Search
Close this search box.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Een tijdje geleden waren de unicorn highlighters ontzettend populair, je zag bijna iedere beautyblogger of vlogger en wel mee pronken. Helaas waren ze niet heel makkelijk te verkrijgen of zelfs heel erg duur. Een paar maanden geleden schreef ik ook over de I Heart Makeup Unicorn highlighter die werkelijk waar prachtig was en gewoon in Nederland te koop was. Maar nu komt er nog ééntje bij, de Prismatic Rainbow Glow Highlighter van Essence!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence heeft haar assortiment weer een flinke opfrisser gegeven met de lente en zomer in het vooruitzicht. Daar kan natuurlijk een felgekleurde highlighter niet aan ontbreken. Misschien is de trend alweer een beetje overgewaaid, maar het ziet er in ieder geval nog heel erg bijzonder uit. Sterker nog, ik ben zelfs een beetje bang hem te gaan gebruiken omdat ik verwacht dat hij vrij heftig gaat zijn als ik die kleuren zo zie. Het doosje ziet er verder simpel maar leuk uit, typisch Essence!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Op de achterkant vinden we zoals altijd meer informatie over het product. Zo heeft deze highlighter de naam Be A Unicorn, wat er natuurlijk perfect bij past. De tekst vertelt ons dat het een highlighter met de kleuren van de regenboog is en een mooie glans aan je wangen geeft, daar gaan we dan maar vanuit.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

De highlighter heeft vier verschillende kleuren die aardig uiteenlopen. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dit nou een highlighter kan zijn, mij lijkt het eerder een felle blush met heel veel glans. Desondanks dat ik nog niet weet hoe dit nou precies moet gaan werken vind ik het er wel heel erg mooi uitzien, het trekt wel meten je aandacht.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

De highlighter is vrij groot van stuk en heeft maar liefst 10 gram wat aan de hoge kant is. Je kunt de kleuren eventueel los van elkaar gebruiken, maar de bedoeling is natuurlijk ze in combinatie met elkaar te gebruiken. Ik doe dat met een kwast en die dip ik zachtjes over de verschillende kleuren heen om zo goed mogelijk alles te verdelen. Als je goed naar de highlighter kijkt zie je heel veel glanzende deeltjes, zou het dan toch werken?

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Van links naar rechts zie je swatches van de kleuren apart en de meest rechtste swatch zijn alle kleuren samen. Wat ik al dacht is waar, de highlighter heeft inderdaad heel veel glans waardoor hij lekker glimt. En de pigmentatie van de kleuren zijn heel licht waardoor je dus toch het subtiele kleur effect van een highlighter krijgt! Normaal loop ik altijd te zeuren over slechte pigmentatie, maar nu ben ik er blij mee! Kan niet wachten om hem op mijn gezicht te testen, want hij ziet er prachtig uit!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Mijn wang zonder highlighter.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Mijn wang met de Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter, zie je die prachtige subtiele glans?

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Ik had het er gisteren al over dat ik vond dat goedkopere highlighters vaak zo een poederig effect achterlaten, dat is gelukkig met deze highlighter van Essence niet het geval. Hij laat echt een heel mooi en subtiel effect achter. En in de zon of het licht zie je heel subtiel de verschillende kleuren fonkelen.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Het is misschien een beetje mosterd na de maaltijd van Essence, maar de uitwerking is wel heel erg goed en vooral ook erg draagbaar. Ik vind het een mooie highlighter met een goede kwaliteit en zeker een leuk uiterlijk. De Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter is vanaf nu in het vernieuwde assortiment te koop voor € 3,59 bij de Kruidvat. Wat vinden jullie van deze unicorn highlighter trend? Ga je hiervoor naar de winkel of laat je het maar lekker wezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wat ziet hij er vrolijk uit! Ik moet zeggen dat ik eerst een beetje sceptisch was toen ik hem zag, maar het effect is best mooi!

  2. ik ben gek op highlighters maar deze laat ik toch liggen, hij is mooi maar geeft niet het effect wat ik wil hebben. mijn dochters zijn er weer wel dol op hahah

  3. Ik hou zo van je eerlijke manier van schrijven, jij verteld ook vaak wat je er van vewacht en daarna je uiteindelijke mening.
    Dat is altijd leuk om te lezen omdat je dan iets vewacht maar vaak blijkt dan achteraf dat een product toch compleet anders is.
    Leuke review dus weer …..

  4. Ik vind de kleurkeuze inderdaad vrij schokkend! Ik had ook fel rood en blauw verwacht, maar de swatches vallen goed mee! :-) Ik zou denk ik toch liever de Unicorn Higlighter van I Heart make-up kopen dan deze!

  5. Oeeh, gelukkig is het niet te fel op de huid. Wel oppassen met aanbrengen van de blauwe dus. Ziet er wel geinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *