lippen wel! Hij heeft een iets lichtere kleur dan mijn lippen zelf waardoor hij een

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick17_zpsdirk7v8c.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick11_zpsyacdoit4.png

Cute Nude

Deze kleur is inderdaad cute en nude maar ligt wel heel erg dichtbij mij eigen kleur lip. Hij is dus eigenlijk allen goed voor een egale teint en een glansje.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick18_zpshxqwiw3g.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick12_zpsf8ycjmyg.png

BFF

Misschien is dit inderdaad wel mijn best friend uit de collectie, deze zie je namelijk het best. Ik vind hem erg mooi!

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick19_zpschg4syc1.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick13_zpsirv3istm.png

Hidden Secret

Mijn persoonlijke favoriet, hidden secret. Een prachtige natuurlijke kleur die een mooie glans aan mijn lippen geeft. Dit is echt zo een kleur die ik altijd wel kan dragen.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick20_zpsqk8gktdg.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick14_zpsxgyitpot.png

Sparkling Miracle

Schattig roze deze kleur, zijn naam doet hij wel eer aan want hij heeft vrij grove shimmers, gelukkig zie je daar niet heel veel van terug.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick21_zps0kwskwiw.png

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick15_zpsgdw1vxo7.png

Candy Love

Heel lief roze, dat is deze kleur. Ik denk dat hij vooral heel mooi en subtiel staat bij mensen met een lichte huidskleur. Ik vind hem in ieder geval erg tof.

 photo Essence Sheer amp Shine Lipstick3_zps41imkzta.png

De Essence Sheer & Shine Lipsticks zijn inderdaad wel heel erg sheer en mooi glanzend. Zelf heb ik daar geen problemen mee en vind ze eigenlijk wel heel erg mooi. Maar ben je iemand die van heftigere kleuren houdt dan kun je deze misschien beter skippen. De lipstick voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op je lippen, bijna als een lippenbalsem. De lipsticks kosten € 1,99 wat ik een prima prijs vind voor de kwaliteit die je krijgt. Alleen alle kleuren zal ik niet aanraden, daarvoor is het verschil minimaal. Essence is te koop bij de Kruidvat en alle kleuren zitten gewoon in het kleine schap.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Cynthia
  25 september 2015 at 06:33

  Mooie kleuren! Vooral hidden secret vind ik erg mooi :)

 • Reply
  Femke
  25 september 2015 at 06:36

  Voor 1,99 lijken mij dit prima lipsticks, lang leve budget. Toch zal ik ze denk ik niet zo heel snel aanschaffen want ik hou van iets meer kleur.

 • Reply
  Kelly
  25 september 2015 at 06:39

  Handige kleurtjes voor naar school! Ik ga zeker eens kijken

 • Reply
  Kelly
  25 september 2015 at 06:47

  Het zijn lieve kleurtjes, maar ik ben meer van dekkende lipsticks. Wel zou ik eerder zo’n kleurtje opdoen als uit je review, dan een glossje!

 • Reply
  Sandra
  25 september 2015 at 07:20

  De kleurtjes zagen er in de huls prachtig uit. Jammer dat ze redelijk doorzichtig zijn. Zelf ben ik meer van de dekkende lipsticks…

 • Reply
  Paola
  25 september 2015 at 07:32

  Voor mij geen musthave! Ik ben meer van de goed dekkende lipsticks!

 • Reply
  Dionne
  25 september 2015 at 07:38

  Hmm, de buitenkant is mooier dan de binnenkant. :p

 • Reply
  Willemse
  25 september 2015 at 08:42

  Heel mooi en heb zelf nummer 8 (zit hier niet tussen maar een warme rood / roze tint) en ben er heel blij mee.
  Ik vind het zonde om een sheer lipstick van een high end merk te kopen, voor dat geld wil ik liever een dekkende en langhoudende lipstick, dus deze prijs vind ik geweldig voor z’on lipstick als deze.
  Ze zien er ook zeker niet verkeerd uit vind ik.
  Ze staan weer mooi op de foto, heel leuk en fris ziet het er uit.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 september 2015 at 08:51

  Ik vind het geen mooie lipsticks. Ik heb toch liever mega gepigmenteerde en matte lipsticks. Denk dat het voor de jongere meiden wel hele mooie lipsticks zijn om mee te beginnen.

