Essence Secret Party Bronzing Powder

 photo Essence Secret Party_zpsrmeu50po.png

Pssst, zin in een feestje? Neem je bikini en strandlaken mee, maar meer vertel ik niet! Essence nodigd je deze voorzomer uit voor een geheim feestje, met veel zomerse producten in felle kleurtjes. Secret Party ligt vanaf begin juni in de winkels en ik laat jullie alvast deze vrolijke bronzer zien met slippers, ik vind hem te leuk!

 photo Essence Secret Party1_zpsio7ftowd.png

Een bronzer voor in de zomer, dat kan natuurlijk niet ontbreken. Heb je nog een beetje een bleke huid of wil je juist nog wat extra kleur toevoegen aan je gezicht of lichaam? Dan kan dat heel makkelijk met een bronzer. Even een kleurtje op de wangen, hals en ga zo maar door en je ziet er meteen sunkissed uit. De Essence Secret Party bronzer is ook nog eens lekker groot zodat je hier zeker een hele zomer mee vooruit kan!

 photo Essence Secret Party5_zpsc6pd28b0.png

De bronzer maakt deel uit van een hele vrolijke en leuke Secret Party collectie van Essence. Ben je de rest van de collectie vergeten, dan heb ik hier nog een preview van alle artikelen. De collectie heeft ook nog een mooie blush waar ik erg benieuwd naar ben en een paar vrolijke lakken!

 photo Essence Secret Party3_zpszrybtiob.png

De bronzer met de naam Glow Of My Life is lekker groot zodat je er zeker een hele tijd mee kan doen, hij heeft maar liefst 26 gram en dat is echt heel erg veel. Helaas is die van mij gebroken, maar we kunnen we nog genoeg van maken voor een review, hij ziet er alleen niet meer zo mooi uit.

 photo Essence Secret Party4_zpsbkmq2n7a.png

De blush is een combinatie van matte en shimmer, zoals je misschien al wel kan raden is het bruine gedeelte matte en de slippers zijn van shimmer. Ik was eerst even bang dat het een overspray zou zijn maar als je goed door de kieren heen kijkt van de barsten zie je dat het helemaal tot aan onder door gaat. Een combinatie van beide kleuren zou je huid een prachtig bruin effect moeten geven, ik ben heel erg benieuwd.

 photo Essence Secret Party6_zpsarr3xhux.png

Alleen als ik deze bronzer swatch ben ik meteen teleurgesteld, er komt gewoon haast geen kleur van af! Hier baal ik wel een beetje van want op andere Duitse blogs waren de kleuren wel iets duidelijker (nog steeds geen knallers, maar deze zie je haast niet). De bronzer is ook vrij hard van structuur en geeft haast geen pigment af, misschien is dat het probleem wel. Laten we kijken wat hij doet op de huid.

 photo Essence Secret Party7_zpsueufzqvx.png

Niets op mijn wangen aangebracht.

 photo Essence Secret Party8_zpsa2fpqmgx.png

De bronzer op mijn wangen aangebracht. Je moet echt even heel goed kijken wil je hem zien zitten. Maar je kan het ook van de andere kant bekijken, een natuurlijk effect geeft hij wel! Zelf had ik alleen wel wat meer van een bronzer verwacht, dit valt me toch echt een beetje tegen.

 photo Essence Secret Party9_zpsqr0bqprp.png

Helaas zie je er op mijn gezicht vrij weinig van terug, een lekker opvallende bronzer is het dus niet. Maar als jij een klein beetje meer kleur wil is dit zeker een geschikt product, alleen ik had er toch iets meer van verwacht.

 photo Essence Secret Party2_zps9thpczlm.png

De Essence Secret Party collectie is vanaf juni tot en met half juli te koop bij Kruidvat in Nederland en België. Deze bronzer kost € 3,59 maar wat mij betreft kan je hem beter laten liggen, ik vind hem de moeite niet waard. Dan zoek ik wel een alternatief met iets meer pigmentatie.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Kim
  2 juni 2015 at 06:26

  Jammer dat je er weinig van terug ziet. Tegenwoordig verwacht je wel meer van merken als Essence. Toch vind ik hem er prachtig uit zien en is het een aanvulling in je collectie.

  Liefs
  Kim

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 juni 2015 at 06:49

  Jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt. Het patroon met de slippers is leuk!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Renske
  2 juni 2015 at 06:56

  Aan het begin van dit artikel was ik erg nieuwsgierig, maar dit verdween tijdens het zien van de swatches. Jammer dat het zo tegenvalt! Maar hé, het goede nieuws is inderdaad dat het natuurlijk is, haha. ;-) Ik vind het uiterlijk wel heel lief, leuk en schattig. :-)

 • Reply
  anouk
  2 juni 2015 at 06:58

  Dat er zo weinig kleur in een keer afkomt is inderdaad jammer maar zo kun je wel rustig opbouwen en heb je geen strepeneffect

 • Reply
  lucindainwonderland
  2 juni 2015 at 06:59

  Vind het er leuk uit zien, dat hebben ze zeker goed gedaan. Maar had vanaf het begin al wel het idee dat deze wel eens heel licht zou kunnen zijn. En als ik dan voor een zomerse glow ga met bronzer… wil ik wel wat meer dan deze. Nope, dit is het dus niet. xxx Lucinda

 • Reply
  chucky1012
  2 juni 2015 at 07:00

  Ik dacht nadat ik de titel had gelezen ‘Yeah dit moet ik gaan kopen’.
  Maar helaas valt dit tegen dus skip ik dit.

 • Reply
  Danielle
  2 juni 2015 at 07:10

  Vind de verpakking wel schattig, maar had er wel iets meer van verwacht.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  2 juni 2015 at 07:17

  Ziet er leuk uit, maar voor mij is het resultaat ook te subtiel..

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  2 juni 2015 at 07:31

  superleuke collectie! Jammer dat de bronzer niet zoveel pigment bevat! dat had ik bij de blush ook al! De kwast heb ik ook getest, daar ben ik wel enthousiast over!!:)

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  2 juni 2015 at 07:31

  Hij ziet er zo leuk uit, jammer hoor!

 • Reply
  Lesley
  2 juni 2015 at 07:45

  Het patroon is leuk maar de swatches vallen me (net als jij) erg tegen!

 • Reply
  Denise
  2 juni 2015 at 07:57

  Inderdaad wel een heel matig resultaat.. Super leuk patroontje, dat wel!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  2 juni 2015 at 08:41

  Hij is inderdaad iets te subtiel om er echt iets van te zien, jammer! De collectie spreekt me verder ook niet zo aan, dus vooralsnog niet echt een knaller voor mij ;).

 • Reply
  Maaike
  2 juni 2015 at 10:38

  Ziet er wel heel leuk uit die verpakking, maar jammer dat er zo weinig pigment vanaf komt!

 • Reply
  Mariëlle
  2 juni 2015 at 10:44

  Het uiterlijk is super leuk, maar ik laat hem liggen!

 • Reply
  Miranda
  2 juni 2015 at 10:46

  De verpakking ziet er leuk uit. Jammer dat het product niet zo goed is.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 juni 2015 at 11:11

  Zonde als de pigmentatie zo mager is

 • Reply
  Caitlyn
  2 juni 2015 at 11:22

  Zonde van die pigmentatie, want hij ziet er wel leuk uit en is fijn geprijsd. Dan liever een beetje duurder maar wel effectief effect als ik het gebruik.
  xx

 • Reply
  Anna
  2 juni 2015 at 12:08

  Lekker zomers wel!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  2 juni 2015 at 12:13

  De kleur is heel licht ja. Maar wat is de vormgeving leuk gedaan!

 • Reply
  Sara
  2 juni 2015 at 13:42

  Ik vind de vormgeving van het product echt geweldig. Hoe jammer is het dan dat het product zo enorm tegenvalt?!

 • Reply
  Manon
  2 juni 2015 at 14:33

  Ik vind het jammer dat die zo licht is. Ik vond de collectie sowieso al niks voor mij! maar goed dat ik he niet heb meegenomen.

 • Reply
  Nicole
  2 juni 2015 at 15:08

  Wat jammer zeg dat ‘ie niet echt goed bevalt!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  2 juni 2015 at 20:47

  Ik vond deze bronzer ook geen succesverhaal..

 • Reply
  Tamara
  2 juni 2015 at 20:52

  Jammer dat het product niet goed is, die sandaaltjes zien er wel echt schattig uit

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  2 juni 2015 at 23:01

  Het ziet er dan wel weer leuk uit haha

 • Reply
  Amelie
  2 juni 2015 at 23:04

  He wat zonde! Hier kunnen we dus niks mee…

 • Reply
  Mandy
  2 juni 2015 at 23:12

  Hmm, wat jammer dat de kwaliteit tegenvalt! Ben bang dat dat op mijn huid (die niet extreem licht is) ook zo zal zijn. Zond, want het patroontje vind ik wel erg leuk.

 • Reply
  Femke
  2 juni 2015 at 23:58

  Jammer dat de pigmentatie tegenvalt.. Toch zag ik de bronzer op de close-up foto direct goed zitten.. Ik hou wel van zo’n subtiel effect maar of je ‘grote’ foto zie je de bronzer inderdaad een stuk minder goed zitten,. Ik zou zelf ook eerder voor een andere bronzer gaan, maar toch vind ik hem subtiel mooi :-).

 • Reply
  me
  3 juni 2015 at 00:13

  Ik gebruik juist geen bronzer omdat je bij de meesten die bronzer wel heel erg duidelijk ziet zitten en dat vind ik gewoon zo lelijk…conclusie, deze bronzer is waarschijnlijk perfect voor mij hahahaha.

 • Reply
  Suzanne
  3 juni 2015 at 19:17

  Jammer dat het effect niet zo groot is, wél een leuke verpakking zo met die slippers!

 • Reply
  Mariska
  3 juni 2015 at 20:48

  Jammer dat je er niet zoveel van terug ziet, maar het printje erop vind ik wel weer heel schattig :)

 • Reply
  marjan
  5 juni 2015 at 19:02

  Euhmm nee deze heb ik overgeslagen
  Ben niet zo van de bronzers.

  Wel leuk idee

 • Reply
  Nicole
  7 juni 2015 at 22:40

  Hmm hij ziet er leuk uit maar overtuigd mij niet helemaal helaas.

 • Laat een reactie achter