Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Nieuw in het assortiment van Essence is deze Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara. De verpakking vind ik er op het eerste oog heel erg leuk uitzien maar dat maakte me niet meteen nieuwsgierig. Wel alle positieve verhalen die ik heb gehoord over deze mascara, dat maakte me meer nieuwsgierig. Merken van mascara maken me eigenlijk niet zoveel uit, zolang ze maar doen wat het belooft en mijn wimpers voorzien van flinke volume. Volgens de verhalen die ik heb gehoord moet dat zeker het geval zijn, dus ik was erg benieuwd!

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

De naam zegt het natuurlijk al: Crazy XXXL Volume mascara. Als een merk dat op zijn verpakking zet moet het wel héél veel volume geven. En laat mij nou net zo iemand zijn die zeker niet vies is van een beetje volume. De verpakking ziet er in ieder geval heel erg leuk uit. Het is een simpele zwarte huls met daarop een pakkende roze tekst met matte stippen. En tsja, het is natuurlijk wel Essence dus de prijs zal ook wel dik in orde zijn.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

De huls is even even wat dikker dan andere mascara’s, maar dat doet mij ook altijd wel een belletje laten rinkelen dat het een volume mascara is. Vaak zitten mascara’s die beloven veel volume te geven in een bredere verpakking. Zal het een marketing trucje zijn? De huls is gemaakt van licht plastic en voelt wel een beetje goedkoop aan. Maar ach, dat is het natuurlijk ook en het gaat om het effect. Wil je echt een mooie en luxe mascara met huls, dan kies je waarschijnlijk ook een ander merk met een ander prijskaartje.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Op de achterkant vind je niet heel veel informatie maar nog even duidelijk de beloftes op een rijtje. De mascara moet door middel van het speciale borsteltje ontzettend veel volume geven. Ik ben benieuwd! Het borsteltje heeft namelijk aan de ene kant lange haartjes en aan de andere kant korte haartjes. Daar heb ik trouwens wel even het persbericht voor moeten lezen, want op het eerste gezicht viel mij dat niet op.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Zo op het eerste gezicht zie je het ook niet, je moet echt even goed naar de borstel kijken. Maar wat me wel meteen opvalt is de hoeveelheid mascara die de borstel heeft. Er komt zelfs nog een hele sliert mee naar buiten, dat zegt wel genoeg! De borstel is dus goed gevuld met mascara en dat zorgt vaak voor volle wimpers met veel volume. Ik hoop dat dat bij deze mascara ook het geval is.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Van dichterbij zie je het verschil in lengte van de haartjes ook niet heel erg goed. Maar in het echt kun je het zien als je de borstel een kwart slag draait. De borstel heeft namelijk vier kanten met twee kanten lange haren en twee kanten korte haartjes. Deze moeten er voor zorgen dat je zometeen prachtige wimper krijgt. Laten we het gaan testen.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Mijn wimpers met de Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara. Wauw, wat een volume geeft deze mascara zeg! Ik heb echt ontzettend lange wimpers mét volume. Ik schreef laatst al enthousiast over duurdere mascara’s maar deze mascara van Essence vind ik net zo goed en dat voor veel minder geld, wauw!

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Ik heb alleen twee puntjes van kritiek, omdat de haartjes aan de ene kant langer zijn raak je ook sneller je ooglid. Ik moest dus wel eerst wat overtollig mascara van mijn oogleden af poetsen. En de houdbaarheid is niet helemaal 100 %. Aan het einde van de dag had ik toch last van een iet was zwarte waas onder mijn ogen. Alhoewel het niet heel ernstig was, zat het er toch en dat is jammer.

Essence Rock ‘n’ Doll Crazy XXXL Volume Mascara

Voor de rest? Echt een top mascara voor een hele fijne prijs, want je betaald maar € 2,89 voor deze topper. En voor dat geld krijg je ook nog eens een mascara terug met 12 ml wat ook een flinke inhoud is. Skip al die dure mascara’s, hetzelfde effect bereik je ook met een mascara van minder dan drie euro. Dan neem ik het smeren en iets uitlopen maar voor lief. Zijn er meer fans hier van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Mariska
  24 september 2016 at 15:45

  Die ziet er inderdaad wel heel goed uit! Ga hem toch eens proberen :)

 • Reply
  Vanessa
  24 september 2016 at 15:50

  Wauw, voor dat geld geeft deze mascara een prachtig volume!

 • Reply
  Kaylee
  24 september 2016 at 16:22

  Ik ga hem zeker een keer proberen voor dat geld! Het klinkt goed :)

 • Reply
  Mariëlle
  24 september 2016 at 16:26

  Ik heb hem liggen om te testen en ik ben wel benieuwd! Fijne review :)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  24 september 2016 at 18:14

  Wat goed dat ‘ie zijn werk zo goed doet! Essence heeft dat maar weer mooi voor elkaar!

 • Reply
  femketje
  24 september 2016 at 18:20

  oh wauwie :D die moet ik ook maar eens proberen dan!

 • Reply
  rachel
  24 september 2016 at 18:32

  hmm stond er gister mee in mijn handen!! maar laten liggen omdat ik dacht van nou word niks maar heb me vergist zo te zien!! morgen maar even terug hahah

 • Reply
  Teddy
  24 september 2016 at 22:03

  Oh hij ziet er erg goed uit!

 • Reply
  chucky1012
  25 september 2016 at 06:59

  Dat geeft een prachtig resultaat ;-)

 • Reply
  Milotte
  25 september 2016 at 13:51

  Wow, wat een mooi effect.

 • Reply
  Andréa
  28 september 2016 at 22:01

  Deze klinkt heel goed! Als mijn mascara op is ga ik deze proberen!
  x

 • Laat een reactie achter