 • Reply
  Ceetje
  25 september 2015 at 08:51

  Wat heb je ze leuk op de foto gezet! Ik houd zelfs niet van dit soort sheer lipsticks, maar ga liever voor knallend pigment.

 • Reply
  manon
  25 september 2015 at 09:12

  Misschien zijn dit wel mooie lipsticks om mee te beginnen! Voor mezelf heb ik liever meer dekking.

 • Reply
  chucky1012
  25 september 2015 at 09:16

  Mooie kleuren voor een fijne prijs!

 • Reply
  Suzanne
  25 september 2015 at 09:30

  Wat een heerlijke foto’s weer! Ik vind de kleurtjes ook heel erg op elkaar lijken.

 • Reply
  Kaylani
  25 september 2015 at 09:31

  Prachtige productfoto’s! Ze zijn inderdaad wel erg sheer, best jammer!

 • Reply
  jeapiebel
  25 september 2015 at 09:58

  Ik vind Hidden Secret ook de mooiste voor ik de tekst heb gelezen. De lipsticks zijn erg mooi, vrolijk en ogen chique. De prijs is ook nog betaalbaar.

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  25 september 2015 at 10:00

  Ik denk dat Ik straks “hidden secret” maar meeneem!!

 • Reply
  Margot
  25 september 2015 at 10:03

  Wat een schattige, subtiele kleurtjes!

 • Reply
  Daniëlle
  25 september 2015 at 10:04

  Ik vind Hidden Secret het mooist! De rest vind ik allemaal erg op elkaar lijken.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 september 2015 at 11:25

  Ze lijken mij eigenlijk verrassend mooi

 • Reply
  Mjay
  25 september 2015 at 11:37

  Voor mij persoonlijk zijn deze lipsticks niets.. Dan doe ik liever een neutraler kleurtje op dat beter dekt.. Je hebt trouwens echt prachtige foto’s gemaakt van de lipsticks, echt heel mooi!

 • Reply
  Nicole
  25 september 2015 at 11:40

  Ik heb er zelf ook eentje van deze collectie en ik ben echt groot fan. Ik houd wel van sheer lipsticks en aangezien ik een donker kleurtje heb geeft ‘ie toch nog wel het nodige pigment af. Voor de prijs moet je het zeker niet laten!

 • Reply
  naomi
  25 september 2015 at 12:06

  Ik snap deze trend eigenlijk niet zo. Dan draag je toch gewoon lipgloss?

  x

 • Reply
  Shaz
  25 september 2015 at 13:40

  Mooie kleurtjes vooral als je van subtiel houdt.

 • Reply
  Danielleeee
  25 september 2015 at 16:11

  Ik vind ze heel mooi, wel erg sheer maar leuk voor de afwisseling!

 • Reply
  Manon
  25 september 2015 at 16:37

  Hidden secret is eigenlijk de enigste kleur die ook echt kleur afgeeft.

 • Reply
  Beautyjuf
  25 september 2015 at 18:30

  Persoonlijk vind ik deze tinten té sheer. Doe mij liever maar een lipstick waarvan het pigment top is. Met name in de herfst. Dan mogen de lippen wel gezien worden.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  25 september 2015 at 22:17

  Hmm, deze zijn niet echt iets voor mij! Ik vond de huls er nochtans erg mooi uitzien!

 • Reply
  Kim
  26 september 2015 at 00:16

  Mhm ik ben meer van de matte lipsticks.

 • Reply
  justjaxelle
  26 september 2015 at 21:20

  wauw ik vind de lipsticks supermooi!

 • Reply
  Andréa
  28 september 2015 at 21:06

  De verpakkingen vind ik superleuk, maar de kleurtjes zijn met iets te sheer.
  x

 • Laat een reactie achter