Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Een tijdje geleden waren de unicorn highlighters ontzettend populair, je zag bijna iedere beautyblogger of vlogger en wel mee pronken. Helaas waren ze niet heel makkelijk te verkrijgen of zelfs heel erg duur. Een paar maanden geleden schreef ik ook over de I Heart Makeup Unicorn highlighter die werkelijk waar prachtig was en gewoon in Nederland te koop was. Maar nu komt er nog ééntje bij, de Prismatic Rainbow Glow Highlighter van Essence!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence heeft haar assortiment weer een flinke opfrisser gegeven met de lente en zomer in het vooruitzicht. Daar kan natuurlijk een felgekleurde highlighter niet aan ontbreken. Misschien is de trend alweer een beetje overgewaaid, maar het ziet er in ieder geval nog heel erg bijzonder uit. Sterker nog, ik ben zelfs een beetje bang hem te gaan gebruiken omdat ik verwacht dat hij vrij heftig gaat zijn als ik die kleuren zo zie. Het doosje ziet er verder simpel maar leuk uit, typisch Essence!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Op de achterkant vinden we zoals altijd meer informatie over het product. Zo heeft deze highlighter de naam Be A Unicorn, wat er natuurlijk perfect bij past. De tekst vertelt ons dat het een highlighter met de kleuren van de regenboog is en een mooie glans aan je wangen geeft, daar gaan we dan maar vanuit.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

De highlighter heeft vier verschillende kleuren die aardig uiteenlopen. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dit nou een highlighter kan zijn, mij lijkt het eerder een felle blush met heel veel glans. Desondanks dat ik nog niet weet hoe dit nou precies moet gaan werken vind ik het er wel heel erg mooi uitzien, het trekt wel meten je aandacht.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

De highlighter is vrij groot van stuk en heeft maar liefst 10 gram wat aan de hoge kant is. Je kunt de kleuren eventueel los van elkaar gebruiken, maar de bedoeling is natuurlijk ze in combinatie met elkaar te gebruiken. Ik doe dat met een kwast en die dip ik zachtjes over de verschillende kleuren heen om zo goed mogelijk alles te verdelen. Als je goed naar de highlighter kijkt zie je heel veel glanzende deeltjes, zou het dan toch werken?

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Van links naar rechts zie je swatches van de kleuren apart en de meest rechtste swatch zijn alle kleuren samen. Wat ik al dacht is waar, de highlighter heeft inderdaad heel veel glans waardoor hij lekker glimt. En de pigmentatie van de kleuren zijn heel licht waardoor je dus toch het subtiele kleur effect van een highlighter krijgt! Normaal loop ik altijd te zeuren over slechte pigmentatie, maar nu ben ik er blij mee! Kan niet wachten om hem op mijn gezicht te testen, want hij ziet er prachtig uit!

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Mijn wang zonder highlighter.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Mijn wang met de Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter, zie je die prachtige subtiele glans?

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Ik had het er gisteren al over dat ik vond dat goedkopere highlighters vaak zo een poederig effect achterlaten, dat is gelukkig met deze highlighter van Essence niet het geval. Hij laat echt een heel mooi en subtiel effect achter. En in de zon of het licht zie je heel subtiel de verschillende kleuren fonkelen.

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

Het is misschien een beetje mosterd na de maaltijd van Essence, maar de uitwerking is wel heel erg goed en vooral ook erg draagbaar. Ik vind het een mooie highlighter met een goede kwaliteit en zeker een leuk uiterlijk. De Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter is vanaf nu in het vernieuwde assortiment te koop voor € 3,59 bij de Kruidvat. Wat vinden jullie van deze unicorn highlighter trend? Ga je hiervoor naar de winkel of laat je het maar lekker wezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Sandra
  1 maart 2017 at 07:41

  Ik was even bang voor een clownseffect, maar eerlijk is eerlijk het is een mooi product!

 • Reply
  chucky1012
  1 maart 2017 at 07:51

  Wauw….
  Prachtig resultaat!
  Ik had ook gedacht dat het veel te opvallend zou zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  1 maart 2017 at 08:43

  Ik vind hem zo tof haha! Heb hem zaterdag al in mijn handen gehad.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 maart 2017 at 09:53

  Ik vind hem toch wel tof!! :)

 • Reply
  Britt
  1 maart 2017 at 10:02

  Wat ziet hij er vrolijk uit! Ik moet zeggen dat ik eerst een beetje sceptisch was toen ik hem zag, maar het effect is best mooi!

 • Reply
  rachel
  1 maart 2017 at 10:22

  ik ben gek op highlighters maar deze laat ik toch liggen, hij is mooi maar geeft niet het effect wat ik wil hebben. mijn dochters zijn er weer wel dol op hahah

 • Reply
  Varenka
  1 maart 2017 at 10:55

  Ik hou zo van je eerlijke manier van schrijven, jij verteld ook vaak wat je er van vewacht en daarna je uiteindelijke mening.
  Dat is altijd leuk om te lezen omdat je dan iets vewacht maar vaak blijkt dan achteraf dat een product toch compleet anders is.
  Leuke review dus weer …..

 • Reply
  Jessica J.
  1 maart 2017 at 11:02

  In de pan ziet hij er inderdaad angstaanjagend uit, haha! Mooi, subtiel effect heeft ie op je gezicht.

 • Reply
  Julie
  1 maart 2017 at 12:06

  Ik vind de kleurkeuze inderdaad vrij schokkend! Ik had ook fel rood en blauw verwacht, maar de swatches vallen goed mee! :-) Ik zou denk ik toch liever de Unicorn Higlighter van I Heart make-up kopen dan deze!

 • Reply
  Loes
  1 maart 2017 at 15:13

  Ik vind het inderdaad een beetje laat haha! Toch wel een toffe poeder.

 • Reply
  Nienke
  1 maart 2017 at 17:27

  Oeeh, gelukkig is het niet te fel op de huid. Wel oppassen met aanbrengen van de blauwe dus. Ziet er wel geinig!

 • Reply
  Manon
  1 maart 2017 at 17:35

  WOW zo op het oog zou ik het nooit durven dragen, maar ik vind het wel erg mooi

 • Reply
  femketje
  1 maart 2017 at 20:34

  ik twijfel nog een beetje of ik ‘m mee ga nemen… ben nog niet super enthousiast XD

 • Reply
  Bregje
  1 maart 2017 at 21:09

  Oh dat had ik niet verwacht! Mooie glans! ?

 • Reply
  Nicole Sczasny
  1 maart 2017 at 21:39

  Wow ik had inderdaad ook een felle blush verwacht maar ik vind het effect echt mooi.

 • Reply
  Mariska
  1 maart 2017 at 22:58

  Het is wel een subtiele glans inderdaad, maar had er misschien toch wel iets meer van verwacht.

 • Reply
  aboutsbstyle
  2 maart 2017 at 13:28

  vind het erg leuk, en een must om te hebben voor mijn beauty collectie. liefs soraya

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  3 maart 2017 at 12:59

  Ha, leuk van Essence, ook al zijn ze wat ‘later’. Het resultaat mag er zeker wezen!

 • Reply
  nicolished
  6 maart 2017 at 16:32

  Wat een grappig product. Nou niet iets wat ik perse zou willen, maar wel leuk om te hebben!

 • Laat een reactie achter