Search
Close this search box.

Essence You Rock!

Toen ik voor de 50% korting naar de Kruidvat ging viel mijn oog ineens op de nieuwe LE van Essence. Een vreselijk leuke collectie met leuke kleuren nagellak een leuk palette en andere dingetjes. Het palette sprak me op het eerste gezicht erg aan maar viel me erg tegen. Daarom heb ik bijna alle lakjes meegenomen en een oogschaduwbasis. Benieuwd wat ik er nou van vind lees dan snel verder!

Laten we als eerst met de lakjes beginnen. Het zijn kleine lakjes van maar 7 ml en met een klein kwastje en steeltje, daar moest ik dus wel eventjes aan wennen. Maar de structuur van de lak is erg fijn dus dat maakt weer veel goed. De kleuren van de lakjes zijn van links naar rechts: Cut Off The Beige, Kings Of Mints, Speed Of Light Blue, Let Me In Pink.

De lakjes lakken dus erg fijn qua substantie en ze dekken ook prima na 2 laagjes aan te hebben gebracht. Hieronder kan je nog een paar swatches zien. In elk lakje zitten minuscule glittertjes behalve in de roze. Het lakje wat ik niet heb gekocht is trouwens exact een dupe van Chanel Paradoxal en die heb ik al.

De lakjes kosten € 1,49

En dan de oogschaduwbasis, hier was ik erg benieuwd naar omdat ik nu een behoorlijk dure heb van Too Faced maar die werkt tot nu toe nog alleen maar bij mij. Omdat andere basissen heel snel uitgewerkt zijn bij mij en de oogschaduw dan in de lijntjes gaat zitten, niet echt mooi dus. Deze oogschaduw bevat kleine gouden glitters wat er natuurlijk erg leuk uitziet. Alleen onder een matte oogschaduw niet aan te raden is. Het heeft een makkelijke applicator zodat je het makkelijk op je ooglid kan aanbrengen. Allemaal positieve dingen dus.

Maar werkt het? Ik moest eerst even zeggen dat ik erg vette oogleden heb dus daar moet je wel rekening mee houden met het eindoordeel. Maar hij werkt voor mij helaas niet. Aan het eind van de dag zat de oogschaduw behoorlijk in mijn randjes niet heel erg maar je zag het duidelijk, erg jammer en het was nog niet eens een erg warme dag. Jammer dus, weer geen goede vervanger voor mijn Too Faced gevonden.

Nog een swatch van de oogschaduw basis, hij kost trouwens € 2,29

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Die nagellakjes zien er echt super goed uit! De donkere groene vind ik echt super mooi! Ook die bruine met de shimmer is prachtig! Spijtig dat die oogschaduwbasis tegen valt, maar dat had ik wel verwacht eigenlijk.

  2. Bij ons hebben ze deze collectie helaas nog niet. :( Ik wil wel het nagellakje wat jij niet hebt en de mintkleur hebben, dus ik hoop dat ie hier ook snel komt. Bij ons lopen ze alleen altijd 2 weken achter ofzo..

  3. Ik vind de bruine met shimmer & de roze nagellakjes heel mooi! Ga binnenkort nog eens kijken of de nieuwe collectie al binnen is, vorige woensdag namelijk nog niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *